perjantai, 22 huhtikuun, 2022

Trendivärit 2022

Vuoden 2022 suurimmat väritrendit perustuvat optimismiin, lämpöön, kasvuun ja jännitykseen, kun COVID-19-pandemian kolmas vuosi käynnistyi. Kuten aiempina vuosina, monet trendivärit 2022 ovat jälleen peräisin luonnosta. Rohkeista vaaleista viileisiin pastelliväreihin, trendivärit 2022 tarjoavat sateenkaarivaatekaapin, joka saa sinut taatusti hymyilemään.

Poissa ovat tylsät harmaat ja karut mustat, on tullut aika arvioida vaatekaappisi sisältö uudelleen ja tuoda asuihisi hieman elämää. Yksi suurimmista vuoden 2022 muotivirtauksista on rohkea, huomiota herättävä väripaletti. Se rohkaisee sinua omaksumaan mielialaa kohottavia kirkkaita värejä ja tuomaan hauskuuden takaisin tyyliin.

Kyse ei kuitenkaan ole vain korostuneista sävyistä, vaan näemme myös paljon pehmeitä pastellivärejä. Lopuksi on vielä klassiset neutraalit sävyt. Minimalistisemmille meistä valkoinen pysyy vahvana, ja se on syytä sisällyttää vaatekaappisi olennaisiin varusteisiin myös tänä kesänä. 

Kesä 2022 Värit

Onneksi kesän 2022 muotitrendit sisältävät runsaasti herkullisia värejä. Itse asiassa, parhaimmat trendivärit 2022 ovatkin nyt kirkkaita kuin mikä. 

Kesä 2022 värit edistävät uusia yksinkertaisuuden ja spontaaniuden tunteita, ja niissä yhdistyvät syvä yhteys luontoon ja tarve mukavuuteen ja tuttuuteen sekä kevytmieliset, ilmavat pastellivärit ja visuaalisesti vangitsevat kirkkaat värit. Kesä 2022 värit täydentävät ja täydentävät toisiaan, ja ne inspiroivat leikkisään luovuuteen ja rajoittamattomaan ilmaisuun, joka on täynnä elämää.

Vihreän Eri Sävyt

Vaikka vihreästä väristä pitäminen ei ehkä olekaan oikeutettu luonteenpiirre, se on trendivärit 2022 ystävien yhteinen suosikki. Ruohonvihreällä on ollut pinnalla jo pitkään ja se on näkynyt sekä huippumuodin catwalkilla että verkkokaupan vähittäismyyjillä. Tämä sävy voi puhaltaa elämän takaisin kesän asuihisi. 

Kun on kyse vihreän sävyistä, huomiosi ansaitsee eläväinen Kermit-väri. Se on erityisen näyttävä punapäälle. Vihreä on luonnon väri, ja siksi se synnyttää rauhallisuuden ja seesteisyyden tunnetta ja auttaa vähentämään ahdistusta. Se näyttää upealta, kun se törmää fuksianpunaiseen tai sävytetään muilla vihreän sävyillä. 

Kirpeä Lime 

Muodin huippusuunnittelijoiden mukaan trendivärit 2022 sisältävät sitruunalimeä. Limenvihreä, täyteläinen keltainen, klassinen ruohonvihreä ja auringonlaskun oranssi ovat kaikki kesän 2022 trendivärejä, joilla kullakin on oma erityinen vivahteensa.

Vaimea salvianvihreä oli yksi vuoden 2021 kysytyimmistä sävyistä, joten tämä elinvoimainen limenvihreä herättää iloa kesällä 2022. Kun muotoilet tätä limen sävyä, anna sen olla yksinään ja käytä mustia tai valkoisia jalkineita, jotka eivät kilpaile värin kanssa. 

Väri huokuu elinvoimaisuutta, vaikka se voikin olla hankala väri. Lime on enemmänkin kesän synonyymi, ja sitä voidaan joskus pitää läpitunkevana neonvärinä, mutta saatavilla on myös hienovaraisempia versioita, joissa on vaaleankeltaisia sävyjä. Jos sinulla on vaalea ihonsävy, mieti, voisitko liittää tämän sävyn asuun muiden sävyjen kanssa, jotta se antaisi upeaa kontrastia. 

Auringonlaskun Oranssi 

Unohda kermaviilin sävyt – kesämuoti 2022 on kirkkaimman oranssin valitsemista ja sen käyttämistä päästä varpaisiin. Voit myös lisätä hieman kontrastia kokonaisuuteen sinisellä laukulla ja klassisilla mustilla sandaaleilla. 

Unohda savuiset, palaneet sävyt tai vaaleat persikat, tänä vuonna oranssi on rohkeampi kuin koskaan. Se ei ole aina helpoin väri, mutta se saa sinut taatusti huomioitua kaikista oikeista syistä. Oranssi on kodikas, lämmin, kevytmielinen ja iloinen. Loistava sävy kesäksi tai illanviettoon. Pidä väri lämpimänä yhdistelemällä sitä turkoosin tai pronssin ja kullanväristen korujen kanssa. Viilennä sitä yhdistämällä se raikkaan valkoisen tai violetin kanssa.

Säteilevä Keltainen 

Tämä kesä 2022 värit trendi ilmentää täydellisesti ajatusta aurinkoisesta asenteesta. Keltainen on in! Vuonna 2021 voinen, vaaleankeltainen oli tyylikäs vaihtoehto kerman sijaan, mutta vuonna 2022 kyse on klassisesta, melkein neonkeltaisesta auringon sävystä. Käytitpä sitä millä tavalla tahansa, tämä väri piristää taatusti mielialaasi. 

Kermaa lämpimämpi, mutta auringonpaistetta vaaleampi kirnupiimä on neutraalin ja värin risteytys. Niille, jotka pukeutuvat minimalistisen estetiikan mukaisesti, tämä sävy auttaa sinua pääsemään hieman lähemmäs kirkkaita sävyjä. Se on myös optimistinen sävy.

Keltainen tarjoaa toivoa ja onnea. Se tunnetaan luovimpana sävynä. Kultaiset korut sopivat luonnollisesti hyvin tämän sävyn kanssa pitämään yllä lämmintä tunnetta, mutta vältä sen yhdistämistä mustan kanssa, sillä kontrasti voi olla liian kova.

Fuksianpinkki

Pehmeät, naiselliset vaaleanpunaiset sävyt ovat poissa ja kovaääninen ja kerrassaan ylpeä vaaleanpunainen on in! Tämä voimakas sävy sopii hyvin kaikkien hiusvärien kanssa, joten pidä hauskaa muotoilun kanssa.

Kokeile värien yhdistämistä muihin rohkeisiin sävyihin graafisen ilmeen luomiseksi. Tai lisää fuksianvärisiä kenkiä tai asusteita piristämään yksinkertaista asua. Tämä väri viestii itsevarmuutta ja energiaa, joten se on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset piristystä.

Koboltin Sininen

Sinisen kaltaisilla viileillä sävyillä sanotaan olevan rauhoittava vaikutus, mutta tällä kaudella koboltti on dynaamisempi lähestymistapa. Sinisen rohkeamman sävyn sanotaan “edustavan auktoriteettia, mutta rauhallisen ja itsevarman oloisena”. Näytä siltä, että olet tosissasi, ja pese siniset tunnelmat pois tällä koboltin sävyllä.

Pehmeä Violetti

Tämä violetin sävy on tällä hetkellä suosiossa. Loistava vaihtoehto, jos haluat antaa lookillesi hieman hienostuneisuutta. Lila kuuluu violettiin väriperheeseen, mikä antaa vaikutelman hienostuneisuudesta ja laadusta. Se osoittaa myös, että olet ymmärtäväinen, kannustava ja ehkä hieman hengellinen.

Perimmäisenä tavoitteenasi on uppoutua rauhalliseen ja rauhalliseen ympäristöön, joten tämä on hyvä sävy pukeutua, jos tunnet olosi stressaantuneeksi tai olet sovittelijana liikeneuvottelussa.

Suklaan Ruskea

Vaikka tapasi saattaa olla pukeutua aina mustaan, kannattaa harkita pehmeämpää suklaanruskeaa. Vaikka musta on varma vaihtoehto, se voi olla monille ihonsävyille erittäin rasittava, etenkin kun iho ikääntyy. Käytä sen sijaan lämpimämpiä tummia sävyjä, kuten ruskeaa.

Se on loistava valinta, jota voi vaalentaa kesäksi ja pitää tummempana talveksi. Ruskea yhdistetään yleensä joustavuuteen, luultavasti sen maanläheisten sävyjen vuoksi. Sitä pidetään värinä, joka tarjoaa turvallisuutta ja varmuutta.

Raikas Valkoinen

Valkoinen on kesän ehdoton väri, joka on harvoin pois muodista. Ajattele sitä tyhjänä kankaana. Voit käyttää valkoista t-paitaa neutraalina värinä ja pitää asusi pelkistettynä tai käyttää sitä pohjana, jonka pohjalta voit lisätä lookkiin kirkkaita värejä.

Valkoinen merkitsee puhtautta ja raikkautta. Se vaikuttaa puhtaalta, hygieeniseltä ja steriililtä. Jokainen tarvitsee vaatekaappiinsa version “omasta” valkoisesta, mutta harkitse sen käyttämistä kuvioidusta kankaasta, esimerkiksi pellavasta, jos haluat pehmentää sen ulkonäköä. Se heijastaa valoja, joten se on ihanteellinen sävy kuumalla säällä.

trendivärit 2022 kuva 2

Mikä Väri Sopii Sinulle

Kun itse valitsen asua, väri on minulle kaikki kaikessa. Täydellisen värisävyn valitseminen voi muuttaa täysin T-paita-farkku -yhdistelmän, upean mekon tai minkä tahansa muun suunnittelemani lookin tunnelman. Vaikka käytänkin mielelläni lempivärejä ja sävyjä, jotka sopivat ihonvärilleni, katson aina, mitkä ovat trendikkäitä, jotta saisin uusia ideoita inspiraationi lähteeksi. 

Kun valitset itsellesi mieluisat sävyt trendivärit 2022 listasta, kannattaa pitää mielessä, mikä väri sopii sinulle ja mitkä sävyt sopivat sinulle parhaiten, ennen kuin teet suuria investointeja.

Ensimmäinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon, on luonnollinen värisi – ihosi sävy ja kontrasti taso silmiesi, hiustesi ja ihosi syvyyden välillä. Jokainen voi käyttää kaikkia värejä, vain sävyn pohjasävyllä, syvyydellä ja kirkkaudella on merkitystä. Kokeile ja katso, mitkä sävyt saavat sinut tuntemaan itsesi itsevarmaksi!

LUE MYÖS

Talven 2022/2023 trendit

Kevät 2023 trendit