Uusia Tuoksuja Kevääseen

torstai, 17 maaliskuun, 2022

Kevään 2022 Uudet Hajuvedet

Kevät on monelle meistä oikeaa uudistumisen aikaa. Uutta ilmettä haetaan kampaajalta, vaatekaupoista ja myös meikkipussin sisältöä raivataan ja tehdään uusia hankintoja lähestyvää kesää kohti. Tuoksuissakin halutaan monesti jotakin ihan uutta ja raikasta. Tsekkasin Hajuvesi.fi:n kevään 2022 uudet hajuvedet; mitä kaikkea uutta ja herkullista nettikaupasta löytyy tällä hetkellä?

Kiinnostavimmat Uudet Hajuvedet Kevät 2022 TOP 10 Lista

 1. Hugo Boss: Alive Intense Edp
 2. Narciso Rodriguez: Musc Noir Rose Edp
 3. Juicy Couture: Viva La Juicy Neon Edp
 4. Elizabeth Arden: Green Tea Lychee Lime EdT
 5. Valentino: Uomo Born In Roma Coral Fantasy
 6. Britney Spears: Blissful Fantasy Edt
 7. Valentino: Donna Born In Rome Coral Fantasy
 8. Paco Rabanne: 1 Million Elixir EdP
 9. Oscar de la Renta: Alibi EdP
 10.  Gucci: Guilty Pour Femme EdT

Uusi hajuvesi on aina jännittävä ja ilahduttava hankinta, olipa kyseessä sitten lahja ystävälle tai lahja itsellesi. Jos kevään tulo on herättänyt aistisi ja toivot uutta tuoksua itsellesi, tsekkaa yllä näkemäsi lista. Näkyykö siellä suosikkihajuvesitaloasi vai bongaatko sieltä myös kokonaan uusia tuttavuuksia?

Yllä näkemälläsi listalla on koottuna kaikki kiinnostavimmat kevään 2022 uutuustuoksut. Ne löydät paitsi kauppojen kauneushyllyiltä myös Hajuvesi.fi:n helppokäyttöisestä verkkokaupasta. Itse tilaan nykyään kaikki tuoksut ja muutakin kosmetiikkaa Hajuvesi.fi:ltä. Jos jokin kiinnostava tuoksu ei ole minulle entuudestaan lainkaan tuttu – kuten nyt on selvää näiden kevään 2022 uutuus hajuvesi vaihtoehtojen kanssa, käyn nuuhkaisemassa tuoksuja esimerkiksi Sokoksella tai Emotionissa ja teen tilauksen vasta sitten.

Toisaalta, esimerkiksi tulossa oleva Hugo Boss: Alive Intense on mitä suurimmalla todennäköisyydellä itselleni täysin mieluinen tuoksu (koska en ole tähän päivään mennessä törmännyt Hugo Bossin tuoksuun josta en pitäisi valtavasti), ilmoitin jo itseni odotuslistalle ja tilaan sen nuuhkimatta etukäteen.

Kuten monesti juuri keväisin, ovat uudet hajuvedet kevät 2022 sesonkina tänäkin vuonna ruusun tuoksuisia ja hennon kukkaisia. Myös mausteisuutta löytyy, joten tarjolla on jälleen runsaasti vaihtoehtoja.

Hugo Boss: Alive Intense Edp

Tätä tuoksua odotan ehdottomasti kaikista eniten ja ilmoittauduinkin välittömästi Hajuvesi.fin odotuslistalle. Tavallisesti Hugo Bossin tuoksut ovat melko voimakkaita ja rohkeita, ja samaa lupailee Hugo Boss Alive Intense EdP. 

Tuotekuvausten perusteella pohjatuoksussa on piristävää vetiveriä ja toisaalta benzoiini tuo mukaan herkkyttä. Ilmeikkäässä tuoksussa on herkullista vadelmaisuutta, joten se on varmasti loistava lisäys Hugo Bossin naisten tuoksujen tuoteperheeseen.

Narciso Rodriguez: Musc Noir Rose Edp

Kevään 2022 uudet hajuvedet ovat kukkaisia, kuten on tämäkin. Ruusun tuoksu tässä hajuvedessä on kuitenkin aavistuksen verran aistillisempi ja aikuisempi kuin useimmissa muissa.

Narciso Rodriguezin uusin eau de parfum yhdistää ruusun huumaavan voiman vaniljan, nahan ja patsulin täyteläiseen pohjaan, ja voimakkaiden tuoksujen ystäville tämä on varmasti mieleinen hankinta. Lähtee tilaukseen täälläkin..

Juicy Couture: Viva La Juicy Neon Edp

Tuoksussa on vaaleanpunaista greippiä ja appelsiininkukkasydäntä. Tästä tulee mieleen aavistuksen hienostuneempi versio monesta Escadan kesätuoksusta. Lähtee tilaukseen tämäkin.

Viva La Juicy NEON on pirskahteleva, säteilevä ja kokonaisuudessaan kirkas. Kukkainen ja hedelmäinen hajuvesi on mehukas ja raikas, ja se sopiikin erinomaisesti kevääseen ja miksei alkavaan kesäänkin.

Elizabeth Arden: Green Tea Lychee Lime EdT

Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime EDT on erittäin raikas ja naisellinen hajuvesi, joka suorastaan huokuu aurinkoa ja kesää. Jo pullo on pirteydessään kiinnostava, ja koska tämä ihana tuoksu on rikastettu luonnollisilla ja kierrätetyillä ainesosilla, on tässä monta erilaista kiehtovaa tasoa.

Nuotteja tässä hajuvedessä ovat muun muassa litsi, lime ja muut sitrushedelmät, magnolia ja, kuten tuoksun nimikin jo lupailee, vihreä tee.

Kevään 2022 uudet hajuvedet

Valentino: Uomo Born In Roma Coral Fantasy

Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy by Valentino on puumainen ja varsin aromaattinen tuoksu miehille. Ylätuoksussa on mm. punaista omenaa, kardemummaa ja bergamottia.

Ei ehkä ihan heti tule näistä mieleen raikas kevätpäivä vaan ennemminkin loppusyksyn omenapiirakka, mutta tuoksu onnistuu silti olemaan yllättävänkin freesi. Monet kevään 2022 uudet hajuvedet tai tarkemmin sanottuna tuoksut miehelle ovat teemaltaan varsin tämän kaltaisia. Selkeä trendi on siis nähtävillä.

Britney Spears: Blissful Fantasy Edt

Britney Spearsin Blissful Fantasy on kuin keväinen kukkakimppu, jossa on mukana paljon aistikkuutta, raikkautta ja eksoottisuutta. Erityisen kiinnostavana pidämme tätä tuoksua siksi, että sen onnistuu olla ensin todella fresh ja hetken päästä siitä paljastuu todella pehmeitä, lämpimiä vivahteita. Kokonaisuus on siis yllättävä mutta silti ilahduttavan tasapainoinen.

Valentino: Donna Born In Rome Coral Fantasy

Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy by Valentino on kukkais-hedelmäinen tuoksu naisille. Ylätuoksussa on kiiviä ja appelsiinia, keskimmäisessä tuoksuna ruusua ja myskimalvaa, jasmiinia unohtamatta. Pohjatuoksussa sen sijaan aistitaan valkoista myskiä ja seetriä. 

Monesta muusta tälle listalle päätyneestä hajuvedestä poiketen tämä on astetta tummempi ja voimakkaampi, joka on hyvä huomioida tilausta tehdessä.

Paco Rabanne: 1 Million Elixir EdP

Paco Rabanne on luonut ylellisen uutuuden, 1 Million Elixirin, joka herättää kunnioitusta jo pakkauksen kanssa. Mahtipontisessa uutuudessa on itämainen, puinen tuoksu, joka muuttuu entistä mielenkiintoisemmaksi kun viipyilevässä tuoksussa aistitaan yrttejä ja vaniljaa.

Oscar de la Renta: Alibi EdP

Jos poskipunaa saisi jotenkin sisällytettyä tuoksuun, olisi se tässä. Alibi EdP on suorstaan ihanteellinen kevääseen ja alkavaan kesään. Tuoksussa on pehmeyttä, tuuheutta ja makeutta, joka asettuu iholle upeasti. Tunnistettavia sävyjä tuoksussa ovat mm. päärynä ja persikka. 

Kevyessä ja ilmavassa hajuvedessä on lisäksi mandariinia, bergamotia, pionia ja jopa häivähdys meripihkaa!

Gucci: Guilty Pour Femme EdT

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme on ihastuttava kukkaistuoksu, jota fanit ympäri maailman rakastavat. Jos Britney Spearsin tuoksu toi mieleen eksoottisen ja keveän kukkakimpun, edustaa tämä tuoksu sitä voimakkaampaa ja rohkeampaa laittaa. Ytimessä tässä tuoksussa aistitaan mm. tummaa luumua.

Tuotekuvauksen perusteella emme vielä innostuneet, mutta tuoksuteltuamme tätä hetken olimme myydyt. Tilaukseen tämä ei silti meillä lähde, sillä jäämme tosiaan odottamaan suosikkiamme Hugo Bossia.

Siirry Hajuvesi.fi

Kiinnostava Vinkki: Yhdistele Tuoksuja Itse

Huomasin Hajuvesi.fi:n uutiskirjeessa todella mielenkiintoisen hajuvesivalmistajan nimeltä N.C.P. Erikoista tässä valmistajassa on ennen kaikkea se, että sen hajuvesiä voidaan käyttää perinteisesti sellaisenaan, mutta hajuvedet toimivat ilmeisesti erinomaisesti myös kerrostettuina. En itse ole koskaan kokeillut kerrostaa erilaisia tuoksuja, joten tämä herätti huomioni välittömästi.

Hajuveden kerrostaminen tapahtuu todella yksinkertaisesti: suihkautat vain ensin toista hajuvettä ihollesi ja sitten toista. Näin saat todella yksilöllisen tuoksun – olettaen toki että sata muuta eivät ole päättäneet yhdistellä juuri samoja tuoksuja juuri samaan aikaan ja samaan tilaisuuteen. 

Haastavinta tässä kerrostamisessa lienee löytää sellaiset tuoksut, jotka toimivat yhdessä. Kuinka monelta meistä löytyy useita hajuvesiä kaapista samaan aikaan ja kuinka moni niistä sopii yhdistämiseen? Itse kun pidän vähän voimakkaammista tuoksuista voi olla, että yhdistelemällä niitä saan aikaan vaan hajukatastrofin.

Tulossa – Ilmoittaudu Odotuslistalle Nyt!

 • Valentino: Donna Born In Roma Coral Fantasy
 • Hugo Boss: Alive Intense Edp

Näitä tuoksuja ei ole vielä tämän artikkelin kirjoitushetkellä saatavilla, mutta ilahduttavasti meidän on mahdollista ilmoittaa itsemme odotuslistalle. Kuten jo tuolla aikaisemmin ehdin mainita, ilmoittauduin Hugo Bossin odotuslistalle välittömästi. Sitten ei muuta kun odotellaan!

Vuoden Parhaat Tuoksut Löytyvät Nekin Jo

Suosituimmat hajuvedet 2022 top 10 lista on julkaistu sivustollamme jo aikaisemmin. Siinä tiimimme kävi läpi alkuvuoden aikana ja viime vuoden loppupuolella julkaistuja hajuvesiä ja tuoksuja niin naisille kuin miehillekin. Mikäli et löytänyt tästä kevään tuoksuja käsittelevästä postauksesta riittävän kiinnostavaa tuotetta, käyhän tsekkaamassa tuo listamme. Se myös päivittyy vuoden mittaan.

Muista Tsekata Myös Alennukset

Hajuvesi.fi on erinomainen paikka tehdä myös alelöytyjä. Sivustolla on oma paikka tarjouksille, ja sieltä löytyy runsaasti markkinoiden parhaita etuja kosmetiikkaan. Voit ostaa täältä huippumerkkejä alennettuun hintaan. Tuotteet vaihtuvat ajankohdan mukaan, ja alennuksia löytyy hajuvesiin, ihonhoitoon, hiustuotteisiin ja meikkihin. 

Hajuvesiostoksille