Värejä, Värejä, Värejä!

torstai, 13 tammikuun, 2022

Trendikkäät Väriyhdistelmät Kevät 2022

Värien käyttö tekee elämästä pirteämpää ja hauskempaa, oli kyseessä sitten vaatteet, asusteet tai vaikkapa kodin sisustaminen. Tällä hetkellä trendikkäitä värejä ovat mm. sininen, vihreä ja violetti, ja nyt niitä halutaan myös yhdistellä keskenään. Erikoiselta kuulostavat kombot voivat aluksi tuntua todella epätoimivilta, mutta asia ei olekaan yllättäen ihan niinkään.

Jos haluat olla värien valtias, kannattaa sinun kokeilla yhdistellä näitä keskenään:

  • Vihreä ja Violetti
  • Ruskea ja Sininen
  • Pinkki ja Oranssi
  • Vihreä ja Musta
  • Oranssi ja Tummansininen
  • Valkoinen ja Musta

Miksaa Vihreää ja Violettia Ennakkoluulottomasti

Vihreän ja violetin yhdistelmä kuulostaa ensin todella raflaavalta: voiko se oikeasti toimia, miten sen saisi näyttämään hyvältä? Katseet kääntävä kombo on ehdottomasti mielenkiintoisin kaikista tämän hetken väriyhdistelmistä. Se näet saa asusi näyttämään laadukkaalta ja jopa kalliilta. Väriyhdistelmä luokin vaikutuksen harkitusta kokonaisuudesta ja toimii herkullisen hyvin!

Esimerkiksi violetti neule on helppo yhdistää vihreään hameeseen. Itse testasimme myrkynvihreään pitkään mekkoon violetin värisiä korkkareita ja vaikutelma oli todellakin kallis ja näyttävä! Erityisen kivaksi tämän yhdistelmän tekee se, että sekä vihreästä että violetista löytyy runsaasti erilaisia sävyjä. Mahdollisuudet hienoille yhdistelmille ovat siis miltei rajattomat ja voit todellakin leikitellä.

Ruskea ja Sininen Rokkaavat Yhdessä Yllättävän Hyvin

Ruskean ja sinisen liitto voidaan mieltää ensikuulemalta varsin tylsäksi setiksi. Toisaalta moni on varmasti sitä mieltä, että vaikka ruskea onkin hieman mitäänsanomaton sävy, saa sitä yhdisteltyä helposti muunvärisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Oletko koskaan kokeillut yhdistää sitä siniseen? Jos et, nyt on aikasi!

Sinisen ja ruskean yhdistelmä on yllättävän kiinnostava, yhdistelit sitten millaisia ruskeita tai sinisiä keskenään. Vaaleansininen toimii todella hyvänä kontrastina esimerkiksi tummanruskean kanssa, ja sama homma toimii loistavsti myös toisinpäin. Esimerkiksi hieman kullankeltaiseen taittuva ruskea yhdistettynä tummansiniseen on mahdottoman hyvältä näyttävä setti.

Pinkki ja Oranssi Toimivat Edelleen

Pinkkiä ja oranssia ovat trenditietoiset pukeutujat yhdistelleet jo tovin. Herkullisia yhdistelmiä on helppo luoda ja iloksemme voimme todeta, että värikombo ei ole poistumassa estradeilta mitenkään erityisen nopeasti. Pinkin ja oranssin yhdistelmä toimii sellaisena väripilkkuna, että et varmastikaan jää missään tilanteessa huomaamatta. Toisin kuin kaksi aikaisemmin mainittua yhdistelmää, tämä siis sopii parhaiten vain sellaisille pukeutujille, jotka rakastavat huomiota.

Kokeile yhdistelmää vaikka niin, että puet yllesi oranssin hameen tai housut, joihin yhdistät sitten pinkkiä kirkuvan neulepaidan. Voit tehostaa kokonaisvaikutelmaa pinkeillä kengillä tai asusteilla.

Vihreä ja Musta Luovat Tasapainoisen Vaikutelman

Kaikki eivät halua lähteä leikittelemään todella kirkuvien väriyhdistelmien kanssa, mikä on täysin ymmärrettävää. Jos pinkki ja oranssi tuntuvat sinusta liian kaukaiselta ajatukselta etkä näe tätä komboa ylläsi missään tilanteessa, tai jos vaikka vihreä ja violettikin ovat too much, ei hätää.

Voit korvata esimerkiksi violetin suoraan mustan kanssa, ja vaikutelma pysyy silti varsin kiinnostavana. Vaatekaupat netissä sisältävät tällä hetkellä todella paljon erilaisia vihreän sävyjä niin vaatteissa kuin asusteissakin, ja nämä kaikki toimivat hienosti perinteisen mustan kanssa.

Erityisen näyttävän efektin saat luotua vihreällä ja mustalla silloin, kun valitset vihreän neonsävyssä.

Oranssi ja Tummansininen Ovat Yhdessä Nappivalinta

Tummasininen ja oranssi -väriyhdistelmä tuo meille heti mieleen jostakin syystä ikonisen Tommy Hilfigerin. Näinköhän meiltä löytyy vaatekaapin perukoilta jotakin tässä kombossa nimenomaan Hilfigeriltä? Ehkäpä!

Mikäli tavoittelet pukeutumisessasi kallimpaa tyyliä, kannattaa sinun valita väriyhdistelmäksi myös oranssi ja tummansininen. Nämä värit yhdessä saavat asusi näyttämään tarkkaan harkitulta. Mitä tummempi tummansininen sävy vaatteessa tai asusteessa on, sitä tyylikkäämmän kontrastin se luo erisävyisten oranssien kanssa.

Valkoinen ja Musta, Klassikkojen Klassikko

Musta ja valkoinen ovat yhdistelmänä suorastaan ajaton klassikko, eikä se lähde muodista pois varmasti koskaan. Tällä hetkellä trendikkäimmät pukeutujat luottavat ennen kaikkea raitoihin ja muihin printteihin. Parhaimmillaan mustan ja valkoisen yhdistelmällä saat nimenomaan kuvioiden kautta luotua todella näyttäviä asukokonaisuuksia. Toisaalta ilme on mahdollista pitää myös hyvin hillittynä ja harkittuna.

Millaisen yhdistelmän sinä koet näistä eniten omaksesi vai tuntuvatko kaikki käyttökelpoisilta? Meille parhaiten toimii hieman räväkämmät kombot: vihreä ja violetti sekä tummansininen ja oranssi ovat valintojamme juuri tällä hetkellä.

Tsekkaa myös: Kevätmuoti 2024

Lähde:

https://www.whowhatwear.co.uk/colour-combinations-2022/slide10