perjantai, 7 kesäkuun, 2019

Rantamuoti 2019

Onko pukeutuminen sinulle yhtä tärkeää elämän kaikilla osa-alueilla, niin työelämässä kuin arjessakin? Mietitkö millaisia asusteita tänä kesänä kannattaa hankkia tulevaa lomamatkaa ajatellen, tai ihan vaikka vain lähimmälle rannalle? Tässä postauksessa aiheena on rantamuoti 2019. Löydät vinkkejä rantapukeutumiseen, ja poimit takuulla jotain juuri sinuun tyyliisi sopivaa ja huipputrendikästä.

Inspiroidu 1980-luvusta ja pinup -tyylistä

Uimapuvut pysyvät tänäkin vuonna TOP 10 kesätrendien listalla. Inspiroidu 1980-luvun leikkauksista ja osta itsellesi uimapuku, jonka pääntie on neliönmallinen. Se on sensuelli valinta, joka korostaa kauniisti solisluita ja antaa tyttömäisen vaikutelman.

Toinen vartalon osa, jota on sallittua korostaa on vyötärö. Mikä tekisikään tämän tehtävän paremmin kuin vyö? Hommaa siis itsellesi vyöllinen uimapuku tai lisää uimapukuun siihen sopiva vyö, ja sinulla on huipputrendikäs, muotoja korostava allas-look. Värillä tai printillä ei niinkään ole merkitystä. Musta on helppo ja aina tyylikäs valinta, mutta rohkeat kirkkaan värit ja printit saavat katseet kääntymään. (Harpersbazaar 2019)

Mikäli vyö ei ole sinun juttusi, mutta haluaisit kuitenkin korostaa muotojasi, voi vatsaa litistävä uimapuku olla järkihankinta. Sen avulla uuma tulee paremmin esiin ja ryhti paranee hetkessä. Rantamuoti 2019 imartelee kaikenmuotoisia ja -kokoisia vartaloita! Muotoileva uimapuku tuo kurvisi näytille ja saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. Shaping uimapuku on hyvä valinta kaikenkokoisille naisille.

Entäpä sitten bikinien alaosat? Korkeavyötäröinen bikinin alaosa on mukava päällä ja tuo esiin parhaat puolet kaikista vartalotyypeistä. Miksi et siis olisi trendikäs mukavuuden kera ja ottaisi haltuun imartelevaa retrotyyliä? Kiinnitä huomiota myös erikoismuotoiluihin yläosissa!

Voit vaikka vapauttaa sisäisen pinup-tyttösi ja etsiä itsellesi korkeavyötäröiset bikinit (high waist bikinit) polka-dotien kera. Jos tämä ei kuitenkaan ole ominta alaasi, pysty- ja vaakaraidalliset sailor-bikinit toimivat erinomaisesti. Niitä on kaupat pullollaan! (Harpersbazaar 2019)

Rento vai elegantti? Sinä valitset

Tärkeä osa ranta-asua on cover-up. Jos olet klassisen ja elegantin tyylin ystävä, on kesän pukeutuminen tehty sinulle helpoksi. Voit nimittäin käyttää toimistolta tuttuja suoria housuja myös uimapukuun yhdistettynä!

Yksi vaihtoehto on pihistää valkoinen kauluspaita miespuolisen tuttusi kaapista. Jos paita on tarpeeksi oversize, se ei paljon muuta rinnalleen vaadi. Voit kuitenkin tuoda väriä asuun pirtsakalla hiusdonitsilla (Harpersbazaar 2019). Myös erilaiset huivit, näyttävät pinnit ja hiuspannat ovat tänä kesänä in!

Toki myös erilaiset kimonot, maksimekot ja kaftaanit pitävät pintansa rantamuodissa myös tänä vuonna.

Kruunaa asusi oikeilla asusteilla

Asusteet kruunaavat ranta-asun ja erityisen tärkeä, tai melkein pakollinen asuste on aurinkolasit. Voit kuitenkin unohtaa pyöreät aurinkolasit tänä vuonna ja kokeilla erilaisia muotoja.

Esimerkiksi kolmion sekä suorakulmion muotoiset lasit ovat huipputrendikkäät ja uskaliaat. Yllättävä aurinkolasitrendi tänä vuonna on pyöräilylasit. Nämä käytännölliset yksilöt tulevat nyt käyttöön niin urheilussa kuin arjessa. Värikkäät aurinkolasit ovat edelleen trendikkäät, nyt vain linssit ja lasien väri voivat olla yhtenäisiä. (MSNlifestyle 2019)

Viimeistele asusi vanhalla tutulla klassikolla eli olkihatulla, jonka kanssa voit olla niin extra kuin haluat. Lierin suuruus tuo näyttävyyttä ja suojaa auringolta. Voit myös leikitellä olkihatun nauhan/rusetin kanssa, niiden väreillä tai jopa määrällä (Elle 2019). Tsekkaa myös kesän naisten trendejä käsittelevä postauksemme, siellä käsittelemme hattuja asusteina enemmänkin!

Yhdistä uima-asuun niin kutsutut naked-sandaalit. Nämä ovat monille tutut esimerkiksi 2000-luvun alusta, jolloin ne olivat usein Sex and the City- sarjassa ihanan Carrien jalassa. Sandaalit ovat hyvin minimalistiset ja koska niissä on selkeät yksityiskohdat on ne helppo yhdistää asuun kuin asuun. (Harpersbazaar 2019)

Mikäli olet enemmän mukavuudenhaluinen, voit valita maailmalla suomalaisten tunnusmerkiksi muodostuneet sporttiset sandaalit. Rantamuoti 2019 sallii niiden käytön trendikkyyden nimissä, kunhan et vain yhdistä niitä sukkiin. (Harpersbazaar 2019)

-Roosa-

Lähteet:

Elle. 2019. Summer Fashion 2019. Viitattu 5.6.2019. Saatavissa: https://www.elle.com/summer-fashion/.

Harpersbazaar.com. 2019. Summer Fashion. Viitattu 5.6.2019. Saatavissa: https://www.harpersbazaar.com/summer-fashion/

MSN Lifestyle. 2019. Sunglasses trends. Viitattu 6.6.2019. Saatavissa: https://www.msn.com/en-za/lifestyle/style/sunglasses-trends-2019-the-5-hottest-shapes-your-shades-should-be-this-summer/ar-BBVr4rW.