torstai, 27 elokuun, 2020

Syksyn 2020 Trendit Naiset

On jo aika alkaa laittamaan kesämekkoja sekä hepeneitä sivuun, ja tuoda taas syksyn lämpimät neuleet ja takit varastosta. Useimmat meistä ovat jo kesän lomat lusineet, ja katse onkin jo syksyn työ sekä koulu kuvioissa. Tällöin on hyvä, että kaapista löytyy lämpimiä luottovaatteita kiireisiä aamuja varten. Mutta miksei myös muutama syksyn statement asustetta, keräämään kehuja toimistolla!

Metallin sekä kullan hohtoa

Syksystä voi tehdä itselleen sekä muille hohdokkaampaa aikaa ottaen käyttöön syksyn tuomat uudet trendivärit. Näitä ovat nimittäin kulta sekä hohdokas metalli. Yhdistä esimerkiksi kullankeltainen neule suosikki farkkuihin, ja voilà siinä on trendikäs arkiasu. (Cosmopolitan 2020)

Kullan- sekä metallinhohtoa löytyy myös syksyn bile topeista, jotka ovat oiva valinta syksyn bileasuksi. Rohkeimmat pukeutujat saattavat laittaa jalkaansa myös metalliset taikka kultaiset bootsit. (Marie Claire 2020)

Skottiruudusta merimiesviboihin 

Koulutyttö-lookista pitävät innostuvat takuulla tästä trendistä, sillä skottiruutu on tullut takaisin. Sitä löytyy niin neuleista, hameista sekä huiveista. Tyylikäs vaihtoehto on myös skottiruutuinen neuleliivi, jonka voi heittää esimerkiksi valkoisen kauluspaidan päälle lämmittämään. (Marie Claire 2020)

Skottiruudun lisäksi trendikkäitä kuoseja ovat myös merimiesten tyylistä inspiroituneet ruudut sekä raidat. Erityisen hyvin merimiestyyli toimii syksyn neuleissa sekä bleisereissä, jotka ovat tietenkin väriltään punaisen, vihreän sekä sinisen eri sävyjä. (Haper´s Bazaar 2020) 

Liivien loistoa 

Lämpimillä säillä usein korostetaan pukeutumisessa kerrosten tärkeyttä. Nyt voi lisätä pukeutumiseen “uuden vanhan” kerroksen, sillä liivit ovat tulleet takaisin trendien kirjoihin. Markkinoilta löytyy niin tyköistuvia ja oversize mallisia kuin yksivärisiä sekä yksityiskohtaisia malleja.

Erityisesti kirjaildut versiot tulevat olemaan suosiossa. Liivien kanssa on lupa leikitellä. Kokeile siis mitä villeimpiä yhdistelmiä. (LÓfficiel 2020)

Olkatopatut ja cropatut bleiserit 

Bleiseri takit ovat olleet osa vaatekaappejamme jo usean vuoden, ja tulevana syksynä ne tulevat näyttävämpänä kuin koskaan. Ja erityisesti bleisereiden olkapäät, sillä sieltä löytyy niin röyhelöitä, olkatoppauksia sekä muita puff-efektiä tuovia leikkauksia sekä ompeleita. Mitä leveämmät olkapäät sen parempi! (Vogue 2020)

Toinen muutos perinteiseen bleiseriin on lyhennetty eli cropattu versio. Kun croppaus loppuu oikeaan kohtaa omassa vartalossa, korostaa se kauniisti parhaita puoliamme ja luo niin sanotun tiimalasi efektin. Arjessa cropattu bleiseri on helppo yhdistää esimerkiksi farkkuihin, mutta toimii se myös lähes minkätahansa alaosan kanssa. Bileisiin voi laittaa esimerkiksi samanvärisen alaosan, eikä navan näkymistä kannata pelätä. (Cosmopolitan 2020) 

Syksyn suosituimmat asusteet 

Jossain vaiheessa syksyä säät viilenevät sen verran että yhdeksi perusvarusteeksi muodostuu hanskat. Useimmat suosivat mustia sormikkaita taikka lapasia. Tänä syksynä on aiheellista unohtaa tylsät vaihtoehdot, sillä näyttävät hansikkaat ovat syksyn suurin asuste trendi.

Nahkahanskoja löytyy useissa eri väri vaihtoehdoissa, ja kannattaa valita vaihtoehto joka korostaa syystakin parhaita puolia. Sisätiloissa hansikkaiden käyttö ei ole myöskään kiellettyä, jolloin vaihtoehdoiksi muodostuvat korkeavartiset ooppera hansikkaat, ja jopa virkatut hansikkaat upeilla yksityiskohdilla. (Elle 2020) 

Toinen hauska syksyn asuste on statement kaulus. Tällainen voi löytyä jo valmiiksi takista taikka paidasta, mutta myös lisättäviä kauluksia on tarjolla. Leikittele siis kauluksen koolla, muodolla, materiaalilla sekä yksityiskohdilla. Se antaa mielenkiintoa asuun kuin asuun, ja muuntaa yksinkertaisen asun mielenkiintoiseksi hetkessä. (LÓfficiel 2020)

Syksyn trendit eivät tänäkään vuonna jätä meitä kylmiksi. Sieltä löytyy niin kullan sekä metallin hohtoa, statement asusteita, hauskoja kuoseja sekä korostettuja olkapäitä. Valitse itse suosikkisi! 

Tsekkaa myös: Naisten trendit syksy 2023

Lähteet

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/g30933395/fall-fashion-trends-2020/

https://www.marieclaire.com/fashion/g30900180/fall-fashion-trends-2020/?slide=5

https://www.harpersbazaar.com/fashion/fashion-week/g30766293/fall-2020-fashion-trends/

https://www.vogue.fr/fashion/article/best-fashion-trends-fall-winter-2020-2021

https://www.elle.com/fashion/trend-reports/a30783604/fall-fashion-trends-2020/

https://www.lofficielusa.com/fashion-week/fall-2020-trends-fashion-week