Ellos Naiset

Ellos Naiset -osasto pitää sisällään käsittämättömän määrän vaatteita, asusteita, kodinsisustusta ja upeita kauneustuotteita. Aktiivisia asiakkaita Elloksella on jopa 1,6 miljoonaa, ja sivuston uumenista löydät jopa yli 700 eri tuotemerkkiä!

Tutustu Ellokseen!
Ellos Naiset -osaston neuleista kuvakaappaus
Kuvakaappaus: Ellos 2019

Brändit Elloksella

Elloksen nettikaupasta valikoima ei lopu kesken, sillä voit ostaa sieltä yli 700 eri merkin tuotteita. Valikoimasta löytyy niin vaatteita, asusteita, urheilu- ja ulkoiluvaatteita, kenkiä, uima- ja ranta-asuja, alusasuja, kosmetiikkaa, elektroniikkaa kuin sisustustuotteitakin.

Ellokselta löydät niin suositumpia huippu design-merkkejä kuin pienempiäkin muotitaloja ja vaatettajia. Myös edullisemmat merkit kuuluvat Elloksen monipuoliseen valikoimaan.

Valikoimasta löytyy muun muassa

 • Espirit
 • Tiger of Sweden
 • Levi´s
 • Gina Tricot
 • Vagabond
 • Adidas
 • Speedo
 • Marimekko
 • Max Factor.

Ellokselta löydät myös heidän omia tuotteitaan, kuten Ellos Plus Collection, Shoes sekä Sport. 

Ellos Naiset -osastolla Loreenin mallisto
Kuvakaappaus: Ellos Naiset 2019

Ellos naiset: alennukset

Elloksen sivuilta löydät suoraan Ale-osion valikon oikealta puolelta, mistä voit ostaa lukuisia tuotteita alennettuun hintaan. Voit saada tuotteita jopa 70% alennuksella.

Ale osiossa pystyt myös selaamaan tuotteita eri kategorioissa esimerkiksi merkin, värin, hinnan, arvon sekä suosion mukaan. 

Ale-ostoksille!

Ellos treenivaatteet naisille

Ellos Naiset -osasto sisältää myös mielenkiintoisen urheiluvaatepuolen, joka on lajiteltu neljään osioon:

 • yoga
 • treeni
 • juoksu
 • outdoor.

Treenivaatteita löytyy siis jokaiseen tilanteeseen ja valikoimaan kuuluvat myös erilaiset treenikengät moniin eri lajeihin. Outdoor-puolelta löydät ulkoiluvaatteita monipuolisesti eri tilanteisiin sekä sääolosuhteisiin. Urheilumerkkeihin kuuluu esimerkiksi Adidas Sport Performance, Björn Borg, Reebok, Puma sekä Röhnisch.

Ellos maksutavat

Pystyt maksamaan ostoksesi Elloksella laskulla, tilillä sekä maksukortilla. Osissa maksaminen on myös mahdollista, jos valitset maksutavaksi tilin. Jos taas mieluummin maksat laskulla voit sovittaa tuotteet kotona ennen maksamista.

Maksukortteina Ellokselle käy Visa sekä Mastercard. Trustly on maksujenvälitysjärjestelmä, joka käy myös maksutapana ostoksillesi. Saat siis maksettua ostokset myös verkkopankissa.

Ellos Lasku ja Tili

Laskutuslisä on ainoastaan 1,95 euroa ja laskuja tulee vain yksi kuukaudessa tilausten määrästä riippumatta. Kun maksat laskulla voit tutustua tuotteisiin ensin kotona ennen maksamista, ja jos jotain menee palautukseen päivitetty lasku lähetetään tekstivietsitse tai sähköpostilla. 

Jos maksutapasi on tili, voit itse päättää kuukausierän suuruuden. Tilin avaaminen on ilmaista ja maksettavaksi jää vain korot ja mahdolliset maksut. 

Toimitukset

Voit valita toimitetaanko paketti suoraan kotiovellesi tai noutopaikkaan. Toimitustapoja on:

 • Express24
 • Normaali paketti
 • Kotiinkuljetus normaalille paketille
 • Suuret/ painavat paketit

Jos paketilla on kiire, kannattaa toimitustavaksi valita Express24, jolloin saat pakettisi kahdessa arkipäivässä. Lisämaksu tästä on vain 6,90 euroa. 

Normaali-paketissa toimitus on ilmainen, kun tilaus on vähintään 59 euroa. Muuten toimituskulut ovat 5,90 euroa tilausta kohden, ja käteismaksu asiakkailta veloitetaan käteismaksu 2,90 euroa per tilaus. Normaali paketin toimituksessa menee 3-6 päivää ja voit noutaa sen lähimmästä noutopisteestä. 

Kotiinkuljetus normaalille paketille maksaa 9,50 euroa tilaukselle. Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun tilaus on valmiina noudettavaksi, ja voit valita toimitusajankohdan 2-3 tunnin tarkkuudella. 

Lisämaksu suurille ja painaville paketeille on 49 euroa. Toimitus ei sisällä sisäänkantoa ja tapahtuu arkena päiväsaikaan.

Shoppailemaan!

Ellos palautukset 

Vaihto- ja palautusoikeus koskee lähes kaikkia tuotteita, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja sen lappujen tulee olla paikallaan. Saat tilauksesi mukana palautusilmoituksen ja -tarran, jotka sinun tulee täyttää palautusta tehdessä. 

Normaali paketin palautus on maksutonta, mutta lisäkulujen kuten pikatoimitus tai kotiinkuljetus maksuja ei hyvitetä palautuksen ohessa. Suurten ja painavien pakettien palautuksen lisäkustannus on 19,50 euroa, ja lisäkustannuksia ei palauteta. 

Ellos asiakaspalvelu 

Asiakaspalvelun puolelta löydät ensin vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi kyseisistä vastauksista, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen puhelimitse tai sähköpostilla.

 • numero 010191313 arkisin klo 7.30-21.00 ja viikonloppuisin 10.00-17.00.
 • sähköposti painamalla “Ota yhteyttä” painiketta.

Sähköposteihin Elloksen asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan 24 tunnin sisällä. 

Ellos Elektroniikka

Ellos elektroniikan puolelta löydät muun muassa tietokoneet ja tabletit, matkapuhelimet, ääni-ja kuvalaitteet, kamerat sekä kodinkoneet. Valikoimasta löytyy suosituimpia merkkejä kuten Sony, Apple, JVC, Philips, Canon, Nikon, Singer ja Bosch.

Matkapuhelin-osiosta löytyy myös lisätarvikkeita puhelimille ja tableteille. Näitä ovat mm. kuoret, kotelot sekä laturit.

Ellos Elektroniikka -osastosta kuvakaappaus
Kuvakaappaus: Ellos 2019

Ellos Sisustus 

Sisustuspuolelta löydät verhot, vuodevaatteet, matot sekä huonekalut. Huonekalujen valikoimaan kuuluu sohvia, nojatuoleja, sänkyjä, keittiön tuoleja ja pöytiä ja paljon muuta.

Verhoja, mattoja ja vuodevaatteita löytyy useissa eri kuoseissa ja materiaaleissa, joista voit valita juuri sinun sisustukseen parhaiten sopivat tuotteet. 

Ellos Sisustus -osastosta kuvakaappaus
Kuvakaappaus: Ellos 2019

Ellos some 

Ellokselta löytyy sosiaalisen median eri kanavia: Instagram, Facebook ja Snapchat. Jos haluat voit päivittää kuvan ellos tuotteestasi hashtagillä #yesellos, ja voit saada näkyvyyttä kyseisissä sosiaalisen median kanavissa tai Elloksen sähköpostissa ja uutiskirjeessä. 

Siirry Ellokselle!