Tietoa

Parhaatvaatekaupat.fi on vaatteita, asusteita ja kenkiä sisältävien verkkokauppojen vertailua ja ylipäänsä löytämistä helpottava sivusto. Saat kauttamme ajankohtaista tietoa.

Monesta muusta vertailusivustosta poiketen me emme keskity kauppojen hintoihin. Sen sijaan me pyrimme helpottamaan ostopäätöksentekoprosessia muilta osin: näet sivuiltamme muutamalla nopealla vilkaisulla palvelut, joita vaatekaupat netissä tarjoavat.

Sivustoltamme löytyvissä taulukoissa painoarvoa on annettu siis ennen kaikkea vaatekaupan palveluille. Näet kokoamastamme tiiviistä paketista seuraavat tiedot:

  • mitä tuotteita vaatekauppa sisältää
  • millaisia maksutapoja vaatekaupassa on mahdollista käyttää
  • kuinka kauan tilauksen perille saapumisessa tavallisesti kestää
  • miten palautus hoidetaan ja onko palauttaminen ilmaista
  • onko vaatekaupalla asiakaspalvelu ja mikäli on, mitkä ovat sen aukioloajat
  • onko vaatekaupalla alennusmyyntiä ja mikäli on, mitä tuotteita se koskee ja millaisia alennuskoodeja siihen on saatavilla

Tuotteiden, palveluiden ja alennusmyyntien lisäksi ylläpidämme ahkerasti päivittyvää blogia. Sen seuraajana opit aina kunkin ajankohdan uudet trendit. Annamme sinulle myös vinkkejä omaan pukeutumiseesi liittyen.

Pyrimme olemaan kokonaisvaltainen vaatekaupoista kertova sivusto. Etsimme jatkuvasti sellaisia uusia vaatekauppoja, joista uskomme olevan hyötyä paitsi meille shoppailijoina, myös sinulle. Kaikki esittelemämme vaaatekaupat ovat luotettavia.

Voiko meiltä tilata tuotteita?

parhaatvaatekaupat.tsmm20i8.beget.tech ei itse myy tuotteita. Me siis vain keräämme tietoa eri verkkokaupoista, niiden tuotteista ja kampanjoista. Emme osallistu itse tilausprosessiin, emmekä näin myöskään osaa vastata tilaustasi koskeviin kysymyksiin.

Et voi tehdä kauttamme tilausta tai suorittaa maksuja. Jokaisella esittelemällämme yrityksellä on oma asiakaspalvelunsa, joka auttaa sinua mielellään.

Miten saat meihin yhteyden?

Meillä ei ole varsinaista asiakaspalvelua eikä aukioloaikoja. Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai haluat antaa meille palautetta, voit sen kuitenkin tehdä. Kaikki sivustoamme koskevat kysymykset ja ideat voit lähettää meille osoitteeseen:

yhtedenotto@parhaatvaatekaupat.fi

Olemmeko me kotimainen palvelu?

Kyllä, monesta muusta vastaavasta sivustosta poiketen Parhaatavaatekaupat.fi on täysin kotimainen palvelu.

Affiliate-markkinointi on kumppanuusmarkkinointia. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tehdessä ostokset meidän sivustomme kautta kulkevasta linkistä, saamme siitä pienen komission. Tämä ei vaikuta sinun ostoksiesi hintaan verkkokaupoissa, vaan komission maksaa suoraan kumppanimme, eli vaatekauppa.

Mikäli haluat tehdä yhteistyötä kanssamme, lähetä postia osoitteeseen yhteydenotto@traffiikki.fi