Miesten vaatteet

HOBBYHALL

CELLBES

STYLEPIT

HOUSE OF BRANDON

JA MONTA MUUTA

LUE LISÄÄ

Katso heti kärkeen tämän hetken kuumimmat kaupat, joista löydät parhaat miesten vaatteet netissä:

Miehet eivät aiemmin ole olleet tunnettuja shoppailusta, etenkään kun kysymyksessä on vaatteet. Nykypäivän nuorille miehille vaatteet ja ulkoinen olemus on kuitenkin vähintään yhä tärkeää kuin naisille. Pukeutumiseen ja ulkonäöstä huolehtimiseen käytetään yhä enemmän aikaa ja rahaa. Tämä näkyy myös siinä, miten miesten vaatteet netissä ovat lisääntyneet suorastaan räjähdysmäisesti viimeisen viiden vuoden aikana.

Toisaalta Kauppalehti uutisoi vuonna 2014, että miesten ja naisten shoppailussa on yhä huomattavia eroja. Lehden julkaiseman artikkelin mukaan miehet haluavat päästä kauppaan kuin kauppaan autolla ja suoraan tarkoitettuun kohteeseen. Naiset sen sijaan käyttävät shoppailuun enemmän aikaa ja tekevät sitä myös muiden asioiden ohella.

Miesten vaatteet netissä nopeasti ja helposti

parhaatvaatekaupat.tsmm20i8.beget.tech olettaa, että tulevaisuudessa miehet ovat sukupolvesta riippumatta vaateostosten kanssa netissä. Verkossa shoppailu on tehokkaampaa, nopeampaa ja spesifiä vaatekappaletta on huomattavasti helpompaa etsiä kuin perinteisistä kaupoista.

Kysyimme tätä sivustoa varten miesten mielipiteitä siitä, miten ja mistä he ostavat miesten vaatteet netissä. Ikähaarukka tekemillämme pikakyselyillä oli 21 vuodesta aina 45 vuoteen saakka.

Alle kolmekymppiset vastaajat osasivat kertoa kuin apteekin hyllyltä eri miesten vaatekauppoja netissä, kun taas yli 30 vuoden ylittävät herrasmiehet lähinnä ihmettelivät, mitä verkosta oikein edes lähtisi etsimään.

Mitä vanhemmaksi mies meni, sen todennäköisimmin vastaus shoppailusta oli vaatteiden ostaminen vain tarpeeseen. Nuorempi miesväki sen sijaan kertoi ostavansa vaatteita netistä aivan jatkuvasti, jopa useita kertoja kuukaudessa.

Meitä jäi tämä aihe sen verran polttelemaan, että aiomme suorittaa jossakin vaiheessa hieman laaja-alaisemman tutkimuksen. Nyt otanta jäi melko pieneksi ja kysymykset esitimme lähinnä fiilispohjalta.

Miesten pukeutuminen

Sivustoltamme löytämäsi vaateliikkeet netissä sisältävät vaatteita miehellä päästä varpaisiin. Löydät kauttamme kaiken sukista miesten juhlapukuihin. Kuten naisten tai lasten vaatteidenkin osalta, myös miesten kohdalla pääpaino meillä ei ole etsiä sinulle kauppoja, joissa on halvimmat miesten vaatteet. Tämä on bisnes-näkökulmasta todellinen harakiri, sillä suurin osa Google-hauista keskittyy nimenomaan siihen, mistä saa miesten vaatteet edullisesti.

Miesten vaatteet netissä

Mutta ei se mitään. Vaikka sivustomme onkin ihan oikean yrityksen hallinnoima kumppanuusmarkkinointi-sivusto, emme me ihan kaikkeen lähde. Muut sivustot saavat hoitaa hintavertailun, me keskitymme kokonaisvaltaiseen pakettiin ja siihen, että löydät parhaat miesten vaatteet netissä ja ylipäänsä vaatekaupat netissä mahdollisimman nopeasti.

Hankkisinko miesten vaatteet ulkomailta?

No mikä jottei. Voit toki tilata miesten vaatteet halvalla käytännössä mistä tahansa päin maailmaa. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä myös miesten koot vaihtelevat eri maittain. Rotevampi suomalaisäijä ei välttämättä sujahda italialaismiehen mitoille valmistettuun pukuun.

parhaatvaatekaupat.tsmm20i8.beget.tech suosittelee, että ostat miesten vaatteet netissä sellaisilta yrityksiltä, joiden esittelyt löydät sivustoltamme. Toki näidenkin kanssa sinun tulee ottaa huomioon se, että eri merkeillä voi olla omanlaisia mittojaan.

Miesten vaatekoot

Me aiomme jatkossa julkaista miesten vaatekokoihin tarkemmin keskittyviä postauksia blogissamme. Sitä odotellessa havainnollistamme alla olevan taulukon avulla eroavaisuudet housujen koon merkinnöissä Euroopassa ja USA:ssa:

Kuten sanottu, tulemme pureutumaan tähän aiheeseen paremmin myöhemmin. Seuraa blogia ja opit pian kaiken tarvitsemasi eri maiden kokomerkinnöistä!

Lähteet:

Semkina. S. 8.1.2014. Kauppalehti. Naisten ja miesten shoppailu kuin eri maailmasta. Viitattu 12.4.2019. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/naisten-ja-miesten-shoppailu-kuin-eri-maailmasta/806c8a03-8b58-3afa-8f3c-5dde766acf87.