maanantai, 3 huhtikuun, 2023

Naisten suurimmat trendit syksylle 2023

Uudet sesongit tuovat mukanaan trendien pyörremyrskyn, ja tämä tarkoittaa sitä, että meidän on jälleen valmisteltava vaatekaappeja tulevaa varten. Halusit tai et, syksy on pian jo aivan nurkan takana. Lämpötilan lasku ei aina tarkoita, että pitäydytään tavallisissa t-paita-, rompperi- tai minimekkoasuissa.

Onneksi syksyisillä väreillä, hauskoilla kuoseilla ja trench-takilla voit helposti tuntea itsesi rohkeaksi ja valmiiksi kohtaamaan minkä tahansa tilaisuuden ja ympäristön. Tutustutaanpa siis muutamiin muodikkaisiin trendeihin, jotka ovat tämän vuoden syyskauden tiennäyttäjiä.

Räätälöinti

Hyvin mitoitetut perus naisten vaatteet ovat taas muodissa. Räätälöity look on täydellinen klassiselle naiselle, mutta aivan yhtä ihanteellinen kaikille, jotka etsivät tapaa ilmentää omaa tyylikkyyttään diskreetisti.

Syksyllä 2023 jokaiselle löytyy jotakin aina pelkistetyistä bleisereistä shortsipukuihin asti.

Punaisen näkeminen

Jokaisella kaudella tulee väri, josta käytännössä kaikki ovat enemmän tai vähemmän haltioissaan. Tällä kertaa punainen näyttääkin olevan väri, joka vie syksyn ja talven myrskyn mukana. Tämä tulinen sävy yhdistetään energiaan, intohimoon ja toimintaan, ja se näkyy mekko-, kenkä- ja laukkumalleissa ja -mallistoissa.

Koska tätä trendiä on paljon erilaisia, varmista, että yhdistelet ja yhdistelet tiettyjä tuotteita tasapainoisesti. Koska punainen on hyvin rohkea väri, se sopii aina hyvin yhteen mustan, vihreän, harmaan, keltaisen, sinisen ja ruskean värin kanssa.

Punaiseen väriin pukeutumisessa ei pitäisi keskittyä vain väreihin. Varmista, että leikittelet myös värisävyjen, painatusten ja kankaiden kanssa. Näin vältät sen, ettet näytä yliampuvalta. Jos haluat pitää asiat tyylikkäänä, voit yhdistää punaiset vaatteet ruudulliseen hameeseen tai sinisiin farkkuihin.

Tummaa romantiikkaa

TikTokissa leviää dark academia, joten on vain ajan kysymys, milloin näemme muotiteollisuuden tutkivan romantiikan tätä puolta. Tänä syksynä voimme odottaa löytävämme trendeistä paljon unenomaisia ja eteerisiä lookkeja, jotka korostavat glamouria ja eleganssia.

Niin synkältä kuin tämä trendi ehkä kuulostaakin, ei hätää, melankoliaan ei ole pakko uppoutua ihan kokonaan. Voit aina yhdistää asuusi piristäviä asusteita ja koruja. Tämä auttaa pitämään ilmeesi erottuvan naisellisena mutta ei liian seksikkäänä.

Nahka ei petä tänäkään syksynä

Klassiset nahkatakit ovat aina loistavia niitä aikaisia lämpötilan pudotuksia varten. Tänä syksynä näyttää kuitenkin siltä, että nostamme homman astetta korkeammalle yhdistämällä nahka-asuja päästä varpaisiin. Saat aikaiseksi erittäin modernin ilmeen yhdistelmeällä, ja sinulla on lukuisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tyylitellä tätä ylellistä materiaalia.

Nahkaiset bleiserit, biker-takit, trenssitakit, päivämekot, iltamekot, housut, shortsit ja hameet, nahkatrendi tarjoaa paljon monipuolisuutta. Kun omistat useita nahkaisia vaatteita ja asusteita, voit aina kohottaa ulkonäköäsi yhdistämällä ne neutraaleihin väreihin, kuten vehnään, karamelliin ja mustaan. Tässä sinulla on loputtomasti vaihtoehtoja, joilla voit viedä minkä tahansa asun tyylikkäästä rentoon.

“Ei housuja” -trendi

Tänä syksynä on tulossa “alusvaatteet ovat päällysvaatteita” -polarisoiva trendi. Voit aina tyylitellä tavalliset alushoususi erilaisilla lookeilla saavuttaaksesi tyylikkään estetiikan, joka sopii mihin tahansa rentoon tilaisuuteen.

Kun neutraalit värit täydentävät ulkoasua, on helppo luoda epätavallinen ilme vain muutamalla yksinkertaisella tuotteella.

Läpinäkyvyys

Klassinen verkko ja romanttinen pitsi viimeistelevät monet lookit tällä syyskaudella. Useat muotimallistot valmistelevat meitä jo tulevaan. Siksi tätä läpikuultavaa panelointia voi löytää esimerkiksi puseroista ja slip-mekoista. Tämä tekee siitä ihanteellisen syksyn kaltaisiin siirtymäsääkausiin.

Ympyrät ovat palanneet

Vuosien varrella minihameet ovat aina olleet monien trendien statement-kappaleita. Mutta tällä kertaa näyttää siltä, että myös ympyrähameista on tulossa trendi. Tällaisen naisellisen vaatekappaleen voi aina yhdistää helppoihin korkokenkiin tai tyylikkäisiin saappaisiin, jotka istuvat polven yli.

Voin keltainen

Näyttää siltä, että punainen ei ole ainoa väri, joka tekee aaltoja tällä kaudella, ja voin keltainen väri on nyt muodissa. Se on merkittävä väritrendi, jonka myötä yhä useammat ihmiset etsivät ponnahdusväriä, joka on hieman enemmän kuin neutraali. Voin keltainen on täydellinen kontrastiksi suosituille go-to-sävyille, joten syksyllä 2023 tämä kermainen sävy tekee paljon muutakin kuin päätyy ruokalautasellesi.

Palataan takaisin perusasioihin

Jos olet viettänyt vuosia keräämällä yhtenäisiä pukeutumis- ja vaatekaapin perusasioita, ilahdut varmasti siitä, että nämä ovat taas muodissa. Vuosien varrella trendejä on tullut ja mennyt, mutta tietyt klassikot ovat aina pysyneet ja luoneet matkan varrella klassisia kappaleita, jotka tekevät niistä kauniita, kokeilemisen arvoisia perusvaatteita.

Tooty Fruity

Jos olet sellainen, joka nauttii syksyn aikana hedelmäisestä tunnelmasta, voit yhtä hyvin heittäytyä Tooty Fruity -trendiin. Monien vuosien ajan olemme nähneet, että useimmat “mehukkaat” teemat on varattu kesäkaudelle. Nykyään se näyttää kuitenkin olevan trendikästä myös syyskaudella, joten miksi et lisäisi hieman väriä ja makeutta muotoilutyyliisi?

Pidä tyylisi

Älä pelkää tutkia erilaisia trendejä koko syyskauden ajan. Kaikille löytyy jotakin aina liikkeiden tukemisesta ja jalkojen näyttämisestä tyylin pitämiseen tyylikkäänä ja perusasioihin palaamiseen. Älä siis pelkää tyylitellä ja yhdistää asuusi upeilla asusteilla ja koruilla.

Jos huomaat olevasi kiinnostunut trendeistä, joita et tavallisesti tutkisi, kokeile käyttää niitä lisävarusteina ja lisätäksesi tyylikkyyttä ja eleganssia lookkiin. Voit tehdä tämän monin eri tavoin, mutta mielessä kannattaa pitää muun muassa seuraavat kohokohdat:

  • sinulla on aina selkeä kuva siitä, mitä haluat pukea päällesi.
  • kiinnitä enemmän huomiota siihen, mitä haluat korostaa.
  • statement-asusteiden valitseminen
  • tasapainon luominen värien ja kuvioiden välillä
  • yhdistämällä neutraaleja asuja rohkeisiin asusteisiin ja rohkeita asuja hillittyihin asusteisiin.
  • tieto siitä, mitä muuttaa ja mukauttaa
  • hauskuuttaminen muokkaamalla ulkoasua yksilölliseksi

Tutustu seuraavaksi: