Trendit Talvella 2022/2023

tiistai, 22 marraskuun, 2022

Talven 2022/2023 Trendit Vol.1

Talven 2022/2023 trendit ovat täällä. Kun se pitkä talvi taas koittaa ja sää viilentyy, voi joinakin päivinä olla vaikeaa pukeutua muuhun kuin pehmoiseen villapaitaan, pehmeimpiin hölkkääsi ja UGG-kenkiin – eli talven perusasuun. Onneksi on kuitenkin olemassa lukuisia tyylikkäitä trendejä, jotka voivat innostaa sinua valitsemaan muutakin yllesi kuin ne aivan tavanomaiset talvivaatteet.

Suunnittelijat ovat ilmaisseet kunnioituksensa hyväksi todettuja muotiklassikoita kohtaan viime kausina, mikä on järkevää, kun otetaan huomioon viime vuosien jatkuva muutos. Muuttuvan maailman myllerryksessä on suorastaan lohdullista kääntyä tuttujen ja luotettavien tyylien puoleen.

Talven 2022-2023 trendit osoittavat samanlaista arvostusta ikuisia suosikkeja kohtaan, mutta ne jättävät silti houkuttelevastdi tilaa pienille kokeiluille. Valkoinen napapaita, jossa on maksimaalista henkeä, farkkubliseeraus, jossa on juuri oikea määrä kiillotusta, ja juhlavalmiita paljetteja, joita voit käyttää sunnuntaibrunssilla – tuleva kausi rohkaisee sinua astumaan jälleen ulos mukavuusalueeltasi.

Nyt on aika laittaa vaatekaappi talveksi kerralla kuntoon: Kylmä tuli tänäkin vuonna ennen kuin huomasimmekaan!

Kerrospukeutuminen Talvi 2022/2023

Tänä vuonna julkkisten ja vaikuttajien feedejä katsellessa on havaittavissa joitakin selkeitä trendejä. Esimerkiksi korsetit ovat edelleen pinnalla, mutta nyt niitä puetaan läpikuultavien toppien ja napitettavien yläosien päälle.

Korsettien viime kesänä saama suosio siis jatkuu. Pienellä muotoilulla voit käyttää niitä myös kylmempinä kuukausina. Kyse on kerrospukeutumisesta, ja me rakastamme sitä!

Myös paksupohjaiset lenkkarit, särmikkäät leikkaukset ja eloisat värit ovat edelleen kaikkialla läsnä. Ehkä se suurin yllättäjä tänä talvena on säärystimet – kuka olisi arvannut että ne palaavat näin isosti muotiin?

Liivit ovat tällä kaudella jonkinlaisessa elpymässä. Liivit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ylisuuret Takit Edelleen Pop

Mitä tulee takkeihin, tämä talvikausi 2022/2023 tarjoaa jokaiseen makuun sopien huikeita, ylisuuria malleja, jotka voivat toimia myös peittona… tai telttana. Jättimäiset takit pitävät sinut taatusti lämpimänä ja näyttävät vaivattoman siistiltä. Voit valita tekoturkisvaihtoehdon, kietoutuvan siluetin tai pehmustetun mallin. Mitä isompi, sitä parempi.

Paksut loaferit, jotka tarjoavat hieman nostetta, ovat olleet kaikkialla viime aikoina. Muotoile ne lötköjen sukkien kanssa tai pue ne hieman seksikkäämpiin sukkahousuihin, vain mielikuvituksesi on tässä rajana.

Cowboy Vaikutteet ja Nahka Rokkaavat

Cowboy-vaikutteiset yksityiskohdat ovat nyt ajankohtaisia. Esimerkiksi Chanel ja Maison Margiela lähettivät lavalle molemmat ylellisiä lännenkenkiä haute couture -näytöksissään, ja myös monet julkkikset ovat kaikki osoittaneet mieltymystä tähän lookiin.

Jos sinulla ei ole nahkatakkia kaapissasi, voi olla korkea aika hankkia sellainen. Nahkatakit eivät ole vain niin 90-lukulaisia, vaan myös uskomattoman monipuolisia. Voit pukea sellaisen päällekkäin hennon satiinisen slip-mekon kanssa tai yhdistää sen T-paidan ja klassisten farkkujen kanssa.

Väripaletti Talvella 2022/2023

Monet yhdistävät tummemman ja hillitymmän väripaletin talveen, mutta tänä vuonna tilanne näyttää olevan hieman erilainen. Kaikkialla näkyy mm. sähköoranssin, haponvihreän ja loistavan sinisen häikäiseviä sävyjä.

Ilahduttavinta tässä trendissä on ehdottomasti se, että värikkäitä sävyjä on nyt lupa yhdistellä villisti toisiinsa. Ja jos taas kaipaat vain pientä väriläiskää muuten hillittyyn asuusi, voit sen näillä sävyillä tehdä.

Kuluneen vuoden kiinnostavimmat trendivärit 2022 löydät linkistä. Ota inspiraatiota myös siitä!

Turtleneck-mekot, Rusetit ja Yläluokkaiset Kankaat

Turtleneck-mekkoja, niitä näkee nyt kaikkialla. Kyseessä on hienostunut look, varsinkin kun siihen yhdistetään korkokengät ja pieni olkalaukku.

Pikkuruiset rusettien yksityiskohdat ovat näkyneet vaatteissa ja asusteissa jatkuvasti enemmän ja enemmän. Rusetteja voit rokata mekoissa, kengissä ja korvakoruissa.

Tietyt kankaat yhdistetään yläluokkaan: monimutkaiset tweedit, hennot mulperisilkit ja tietenkin kashmir. Nämä materiaalit ovat usein kalliita hankkia, ja niiden peseminen maksaa myös melkoisen paljon. Tämän vuoksi niitä pidetään “hienoina” kankaina, jotka sopivat vain erikoistilaisuuksiin.

Pikkuhiljaa yksi kangas on kuitenkin muuttunut hienostelusta välttämättömäksi: kashmiria käytetään nyt päivittäin.

Tsekkaa seuraavaksi tulevan kevään 2023 trendit!