Naisten vaatteet

BUBBLE ROOM

LINDEX

GINA TRICOT

KEKALE

STYLEPIT

REIMA

LUE LISÄÄ

Katso alta, mistä löydät tämän hetken parhaat naisten vaatteet netissä:

Netti suorastaan pursuaa vaatekauppoja meille naisille. Suuret yritykset pyrkivät miellyttämään jokaista makua, ja niiden kautta löydätkin useimmiten naisten vaatteet netissä monipuolisesti ja helposti. Kansainvälisten yhtiöiden lisäksi tarjolla on lukematon valikoima pienempiä vaatekauppoja ja brändejä.

Emme tiedä sinusta, mutta meille on iskenyt usein runsaudenpula ja pieni tuskanhiki: miten ihmeessä näistä kaikista osaa erottaa sen itselleen parhaan vaihtoehdon?

Ei se helppoa olekaan. Okei, monet meistä löytävät lopulta oman suosikkikauppansa, ja sen jälkeen vaatekauppoja tulee vertailtua tai googleteltua harvemmin. Osa sen sijaan haluaa tutkia netin tarjontaa laajemminkin, mutta siitä on tehty hankalaa. Yritykset eivät tavallisesti ilmoita kuluttajan kannalta oleellisia asioita helposti yhdessä paikassa, vaan tuotteet ja tiedot kaupan käytännöistä on ripoteltuna sinne tänne sivustoa.

Sivustomme haluaa omalta osaltaan olla helpottamassa arkeasi. Emme kilpailuta vaatekauppoja puolestasi, tai etsi sinulle markkinoiden edullisimpia vaatekauppoja, mutta pyrimme kertomaan jokaisen esittelemämme yrityksen olennaiset asiat yhdellä kertaa. Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia shoppailumestoja, jotta vaatekaupat netissä on helppo löytää.

Kriteereinä sivustollemme pääseville vaatekaupoille ovat esimerkiksi

  • monipuolinen ja laadukas valikoima
  • kattavasti vaatteita arkeen ja juhlaan
  • myös merkkituotteita
  • luotettavat maksutavat
  • turvallinen sivusto
  • hyvämaineinen yritys, yrittäjä tai yhtiö taustalla.

Laadukkaat naisten vaatteet netissä

Emme siis keskity vertailemaan vaatekauppoja niiden hinnan perusteella. Bisnesihmiset saattavat pitää meitä hulluina, sillä tottahan se on: useimmat kuluttajat haluavat tietää, miten ja mistä saa naisten vaatteet edullisesti netistä. Tällaisia sivustoja on kuitenkin  jo olemassa, ja me haluamme tehdä asiat hieman toisella tapaa.

Toki sivustoltamme löytyy myös oma ALE-osio, mutta pyrimme senkin osalta lähestymään alennuksia hinta-laatusuhteen näkövinkkelistä. Käytännössä emme siis missään vaiheessa tule metsästämään sinulle kaikista halvinta rättiä, vaan jaamme tietoa vaatekaupoista, joista voit mieleisiäsi vaatteita lähteä etsimään.

Pyrkimyksenämme on siis osoittaa, missä ovat parhaat naisten vaatteet netissä, ja millaisia palveluita niiden ympärille on kehitetty.

Palveluilla tarkoitamme asioita kuten

  • tilauksen toimitusajat ja -kulut
  • palautuksen helppous ja mahdolliset maksut.

Naiset shoppailevat eri tavalla kuin miehet

Emme halua tässä mitenkään yleistää ja niputtaa kaikkia naisia shoppailijoina yhteen joukkoon. Tämä johtuu jo ihan siitä syystä, että emme itsekään ole koskaan olleet kovia shoppailijoita. Jos kuitenkin verrataan naisten ja miesten ostokäyttäytymistä, on niissä hyvin usein erittäin selkeitä eroja. Tämä on havaittu mm. Cityconin teettämässä tutkimuksessa.

Naisten vaatteet netissä

Tutkimuksen tulokset tukevat tiimimme vuosien saatossa kerryttämää empiiristä tutkimusta: naiset kuluttavat ostosten tekoon usein huomattavasti pidemmän ajan kerralla kuin miehet. Shoppailuun saattaa naisilla liittyä jo aiemmin mainittuja elementtejä, kuten kahvi- tai skumppapaussit. Miehet sen sijaan haluavat päästä ostoksista nopeasti ja kivuttomasti, mennen suoraan asiaan. (Semkina 2014)

Naiset tutkivat ja vertailevat vaatekauppojen tarjontaa myös verkossa hartaammin kuin miehet.

Naisten vaatekoot

Naisten vaatetus ei ole se kaikista helpoin alue verkkoshoppailussa. Monet valmistajat mitoittavat vaatteitaan hieman, tai jopa suurestikin toisistaan poiketen. Tämä asettaa tietynlaisia haasteita meille shoppailijoille. Mistä tietää, mikä on oikea koko juuri tästä ja tästä merkistä? Mitä kokolapun numero 8 tarkoittaa? Onko se Suomessa koko 38 vai 40?

Naisten vaatekoot alkavat tavallisesti XS:stä ja päättyvät XXL:ään. Tämä pätee siis valtaosassa suurimmista verkkokaupoista. Koot voidaan ilmoittaa myös numeroina, jotka normaalisti lähtevät koosta 34 ja päättyvät kokoon 52. Suurempia ja pienempiäkin kokoja on toki olemassa. Käsittelemme vaatekokoja ja eri mittoja tulevissa postauksissamme blogin puolella.

Yleisesti ottaen saksalaiset ja pohjoismaalaiset vaatekoot ja mitoitukset ovat meille suomalaisille ne lähimpänä todellisuutta olevat. Eteläisemmästä Euroopasta, kuten vaikkapa Italiasta tilatut vaatteet ovat helposti huomattavan nafteja, sillä mitoitukset ovat niin erilaiset.

Meillä on itseasiassa tästä myös omakohtaista kokemusta, sillä olemme asuneet joitakin vuosia Maltalla. Siellä monet vaatteet tuotiin nimenomaan Italiasta, ja vaikka molemmat suht pienikokoisia olemmekin, oli sovituskopissa monesti koomisen hikiset ja ahtaat paikat.

Tässä tiivistettynä pakettina muutamien eri maiden kokotaulukoista:

Taulukko tehty Me Naisten (2013) artikkelin pohjalta.

Naisten vaatteet postimyynti: mitä kaikkea voit ostaa netistä?

Netissä sijaitseva vaatekauppa naisille on tavallisesti sisällöltään hyvinkin kattava. Nykypäivänä ei ole oikeastaan yhtäkään vaatekappaletta, jota et voisi shoppailla netissä. Osa sivustollamme esiteltävistä yrityksistä sisältää jopa morsiuspukuja!

Näitä ei monella tule edes mieleen lähteä etsimään perus vaatekaupoista, vaan tavallisesti elämän tärkeimmän päivän pukua tiedustellaan suoraaan ompelimoista ja hääpukuihin erikoistuneista liikkeistä.

Sivustoltamme löytyvistä listoista näet nopeasti kunkin yksittäisen naistenvaatekaupan tuotteita ja palveluita.

Lähteet:

MeNaiset. 8.5.2013. Vaatteiden kansainväliset kokotaulukot – katso täältä! Viitattu 12.4.2019. https://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/muoti/vaatteiden_kansainvaliset_kokotaulukot_katso_taalta.

Semkina, S. 8.1.2014. Kauppalehti. Naisten ja miesten shoppailu kuin eri maailmasta. Viitattu 12.4.2019.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/naisten-ja-miesten-shoppailu-kuin-eri-maailmasta/806c8a03-8b58-3afa-8f3c-5dde766acf87 .