House of Brandon Lapset

House of Brandon on Suomen johtava kansanvälisen tason verkkokauppa. Täältä löydät vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. House of Brandon Lapset sisältää huippumäärän erilaisia brändejä, joita ovat esimerkiksi VIMMA ja Reima.

Tästä verkkokaupasta löydät vaatetta lapselle säähän kuin säähän ja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tuotteita ovat jo edellä mainittujen lisäksi mm. Esprit Kids, Levi’s Kids, Makia, Me Too, Molo ja Name It.

 • ulkovaatteet
 • paidat
 • bodyt
 • mekot
 • housut
 • kengät
 • asusteet.
Shoppailemaan!
House of Brandon Lapset -osasto
Kuvakaappaus: House of Brandon Lapset 2019

House of Brandon tyttöjen vaatteet

Tyttöjen vaatetta House of Brandonilla on laidasta laitaan. Löydät sivustolta laadukkaat ulkoiluvaatteet, sadeasut mekot, housut, paidat ja bodyt. Lisäksi valikoimissa on runsaasti asusteita ja kenkiä.

Kokoja on vastasyntyneestä aina 176:een senttimetriin saakka. House of Brandon Lapset vaatettaakin jälkikasvusi sylivauvasta teini-ikäiseen. Voit hakea vaatteita House of Brandonilla mm. värin, koon tai hinnan mukaan.

House of Brandon poikien vaatteet

Myös pojille on paljon laadukasta käyttövaatetta, Löydät valikoimista ulkoiluun mm. Reiman ja Makian tyylikkäitä takkeja ja housuja sesongin trendien mukaisissa väriessä ja kuoseissa. Valikoima on todella runsas, niin ulkovaatteiden kuin muunkin pukeutumisen osalta.

Myös poikien osastolla vaatekoot lähtevät vastasyntyneen koosta ja yltävät aina 176:een senttimetriin asti. Voit hakea vaatteita niiden hinnan, koon tai värin mukaisesti. Kokemustemme mukaan hakutoiminto on nopea, kätevä ja tarkka.

House of Brandon vauvan vaatteet

House of Brandonilla myös vauvat pukeutuvat trendikkäästi ja laatukamaan. Hurmaavia bodyja löytyy merkeiltä, kuten Levi’s Kids, Pippi ja VIMMA. Koot: 50-86.

Valikoimissa on myös vanhempien rakastamia muita merkkejä, kuten Name It, Molo, Makia ja Esprit Kids.

House of Brandon lasten ulkoiluvaatteet

Mikäli lapsesi kaipaa uutta varustusta ulkoiluun, suuntaa ensi tilassa House of Brandonille. Täältä löydät kestäviä vaatteita, jokaiseen säähän sopivana. Tarjolla on mm. takkeja, ulkohousuja, sadevaatteita ja haalareita.

Toimitukset ja palautukset House of Brandonilla

House of Brandon toimittaa ostoksesi pikavauhdilla! Pääset hypistelemään lastesi uusia vaatteita jo 1 – 3 arkipäivän sisällä. Heti, kun tilauksesi on pakattu ja laitettu matkaan, lähetetään sinulle tiedoksianto sähköpostiin.

Toimituskulut ovat ilmaisia aina, kun ostoksesi summa ylittää 59 euroa silloin, kun olet valinnut toimitustavaksi Matkahuollon palvelun. Mikäli valitset Postin, peritään sinulta aina 3,95 euron arvoinen toimitusmaksu.

Palautukset House of Brandonilla ovat ilmaisia, paitsi jos palautat ale-tuotteita. Palautusoikeus on yhteensdä 14 arkipäivää. Tähän aikaan ei sisällytetä kuljetukseen kuluvia päiviä.

Shoppailemaan!

Maksutavat House of Brandonilla

Voit maksaa ostoksesi House of Brandonilla mm. pankki- ja luottokorteilla, verkkopankissa tai osamaksulla:

 • Visa Debit, Visa Electron, Visa, Debit MasterCard ja MasterCard
 • verkkopankkimaksut PayTrailin kautta
 • Klarna Lasku tai Klarna Tili (eli osamaksu)
 • postiennakko
 • PayPal.