maanantai, 20 toukokuun, 2019

Uudet trendit aina blogista!

Trendit parhaatvaatekaupat.tsmm20i8.beget.tech - sivustolta aina ajankohtaisesti

Heippa! Olet varmaan jo huomannut, että kerromme sivustollamme netin vaatekaupoista ja autamme sinua vertailemaan niitä. parhaatvaatekaupat.tsmm20i8.beget.tech haluaa kuitenkin olla myös muuta, kuin pelkkä vaatekauppojen vertailusivusto. Sivumme ideana on palveluiden vertailun lisäksi jakaa ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa aivan viimeisimmistä pukeutumiseen ja asusteisiin liittyvistä trendeistä. Löydät uudet trendit postauksistamme.

Sivustollamme on oma ALE-osionsa. Toisinaan esittelemme vaatekauppojen alennysmyynnit myös postauksissa – etenkin silloin, kun kyseessä on suuremmat kampanjat.

Uudet trendit käyttövaatteissa

Blogissamme pääpaino on käytännöllisten vaatteiden ja asusteiden esittelyssä. Toisinaan saatamme toki esitellä jutuissamme myös houte couturea, mutta pidämme silti fokuksena nimenomaan sellaiset trendit, jotka voit löytää esittelemistämme vaatekaupoista.

Idea tähän sivustoon lähti omasta tarpeesta. Perinteisissä myymälöissä shoppailu on monen mielestä tylsää, ahdistavaa ja aikaavievää. Lisäksi pukeutumisen trendit vaihtuvat hirvittävän nopealla syklillä, eikä moni halua ravata vaatekaupoissa tsekkaamassa uutuuksia.

Toki muotibloggarit ovat jo pitkään olleet helpottamassa meidän kuluttajien arkea jakamalla tyylivinkkejään netissä. Huomioi, että meidän tarkoituksena ei ole olla aivan vastaavanlainen palvelu. Emme varsinaisesti esittele omaa tyyliämme, ainakaan toistaiseksi, vaan pyrimme etsimään sinulle uusimmat vinkit ja helpoimmat reitit vaatekaappisi päivitykseen.

Vinkkejä pukeutumiseen

Postauksissa annamme myös vinkkejä niistä kaupoista, joista voit esittelemämme trendit kulloinkin löytää. Saat tuotteisiin suoria linkkejä, ja säästyt valikoiman pläräämiseltä. Ajankäyttö on yksi niitä asioita, joita haluamme olla helpottamassa.

Kaksi bloggaajaa palveluksessasi!

Meitä on täällä kaksi bloggaajaa, Roosa ja Suvi, Suvi ja Roosa.

Roosa opiskelee muodin alaa ammattikorkeakoulussa ja erikoistuu puettavaan muotoiluun sekä muotisuunnitteluun. Tämän lisäksi Roosa on seurannut trendejä omassa elämässään aina pienestä tytöstä saakka. Tämä tehopakkaus tuokin tiimiimme kaiken trendeihin ja muotiin liittyvän tiedon, alan ymmärryksen sekä intohimon vaatteisiin ja asusteisiin.

Suvi sen sijaan ei välttämättä trendeistä hirveän paljon vielä ymmärrä. Toki aina talouden niin salliessa (mitä ei ole käynyt kovinkaan usein) on löytynyt suunnatonta kiinnostusta laadukkaisiin ja ajattomiin vaatteisiin, mutta trendien seuraaminen, se ei koskaan ole ollut “the thing”.

Suvin vahvuusalueet ovatkin enemmän markkinoinnissa ja sisällöntuotannossa. Usko on vahva siihen, että tämän sivuston ylläpidon myötä Suvistakin kuoriutuu vähintään jonkin tason fashionista.

Uskomme, että molempien vahvuudet täydentävät toisiaan ja näin saamme koottua sinua varten toimivan paketin!

Siinä siis lyhyt esittely parhaatvaatekaupat.tsmm20i8.beget.tech:n taustajoukoista. Miten me sitten aiomme työskennellä? Pyrimme julkaisemaan vähintään yhden postauksen viikossa. Juttuvinkit ja kaikenlaiset toiveet ovat myös aina tervetulleita! Jos sinulla on meille toivomuksia tai muuten vain palautetta, laita postia osoitteeseen yhteydenotto@parhaatvaatekaupat.fi

-Suvi ja Roosa

One thought on “Uudet trendit aina blogista!

Comments are closed.