torstai, 20 huhtikuun, 2023

Trendikkäät laukut 2023

Kun kevät on jo ohi ja kesä on aivan horisontin takana, on hyvä aika vuodesta investoida uusiin vaatteisiin. Ja kuten aina, yksi vaatekappaleiden määräävimmistä tekijöistä on asusteiden valinta. Trendikkäät laukut 2023 löytyvät jo verkkokaupoista, nyt on aika tutkia niitä.

Tässä postauksessa tutustumme siis käsilaukkujen uusimpiin ja hienoimpiin tarjouksiin. Käsittelemme kaikkea elvytetyistä klassikoista täysin luonnollisiin sekä hi-tech-tuotteisiin. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja vuoden 2023 trendikkäimmistä laukuista.

Trendikkäät laukut 23

Vanhan elvyttäminen

Ensinnäkin voit harkita ajatonta olkalaukkua, jonka yksityiskohtana on läppä. Läppä voi olla laukussa erilaisina kuvioina ja tekstuureina. Erityisesti Guccin ja Saint Laurentin kaltaisten tuotemerkkien siluettimallit kuuluvat kauden tunnusmerkkeihin. Itse asiassa tämän kevään trendi huutaa näiden tikattujen nahkaversioiden perään.

Myös 2000-luvun alkupuolelta löytyy paljon haikailtavaa. Jos lähdet tänä kesänä ulos, et voi mennä pieleen värikkäällä crossbody-laukulla, jossa on klassisia elementtejä, kuten solkia tai joitakin strassikivisiä yksityiskohtia. Tietenkin myös taskut ohjaavat edelleen suunnittelijoiden valintoja laukkujen tekemisessä.

Kangaskassit

Nämä muodostavat kokonaisen oman kategoriansa. Tarjoamme siis tässä hieman perspektiiviä. Minikokoiset kantokassit sattuvat olemaan alkuvuoden trendi, jossa on tonneittain muotoja ja materiaaleja. Ne palvelevat myös erilaisia käyttötarkoituksia. Parasta on se, että voit käyttää näitä niin juhlapyhinä kuin tavallisilla retkilläkin.

Alkajaisiksi voit kokeilla Staudin tai Proenza Schoulerin edullisia vaihtoehtoja.Näistä tuotemerkeistä puheen ollen, Staud Alec -laukussa on lähes läpinäkyvä rakenne, kun taas Proenza Schouler voi tarjota sinulle kaksoiskangasvaihtoehdon. Jos kaipaat tasokkaita tai ylellisiä vaihtoehtoja, voit hemmotella itseäsi Pradan harjattua nahkaa olevalla tote-laukulla.

Mini-olkalaukut

Jos olet kyllästynyt klassiseen olkahihnaan, mutta et ole valmis tote-käsilaukkuun, miniolkalaukku saattaa olla juuri sinun juttusi. Lisäksi näitä laukkuja on saatavilla useissa eri teemoissa ja tyyleissä. Mokkanahasta ämpärilaukkuihin ja kiristysnauhasulkeisiin, löydät varmasti jotain, josta pidät tällä kaudella.

Kokeile toki rohkeasti myös erilaisia tyylejä, kuten patongin muotoja. Coach Tabbysta Valentinoon ja Fendiin, patonkilaukkuja löytyy jokaiseen budjettiin ja makuun. Patonkilaukkujen ansiosta voit pysyä mukavana niiden ohuen muotoilun ja lyhyiden hihnojen ansiosta. Tästä syystä ne eivät ole lähiaikoina poistumassa muodista.

Hiljaa ylellinen

Seuraavaksi trendikkäiden käsilaukkujen listalla on hienovaraisen ylellisyyden luokka. Yhtäältä on Saint Laurentin ja The Row’n kaltaisten huippuluokan luksuskäsilaukkuja. Samaan aikaan Demellierin ja Savetten kaltaiset tuotemerkit pyrkivät tarjoamaan minimalistisia laukkuja, jotka sopivat tyylikkääseen lookkiin kaikkina vuodenaikoina.

Parasta on se, että sekä olkalaukut että totes-laukut kuuluvat tähän ikivihreään markkinarakoon. Nyt on myös hyvä aika mainita ne slouchy-laukut, jotka ovat erittäin pehmeitä ja kevyitä, mutta joita on ilo kantaa osana hienostunutta tai lumoavaa lookia.

Bottega Venetan Ellipsie-laukku on yksi tällaisista laukuista miniatyyrisine solmuineen ja kultaisine koristeineen.

Kaikki luonnolliset vaihtoehdot

Tämä luettelo olisi tietenkin epätäydellinen ilman mainintaa luonnonlaukkujen nousevasta markkinaraosta. Rottingista raffiaan ja kankaaseen, käy ilmi, että on olemassa runsaasti materiaaleja, jotka antavat saumattoman ja luonnollisen tekstuurin käsilaukulle.

Bottega Venetan Cassetten kaltainen kudottu kassi on loistava valinta tällä kaudella, samoin kuin Ferragamon studiolaukku. Niille, jotka etsivät budjettivaihtoehtoa, harkitse korilaukun tai kahden nappaamista Dragon Diffusionin talosta.

Luonnollisuus on pop myös 2024. Lukusuosituksemme: Kurkkaus vuoden 2024 muotivinkkeihin.

Joitakin uusia kokoelmia

Luonnollisten vaihtoehtojen kasvavan kysynnän myötä koko hi-tech-alalla on tapahtunut kehitystä. Hemmottele itseäsi esimerkiksi Staud Hive -laukulla, jossa on nahkaan käärittyä kangasta. Tai valitse eläväinen nupukkiämpäri, kuten The Row’n Mini Leo.

On myös syytä mainita, että erilaisten vegaanisten ja keinonahkaisten vaihtoehtojen suosio on tullut jäädäkseen ja kasvaakseen.

Koska yhä useammat kuluttajat vaativat päivä päivältä julmuudesta vapaita vaihtoehtoja, synteettisten materiaalien käyttö asusteiden valmistuksessa on ollut kasvussa. Vielä ei ole liian myöhäistä lahjoittaa itsellesi Stella McCartneyn tai Watson & Wolfen suunnittelema käsilaukku tällä kaudella.

Katso myös tyylikkäimmät laukkumerkit 2023.

Löydä trendikkäät laukut 2023 nyt

Kaiken kaikkiaan tänä vuonna on aika monta käsilaukkutrendiä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Yllä olevan oppaan pitäisi kuitenkin riittää, jotta pääset alkuun kauden ajankohtaisimpien tarjontojen kanssa.

Yhdistä nämä laukut yhteensopiviin asusteisiin ja sopivaan tilaisuuteen, ja olet varmasti valmis näyttämään omaa ainutlaatuista tyyliäsi hetkessä. Löydät trendikkäät laukut 2023 mm. täältä: parhaat vaatekaupat!