Suosituimmat Hajuvedet 2022

tiistai, 28 joulukuun, 2021

Suositummat Hajuvedet 2022 Top 10

Alkuvuosi 2022 tullee olemaan vielä viime vuotisten tuoksujen juhlaa, mutta uutta on tiedossa jo ensimmäisten kuukausien aikana varmasti. Talven 2021 aikana suosituimpien hajuvesien joukkoon päätyi monta herkullista tuoksua, joiden joukosta bongattiin sekä suurten talojen tuotteita että pienempiä tulokkaita. Useimmat näistä tuoksuista kuulunevat Suosituimmat Hajuvedet 2022 listaan, joten käymme ne tässä läpi. Päivitämme listausta sitä mukaa, kun uusia kiinnostavia tuotteita julkaistaan.

Suosituin Hajuvesi 2022

 1. Hugo Boss The Scent For Her EdSP
 2. Escada Summer Festival EdT
 3. Versace Bright Crystal EdT
 4. Carolina Herrera Good Girl EdP
 5. Ariana Grande Thank U Next EdP
 6. Hugo Boss BOSS Femme EdP
 7. Hugo Boss The Scent for Her Pure Accord EdT
 8. Hugo Boss Alive EdT
 9. Ariana Grande Ari EdP!
 10. Lancôme La Vie Est Belle EdP
Siirry Hajuvesi.fi

Paras Hajuvesi Naiselle 2022: 1. Hugo Boss The Scent For Her EdP

Paras hajuvesi naiselle 2022 on ehdottomasti Hugo Boss The Scent For Her EdP. Tämä suosittu hajuvesi 2022 on intensiivinen ja varsin onnistunut uusi tulkinta alkuperäisestä The Scent-tuoksusta. Toimituksemme lempi hajuvesi on hienostunut ja soveltuu erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Hajuvesi avatuu freesian ja persikan tuoksuilla. Sydäntuoksussa aistit mm. ladbamun-hartsia ja osmanthus-kukkaa. Pohjatuoksussa havaitaan tummaa kaakaota.

2. Escada Summer Festival EdT

Tämä herkullinen, kesäinen tuoksu on suurin suosikkimme vuodelta 2021! Hajuvedessä on pirskahtelevaa kesäpäiviä ja loistavaa festivaalifiilistä, miksei paahtavan kuumaa biitsipäivääkin. Kesätuoksusta löytyy ihastuttavia sitruksen sävyjä, mutta samalla huikean herkullisia hedelmien vivahteita. Näiden yhdistelmä toimii yllättävän hyvin myös keskellä pimeintä talvea!

Ensimmäisenä tuoksussa tavataan sitruunankukkia, joihin sydäntuoksussa yhdistyy mandariini. Jasmiini täydentää kukkaista tuoksua. Santelipuusta saadaan tuoksuun kermaista herkullisuutta ja tasapainoa. 

Tässä on loistava hajuvesi nuorelle naiselle, mutta mielestämme tuoksu sopii lopulta varsin hienosti kaikenikäisille.

3. Versace Bright Crystal EdT

Suosituimmat Hajuvedet 2022 listan kolmosena keikkuu ihana Versace Bright Crystal EdT. Se on kiehtova, kepeä ja varsin naisellinen tuoksu, joka sopii erinomaisesti itsevarmoille naisille. Kepeytensä vuoksi suosittelemme tätä eritysesti arkituoksuksi.

Tuoksu aukeaa granaattiomenan ja yuzu-hedelmän vivahteilla. Nämä on kiedottu aistikkaasti ja nerokkaasti raikkaisiin tuoksuihin. Sydäntuoksussa aistit pionia, lootuskukkaa ja magnoliaa. Mahonki ja myski luovat tuoksuun pehmeä, tasapainoisen pohjan.

4. Carolina Herrera Good Girl EdP

Suosituimmat Hajuvedet 2022 lista ei olisi mitään ilman Carolina Herreraa, joka löytyy listan sijalta neljä.

Carolina Herrera Good Girl EdP on mahtava yhdistelmä makeutta ja tuberoosaa. Rohkea, intensiivinen hajuvesi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toimistolle, mutta toki myös vapaa-aikaan.

Tuoksu aukeaa mm. kahvilla, mantelilla ja sitruunalla. Sydäntuoksussa aistit jasmiinia, iiristä, appelsiininkukkaa, bulgarialaista ruusua sekä tuberoosaa. Hajuvettä luonnehditaan lämpimän mausteisena. Tämä aistimus syntyy mm. santelipuusta, seetristä, patsulista sekä kanelista. Kaikki nämä tuoksut yhdessä nivovat yhteen tyylikkään kokonaisuuden.

5. Ariana Grande Thank U Next EdP

Thank U Next on mahtava biisi, mutta siitä on saatavilla myös pirskahtelevan rohkea hajuvesi. Ariana Grande Thank U Next EdP sopii sinulle erityisen hyvin, mikäli tunnistat itsessäsi iloisen elämänasenteen, rohkeat valinnat sekä päättäväisyyden. Kokonaisuus tulvii makeutta, kookosta ja vaniljaa.

Ensimmäisenä tässä huikeassa tuoksussa tunnet päärynän ja vadelman makeutta. Sydäntuoksussa sen sijaan aistit ruusua ja kookosta. Pohjatuoksussa havaitset yhdistelmän myskiä sekä macaron-leivoksia.

6. Hugo Boss Femme EdP

Tämä tuoksu on erityisen sopiva sinulle, mikäli tunnet itsesi romanttiseksi, elämäniloiseksi ja unelmoivaksi. Kevyt, suosittu hajuvesi 2022 sopii loistavasti arkeen. Se henkii aavistusta edessäpäin pilkottavasta keväästä. Tässä onkin todella raikas hajuvesi naiselle!

Tässä hajuvedessä on mahtava yhdistelmä mustaherukkaa, mandariinia ja freesiaa. Sydäntuoksussa aistit mm. jasmiinia, liljoja ja ruusuja. Pohjatuoksuna toimivat mm. aprikoosi ja sitruspuu.

7. Hugo Boss The Scent for Her Pure Accord EdT

Kevyiden ja raikkaiden tuoksujen ystäviä hemmotellaan jälleen Hugo Bossin toimesta. The Scent for Her on saanut toisen tulkinnan, joka on alkuperäistä ehkä vielä aavistuksen verran keveämpi. Aivan ensimmäisenä aistit tuoksussa bergamonttia, johon sekoittuu sydäntuoksussa osmanthus-kukkaa. Pohjatuoksussa sen sijaan havaitaan pehmeää myskin aromia.

Hugo Boss The Scent for Her Pure Accord EdT sopii erityisen hyvin rauhallista elämää ja henkistä pääomaa arvostaville.

8. Hugo Boss Alive EdT

Hugo Boss on, kuten listastamme näkyy, todella suosittu hajuvesi merkki Suomessa. Meilläkin on ollut käytössä Hugo Bossilta useampia eri tuoksuja, joista ehdoton ykkönen on The Sent. Myös Alive on kuitenkin loistava valinta, etenkin jos keveät kukkaistuoksut ovat se sun juttu. Tämä hajuvesi asettuu pehmeästi ihollesi ja tuntuu raikkaalta. Tuoksusta löytyy vihreän omenan kirpeyttä mutta myös ihanaa makeutta ja romanttisia kukkia. 

Aivan ensimmäiseksi tämä suosittu hajuvesi 2022 tuo luoksesi mm. omenaa, magnoliaa ja sitruunaa – mandariinia unohtamatta. Sydäntuoksusta löydät jasmiinia, maustesalvia sekä ruusua. Pohjatuoksussa sen sijaan aistit setriä, jäkälää ja santelipuuta. Huumaava kokonaisuus!

9. Ariana Grande Ari EdP!

Ariana Grande Ari EdP! on loistava valinta, mikäli tunnistat itsessäsi todellisen heittäytyjän. Tämä hedelmäinen ja seksikäs hajuvesi on suorastaan pirskahteleva, ja vaikka keveä onkin, sopii erinomaisesti myös alkuvuoden pakkasille. 

Tuoksu aukeaa räjähtävästi mm. greipin, päärynän ja vadelman aromeilla. Vaikka tuoksu onkin tosiaan varsin kevyt, löydät sydäntuoksusta ruusua, orkideaa ja kieloa. Kukkaisuus siis jatkuu käytännössä koko tuoksun läpi. Pohjatuoksusta löydät mm. myskiä ja vaahtokarkkeja. Mielikuvitukselliset ja rohkeat yhdistelmät luovat jopa yllättävän tasapainoisen kokonaisuuden.

Tämä suosittu hajuvesi 2022 korostaa leikkisyyttä mutta samaan aikaan myös rautaista ammattitaitoa. Jos oletkin ennemmin oman show’si päätähti etkä pelkkä statisti, valitse tämä!

10. Lancôme La Vie Est Belle EdP

Lancôme La Vie Est Belle EdP ei tuoksuihin tutustuneiden kohdalla paljon esittelyjä kaipaa. Ikoninen tuoksu on pakattu romanttiseen ja näyttävään pulloon, mikä löytynee useammastakin kodista. Itse asiassa, Lancôme La Vie Est Belle EdP on yksi tämän vuosikymmenen legendaarisimmista tuoksuista. Jotta tämä hajuvesi saatiin luotua, tarvittiin prosessiin yli 3 vuotta ja 5 000 eri versiota.

Suosittu hajuvesi sopii erityisen hyvin itsevarmalle ihmiselle. Hillitysti hedelmäinen ja makean vanilijainen tuoksu on huumaava. Se tuoksuu ensin päärynältä ja mustaherkulta. Sydäntuoksussa sen sijaan tunnistetaan pääasiassa jasmiinia, iiristä ja appelsiininkukkaa. Pohjatuoksussa aistit vaniljaa, praliinia, patsulia sekä tonkapapua. 

Suosituimmat hajuvedet 2022 lista
Siirry Hajuvesi.fi

Muut Suosituimmat Hajuvedet 2022

 • Ariana Grande R.E.M EdP
 • Dolce & Gabbana L’Impératrice EdT
 • Carolina Herrera Very Good Girl EdP
 • Calvin Klein CK IN2U Her EdT
 • Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Ariana Grande R.E.M EdP

Ariana Grande pääsee esittelyyn tässä postauksessa jo kolmannen kerran. Vaikka tämä tuoksu ei yltänytkään Suosituimmat Hajuvedet 2022 -listaamme, oli se silti pakko mainita. Puuterinen ja makea hajuvesi on suorastaan ihastuttava, ja soveltuu erinomaisesti pirteälle ihmiselle. Tämä tuoksu sopii loistavasti juhlaan!

Alkutuoksussa aistit makeita leivonnaisia, suolaa ja viikunaa erinomaisessa yhdistelmässä. Nämä vain täydentyvät sydäntuoksussa, jossa havaitaan päärynänkukkaa ja laventelia. Pohjatuoksussa sen sijaan kohtaat mm. santelipuuta, myskiä ja tonkapapua.

Dolce & Gabbana L’Impératrice EdT

Jo vuonna 2009 markkinoille tuotu Dolce & Gabbana L’Impératrice EdT on täynnä raikasta hedelmäisyyttä ja voimaa.

Suosittu hajuvesi avautuu mm. kiivin, raparperin ja kiinnostavan roseepippurin yhdistelmällä. Sydäntuoksussa aistit mm. vesimelonia ja syklaamia. Mukaan on liitetty myös aistikasta jasmiinia. Pohjatuoksussa havaitset myskiä, santelipuuta ja sitruunapuuta.

Carolina Herrera Very Good Girl EdP

Carolina Herrera Very Good Girl EdP on toinen suosittu hajuvesi 2022 postauksessa jo mainitulta valmistajalta. Tuoksussa löytyy paljon arvoituksellisuutta ja leikkisyyttä. Hajuvesi avautuu punaherukan ja litsin hauskalla yhdistelmällä.

Sydäntuoksussa aistit klassista ja romanttista ruusua. Pohjatuoksu tässä hajuvedessä on suorastaan ajaton, ja se muodostuu vetiveristä ja vaniljasta.

Calvin Klein CK IN2U Her EdT 

Mikäli etsit klassista, mutta samaan aikaan nuorekasta ja puoleensavetävää sitrustuoksua, on Calvin Klein CK IN2U Her EdT valintasi. Tämä jo vuonna 2007 markkinoille tuotu suosittu hajuvesi on pirskahteleva, ja se tarjoaa käyttäjälleen aromaattisuutta ja mausteisuutta. Tähän yhdistyy vielä ihanan pehmeä vanilja. Näin lopputulos on varsin persoonallinen ja vivahteikas.

Tämä tuoksu avautuu punaherukan lehdellä, bergamotilla ja aavistuksella verigreippiä. Sydäntuoksussa tunnelma muuttuu, kun kaktus ja herkkä orkidea astuvat mukaan. Pohjatuoksusta löydät meripihkaa ja seetriä, mutta myös vaniljaa. Näiden kaikkien yhdistelmä on rauhoittava ja se sulautuu iholle miellyttävästi.

Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Dolce & Gabbana Light Blue EdT on tuotu markkinoille jo vuonna 2011. Tämä klassikkotuoksu on keveän raikas ja heleä. Sitrustuoksujen parhaimmistoa edustava, suosittu hajuvesi on ikoninen, ja se on löytynyt varmasti monen kaapeista jo kerran jos toisenkin. Aika ei ole ajanut tuoksun yli, vaan se onnistuu olemaan edelleen varsin ajankohtainen.

Suosittu tuoksu avautuu seetrin, omenan ja tietenkin sitruunan nuotein. Sydäntuoksussa aistit jasmiinia, bambua ja klassista valkoruusua. Nämä tekevät kokonaisuudesta herkän kukkaisen. Pohjatuoksu viimeistelee nautinnollisen kokonaisuuden, tuoden mukaan sekoituksen meripihkaa, myskiä sekä seetriä.

Tuoksu on tässä hajuvedessä täysin ajaton ja se sopii kaikkiin vuodenaikoihin, tilaisuuksiin sekä tunnelmiin. Tsekkaa seuraavaksi trendikkäät väriyhdistelmät kevät 2022 kaudella!

Parhaat Tuoksut Kevääseen

Mikäli olet niitä hajuveden käyttäjiä, joilla tuoksut vaihtelevat eri vuodenaikojen mukaan, tutustu Kevään 2022 uudet hajuvedet -artikkeliimme. Siinä olemme tutkineet Hajuvesi.fi:n nettikaupan sisältämiä uutuuksia ja valikoineet niistä kaikista kiinnostavimmat. Ehkäpä suosituin hajuvesi tälle vuodelle löytyykin sieltä!

Kokeile Tuoksujen Kerrostamista

Jos et vielä tähän mennessä ole tutustuneet aiheeseen Hajuveden kerrostaminen, ota vahinko takaisin ensi tilassa. Monet tässäkin postauksessa esitellyistä hajuvesistä soveltuu erinomaisesti erilaisten hajuvesicocktailien tekemiseen. Voit loihtia itsellesi luovasti kokonaan oman, uniikin tuoksun yksinkertaisesti muutamaa hajuvettä miksaamalla.

Lähteet:

https://www.is.fi/menaiset/tyyli/art-2000008496808.html

https://www.hajuvesi.fi/hajuvesi/top10

Tsekkaa myös: Parhaat hajuvedet kesä 2023