Gina Tricot

Gina Tricotin nettikaupasta löydät naisten vaatteita jokaiseen tarpeeseen. Gina Tricot Naiset osasto käsittää muun muassa

 • paidat
 • housut
 • takit
 • uima-asut
 • alusvaatteet
 • asusteet

Sivustolta löytyy myös lasten vaatteet niin pojille kuin tytöille. Stories-osioista löydät tämän hetken suosituimmat trendit eri tilanteisiin ja voit ostaa niitä suoraan Gina Tricotin tuotevalikoimasta. 

Gina Tricot Naiset -osaston etusivua
Kuvakaappaus: Gina Tricot 2019

Gina Tricot: alennukset 

Ale-osio löytyy erikseen Gina Tricotin nettisivuilta valikon oikealta. Voit valita mitä tuotetta etsit valitsemalla joko: mekot, yläosat, alaosat, alusvaatteet tai asusteet. Vaihtoehtoisesti voit myös suorittaa suodattaa haun seuraavin kriteerein: alhaisin hinta, korkein hinta tai viimeisin.

Ale-puolelta löydät tuotteet parhaaseen hintaan. Esimerkiksi tämän esittelytekstin kirjoitushetkellä kaikki punaisella merkityt tuotteet ovat -50% alennuksella. 

Youtube 2019: Gina Tricot – the blazer trend

Gina Tricot mini

Gina Tricot mini on vaateketjun lastenvaatemallisto. Sen keulakuvina nähdään usein trendaavia somepersoonia.

Syksyllä 2019 Gina Trigot mini -keulakuvina toimivat Youtubesta tutut Margaux Dietz ja hänen poikansa Arnold. Mallistosta löydät ihanat, matchaavat asut sinulle ja lapsellesi. Mallisto on ajankohtainen, ja sisältää näin kaikki tämän hetken söpöimmät trendit lapsille.

Suurin osa malliston vaatteista on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa tuotteita, joiden tuotoista 10% menee World Childhood Foundationille.

Lasten vaatteiden kokovalikoima on 62/68–122/128 ja tuotteet sopivat niin tytöille kuin pojille. 

Gina Tricot maksutavat 

Gina Tricot’lla voit maksaa useilla eri tavoilla. Valittavanasi on maksukortit, verkkopankkimaksut sekä lasku.

 • Visa ja Visa Electron
 • Mastercard
 • Verkkopankkimaksut
 • Klarna

Jos valitset maksutavaksi Klarnan, pystyt maksamaan ostoksesi luotolla, osissa ja jakamalla maksun eriin. Klarna lähettää laskun sähköpostitse. 

Gina Tricot lasku ja tili 

Jos valitset maksutavaksi laskun tulee sinun käyttää siis Klarnaa. Lisätietoja laskulla maksamisesta ja hyvityksestä saat ottamalla yhteyttä Klarnaan, joka tapahtuu helpoiten Klarnan sovelluksella tai nettisivuilla. 

Gina Tricotilla jäseneksi liittyminen ja tilin perustaminen  on helppoa. Voit luoda tilin napsauttamalla ostoskorin viereistä profiilikuvaketta. Kun olet liittynyt jäseneksi saat vain jäsenille oikeutettuja etuja sekä kutsuja tapahtumiin.

Gina Tricot Naiset -osaston farkut
Kuvakaappaus: Gina Tricot 2019

Gina Tricot toimitus 

Kaikista edullisin vaihtoehto on noutaa tuotteet suoraan myymälästä. Silloin toimitus on ilmainen. Voit myös valita mistä myymälästä tuotteesi noudat. Yli 40 euron tilauksissa kotiinkuljetus on ilmainen ja alle 40 euron tilaukseen kuljetuksen lisäkustannus on 3,90 euroa. 

Tavoitteena on, että tuotteet toimitetaan 2-4 arkipäivän sisällä. Toimitusaika voi kuitenkin vaihdella olosuhteiden sekä käsiteltävien tilausten määrän vuoksi. Kun tuotteet on lähetetty toimitusvahvistus tulee sähköpostitse. Voit tarkistaa vahvistuksesta onko tuotteet noudettavissa noutopisteestä vai tuleeko tilaus suoraan kotiisi.

Gina Tricot palautukset

Tilauksen vastaanottamisen päivästä lähtien voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä. Palauttamasi tuotteen tulee olla käyttämätön, hyväkuntoinen ja kaikkien etikettien tulee olla paikallaan. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske alusvaatteita, uima-asuja, korvakoruja, kosmetiikkaa tai lahjakortteja 

Palautuksen voi tehdä kirjautumalla sisään, kiinnittämällä palautusetiketin pakettiin ja laittamalla tiedon palautuksen syystä tai palauttamalla suoraan myymälään tilausnumeron ja palautettavan tuotteen kanssa. Palautusmaksu Gina Tricotilla on 3,90 euroa.

Gina Tricot asiakaspalvelu

Sivuston alaosasta löydät Ota yhteyttä-kohdan, josta voit ensin tarkistaa usein kysytyt kysymykset. Jos et saa vastausta kysymykseesi sieltä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko chatin tai sähköpostin kautta.

 • Kysymyksiin vastataan maanantaista torstaihin kello 8:00 -17:00 ja perjantaisin kello 08:00 – 16:00.
 • Jos haluat ottaa yhteyttä sähköpostitse lähetä kysymyksesi osoitteeseen CustomerserviceFI@ginatricot.com ja asiakaspalvelun tiimi pyrkii vastaamaan kysymykseen seuraavaan arkipäivään mennessä.

Gina Tricot Naiset -osasto on täynnä trendikkäitä vaatteita ja asusteita. Löydät sivustolta myös lasten vaatteita.