Kampaukset ja leikkaukset 2023

perjantai, 14 huhtikuun, 2023

Trendikkäät kampaukset 2023 (naiset)

Olitpa sitten kampaaja, joka etsii uutta hiusinspiraatiota, tai nainen, joka on yksinkertaisesti kyllästynyt nykyiseen kampaukseesi, sinun on tiedettävä kesän 2023 hiustrendit.

Valitettavasti hiustrendit eivät liiku ihan samaa tahtia kuin kynsi- ja meikkitrendit, joten muutokset tapahtuvat hiusmuodissa hieman hitaammin. Toisaalta, osa julkkiksista, kuten vaikkapa Hailey Bieber, muuttaa tyyliään jatkuvasti. Jos siis seuraat julkkuja TikTokissa, saatat saada ideoita hiuksiin harva se viikko.

Yksi asia on kuitenkin varm:, meillä kaikilla on erilaiset hiustenleikkaukset ja -rakenteet, mikä tarkoittaa, että kaikki hiustyylit, joita näet, eivät ole helposti meidän kaikkien omaksuttavissa.

Hyvä uutinen on se, että Pariisin, Milanon, Lontoon ja New Yorkin kevään 2023 lavoilla nähdään useita erilaisia hiustrendejä, joita kuka tahansa voi käyttää. Y2K-kampaukset ovat nousseet uudelleen esiin; siis ne 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun klassiset trendit.

Lisäksi tulossa on uusi näkemys bedheadista!

Tässä ovat viisi trendikkäintä kampausta, joita haluat käyttää vuonna 2023.

C-leikkaus

Tämä on 1970- ja 1990-luvun Rachel-kampauksen elvytys ja vuoden 2022 raskaiden leikkausten eteneminen pehmeässä ja kevyemmässä kasvojen kehyksessä.

C-leikkauskampauksessa on pehmeä U-muoto, joka kulkee pituuden läpi, ja kerroksia kasvoja kehystävien palojen rinnalla. Näin saat tasapainoisemman ja pyöreämmän hiustenleikkauksen, joka on hauska ja helppo tehdä huolimatta siitä, että se tarjoaa tarkoituksellisempia pyöreitä käyristyksiä.

Lisäksi se saa hiuksesi näyttämään paksummilta.

Trendikäs kampaus 2023

Kiharat kiharat

Kiharat ja kiharat hiukset ovat jo valmiiksi uskomattoman rakenteelliset. Niinpä ei ole olemassa mitään erityistä trendiä sen lisäksi, että valitset sellaisen, joka vastaa tavoitteitasi. Suunnittelitpa sitten kokonaismuodon, volyymin, pituuden tai tasapainon säilyttämistä, voit helposti löytää itsellesi parhaiten sopivan.

Räätälöidyn ja kuratoidun lähestymistavan valitseminen on kuitenkin tärkeää, koska se tarjoaa mahdollisuuden käsitellä hiustesi luonnollista rakennetta, esimerkiksi Deva Cut -leikkauksessa. Deva Cut -leikkauksessa stylisti leikkaa afrohiukset kuivana leikkaamalla kiharat osio kerrallaan.

Näin hiukset putoavat luonnollisesti.

Mixie

Retroa ja nykyaikaa yhdistelevä mixie on vuoden 2023 cool girl -leikkaus. Se on pixie- ja mullet-hiusten risteytys, joka istuu useimmiten 5-7 sentin pituisena niskan tyvestä. Sen kerrokset ovat paloiteltuja, mikä antaa tekstuuria ja liikettä grunge-tyyliseen lookkiin.

Yksi tämän kampauksen eduista on, että voit säilyttää alkuperäisen leikkauksen muodon kuukausia ja näyttää samalla tyylikkäältä. Näin ollen ylläpitokustannukset ovat huomattavan alhaiset.

Box Bob

Tunnetun kampaajan Michael Duenasin mukaan tasaiset bob-hiukset tulevat olemaan suosittuja ennen vuoden 2023 loppua. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että hiusleikkaus hallitsi vuoden 2022 muotinäytöksiä.

Leikkauksessa on terävät päät, jotka ovat kauttaaltaan yhtä pitkät, mikä luo täyteläisyyttä ja vartaloa. Pituus voi osua leuan alareunaan tai olla lyhyempi riippuen tekstuurista, tyypistä ja hiusrajasta.

Saadaksesi raikkautta tyveen Duenas suosittelee, että stylisti keventää painoa päissä, jotta pääset eroon tuuheudesta. Näin saat suoran sileän tai pyöreämmän, tiheämmän ja täyteläisemmän ulkonäön hiustekstuurisi mukaan. Lisäksi voit pitää leikkauksen neliömäisenä, jotta kulmissa on korkeutta ja hiukset siirtyvät eteenpäin kohti kasvojasi.

Lukusuositus: Naisten hiusväritrendit 2023

1990-luvun midit

Jos et pidä hiuksistasi liian lyhyinä tai liian pitkinä, 1990-luvun midi-leikkaus voi olla täydellinen keskitie. Tämä on päivitys 1990-luvun blow-out-estetiikasta, jossa oli paljon liikkeitä, joiden ansiosta kampaus oli tuuhea ja pörröinen.

Minkä tahansa pituuden ollessa olkapäässä tai lyhyempi, yksinkertaisen hiusten pesun ja ilmakuivauksen pitäisi saada sinut näyttämään siistiltä. Sillä välin olkapäätä pidemmät hiukset tarvitsevat muotoilua.

Hiukset tulisi leikata, pestä ja antaa kuivua luonnollisesti, ja leikkauksen tulisi olla hyvä, jotta saat monipuolisuutta. Sen jälkeen tarvitaan hieman muotoilua, jotta saat kaiken irti lopullisesta lookista.

Lukusuositus: Naisten hiustrendit 2024: leikkaukset

Usein kysytyt kysymykset vuoden 2023 trendikkäistä kampauksista

Miten riisivesi hyödyttää hiuksiasi?

Riisivesi sisältää runsaasti vitamiineja (B- ja C-vitamiineja), hivenaineita (mangaania, seleeniä, sinkkiä, magnesiumia, jodia ja kaliumia) sekä inositolia. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan korjaamaan vaurioituneita soluja ja ravitsemaan follikkeleita. Ei kuitenkaan ole 100-prosenttista tieteellistä näyttöä siitä, että vesi auttaisi hiusten kasvua.

Mitkä ovat huippukampaukset ohuille hiuksille?

Ohuet hiukset tai harvat hiukset tarkoittavat, että hiustuppien määrä päässäsi on vähentynyt, ja ne voivat johtua monista tekijöistä, kuten ikääntymisestä, stressistä, vääränlaisesta hiustenhoidosta ja epäterveellisestä ruokavaliosta. Kampauksia, joita voit käyttää tässä tilassa, ovat muun muassa bob-hiusleikkaus, pixie-hiusleikkaus, Updot ja huivit ohuille hiuksille.

Mitkä ovat kaikkien aikojen parhaat kampaukset yli 70-vuotiaille naisille?

Koska kello ei pysähdy kenenkään kohdalla, ikääntyessä tapahtuu muutoksia, ja näihin muutoksiin on sopeuduttava ja pysyttävä silti tyylikkäänä. Joitakin parhaita kampauksia yli 70-vuotiaille naisille ovat bob-leikkaus pitkille hiuksille, pinottu pixie-bob, vaalea leuanmyötäinen bob, jossa on kerroksia, ja paloiteltu pixie-hiusleikkaus.

Tutustu myös: