maanantai, 9 lokakuun, 2023

Muotiasusteet: Boostaa syksyn tyyliäsi vuoden 2023 parhailla muotiasusteilla

Ihastuta ja nappaa kaikkien katseet – näin se hoituu:

Kun lehdet alkavat tippua maahan, lämpötila laskee ja illat pimenevät – muotiharrastajat kaikkialla maailmassa alkavat innokkaasti päivittämään vaatekaappinsa syyskautta varten. Syksy 2023 lupaa olla kiehtova sekoitus klassisia tyylejä ja innovatiivisia trendejä, ja siinä keskitytään kestäviin ja monipuolisiin kappaleisiin. Tämän kauden muotimaisemaa määritteleviä avaintekijöitä ovat muun muassa asusteet, jotka tuovat kokonaisuuteen syvyyttä ja luonnetta.

Tässä kattavassa oppaassa tutustumme syksyn 2023 parhaisiin muotiasusteisiin, joiden avulla pysyt ajan hermolla ja ilmaiset samalla ainutlaatuista tyyliäsi. Olemme varmoja, että näillä neuvoilla ihastutat, saat silmäpareja tsekkaamaan muotiasusteesi ja ehkä jopa kysymään vinkkejä mistä ostaa samanlaisen!

Statement-huivit

Syksyn saapuessa huivit ovat ehdoton asuste, joka pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä. Tänä vuonna ylisuuret ja paksut huivit tekevät suuren vaikutuksen. Suosittelemme etsimään huiveja maanläheisissä sävyissä, kuten syvässä viininpunaisessa, metsänvihreässä ja sinapinkeltaisessa. Korosta tyyliäsi valitsemalla huiveja, joissa on hapsuyksityiskohtia tai rohkeita kuvioita, kuten ruudullinen kuviointi. Nämä huivit pitävät sinut lämpimänä syksyn viileinä iltoina, mutta tuovat myös hienostuneisuutta asuusi ja täydentävät sitä.

Tämän syksyn ehdoton ostos: moottoripyörätakki

Yksi ehdottomasti trendikkäin valinta on moottoripyörätakki tai toiselta nimeltään lentäjäntakki. Huomiomme kiinnittyy moneen eri vaateliikkeeseen, kuten Gina Tricot, H&M ja Cubus. Kaikki tuntuvat olevan aallonharjalla ja joka kaupasta löytyy eri versio tästä kaikkien haluamasta moottoripyörätakista!

Mallit näyttävät olevan lyhyemmästä pitempään ja matasta kiiltävään -versioon. Super käteväksi tämän takin tekee myös sen vuori, joten et varmasti joudu palelemaan syksyn viileinä iltoina. Voit näyttää coolilta ja samalla suojata itsesi paleltumilta.

Nilkka- sekä polvenkorkuiset saappaat

Saappaat ovat syksyn olennainen jalkinevalinta, ja tänä vuonna saappaat ovat osa syksyn 2023 tyyliä. Nilkkasaappaat ja polvenkorkuiset saappaat ovat molemmat trendikkäitä valintoja. Etsi nahkaisia tai keinonahkaisia saappaita, joissa on korokepohjat, sillä ne tarjoavat mukavuutta mutta tuovat myös särmikkään säväyksen asuihisi. Nämä saappaat sopivat kauniisti sekä mekkojen että farkkujen kanssa, joten ne ovat monipuolinen lisä kenkäkokoelmaasi.

Kerrokselliset kaulakorut

Kerrokselliset kaulakorut ovat olleet muodin suosikkeja jo useiden kausien ajan, ja ne ovat edelleen syksyn 2023 asuste. Tämän trendin avulla voit sekoittaa ja yhdistää eri pituisia, rakenteeltaan ja materiaaleiltaan erilaisia kaulakoruja ja luoda yksilöllisen ilmeen. Harkitse herkkien kultaketjujen kerrostamista paksuihin riipuksiin tai metallien sekoittamista erilaisen tunnelman luomiseksi.

Kerrostetut kaulakorut tuovat syksyn asuihin ripauksen boheemia tyylikkyyttä.

Nahkakäsineet

Käsineet ovat käytännöllinen välttämättömyys sään kylmetessä, mutta syksyllä 2023 ne ovat myös tyylilaji. Erityisesti nahkakäsineet ovat Vaatekaupat -tiimimme huippuvalinta. Valitse käsineet klassisissa väreissä, kuten mustassa tai ruskeassa, tai valitse rohkeasti rikkaita jalokivisävyjä, kuten smaragdinvihreä tai syvä luumu. Nahkakäsineet pitävät kädet lämpiminä ja tuovat myös hienostuneisuutta yleisilmeeseesi. Yhdistä nahkakäsineet esim pitkän trenssitakin kanssa ja olet valmis hurmaamaan kenet tahansa!

Trenssitakki

Syyskautena moottoripyörätakin lisäksi trendaa pitkä trenssitakki. Trenssitakki on erityisen syksyinen, sillä takit ovat yleensä pitkiä ja lämpimiä. Suositut sesonki värit ovat pehmeitä ja maanläheisiä ja materiaalit vaihtelevat kashmirsekoitteesta, tikkiin, untuvaan sekä villaa. Lisää tyyliisi nahkakäsineet ja iso huivi ja olet valmis tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Vyöt sekä vyötäröliivit

Vyöt ovat muuttuneet pelkistä käyttöesineistä tyylikkäiksi statement-kappaleiksi. Syksyllä 2023 vyötäröliivit ovat tärkeä trendi. Kiristä vyötärösi leveällä, kuvioidulla vyöllä ja lisää asuihisi rakennetta. Tämä asuste täydentää mekkoja, bleisereitä ja ylisuuria takkeja ja luo imartelevan siluetin. Nahka- ja mokkanahkavyöt syksyisissä sävyissä, kuten suklaanruskea ja ruoste, ovat erityisen suosittuja tällä kaudella.

Solkilaukut ja isot olkakassit

Syksyn 2023 käsilaukuissa solkilaukut sekä isot olkakassit ovat muotia. Etsi solkilaukkuja maanläheisissä sävyissä, kuten kamelin tai oliivinvihreän sävyissä, jos haluat klassisen ilmeen, tai valitse rohkean värinen laukku, jos haluat tehdä muodikkaan kannanoton. Solkilaukut ovat riittävän tilavia kuljettamaan välttämättömät tavarasi ja viimeistelevät samalla asusi tyylikkäästi. Isot olkakassit ovat olleet muodissa jo pidemmän aikaa tänä vuonna ja asia ei muutu myöskään syksyllä. Isojen kassien ehdottomia plussapuolia on niiden käytettävyys ja tilavuus, kun tarvitset kokopäivän tavarat kätevästi mukaasi yhden laukun voimin.

Syksy 2023 muotiasusteet

Sävytetyt aurinkolasit

Aurinkolasit eivät ole vain kesäksi, vaan ne ovat tärkeä asuste ympäri vuoden. Syksyllä 2023 sävytetyt aurinkolasit ovat kuuma trendi. Valitse kehykset lämpimissä, syksyisissä sävyissä, kuten meripihkan, ruosteen tai oliivinvihreän sävyissä.

Nämä aurinkolasit eivät ainoastaan suojaa silmiäsi auringolta vaan tuovat myös väriä asuusi. Valitse ylisuuret kehykset, jos haluat ripauksen vintage-glamouria, tai tyylikkäät, modernit muodot, jos haluat nykyaikaisen ilmeen.

Kaapelineulotut pipot

Pipot ovat kodikas ja tyylikäs tapa pysyä lämpimänä syksyn kylmyydessä. Tänä vuonna kaapelineulosmyssyt ovat oikea valinta. Nämä kuvioidut pipot lisäävät asuusi syvyyttä ja ulottuvuutta, ja niitä on saatavana monissa eri väreissä, jotta ne sopivat persoonalliseen tyyliisi.

Kuvioidut sukkahousut

Lämpötilojen laskiessa saatat haluta jatkaa mekkojen ja hameiden käyttöä. Kuviolliset sukkahousut ovat loistava tapa lisätä erikoisuutta ja tyyliä asuihisi. Etsi sukkahousuja, joissa on monimutkaisia kuvioita, kuten eläinkuviota tai geometrisia kuvioita. Nämä sukkahousut pitävät sinut lämpimänä, mutta ovat myös hyvin muodikkaat. Yhdistä ne nilkkureihin tai korkokenkiin täydentämään ulkoasuasi.

Kerrokselliset rannekkeet

Aivan kuten kerrokselliset kaulakorut ovat trendi, myös kerrokselliset rannekorut ovat syksyllä 2023 suosiossa. Sekoita ja yhdistele eri materiaaleista valmistettuja rannekoruja nahkarannekkeista herkkiin rannerenkaisiin. Kokeile tekstuureja, värejä ja kokoja luodaksesi ainutlaatuisen ja huomiota herättävän rannepinon.

Valitsitpa sitten boho-henkisen lookin helmirannekkeilla tai kiillotetumman tyylin metallisilla rannekkeilla, kerrokselliset rannekkeet tuovat persoonallisuutta kokonaisuuteen.

Samettiset asusteet

Sametti on ylellinen kangas, joka sopii täydellisesti syksyn rikkauteen. Vuonna 2023 samettiasusteet tekevät paluun. Etsi samettisia käsilaukkuja, kenkiä ja hiustarvikkeita jalokivisävyisissä väreissä, kuten safiirissa, ametistissa ja smaragdissa. Sametti tuo asuusi ripauksen ylellisyyttä ja sopii hyvin sekä päivä- että iltalookiin.

Syksyn hatut

Hatut ovat ajaton asuste, joka ei koskaan mene pois muodista. Syksyllä 2023 leveät lieriömalliset hatut tekevät paluun modernilla twistillä. Etsi villan tai huovan kaltaisista materiaaleista valmistettuja hattuja, jotka antavat lämpöä ja rakennetta. Leveä lieriö ei ainoastaan suojaa syksyn kylmyydeltä, vaan se tuo myös ripauksen dramaattisuutta lookkiin.

Yhteenveto

Syksy 2023 tuo mukanaan ihastuttavan sekoituksen klassisia ja nykyaikaisia muotiasusteita, jotka boostaavat tyylisi uusiin korkeuksiin. Ylisuurista huiveista ja lentäjäntakeista paksuihin saappaisiin ja kerrostettuihin kaulakoruihin – nämä asusteet pitävät sinut mukavana, mutta antavat sinulle myös mahdollisuuden ilmaista ainutlaatuista muotituntemustasi. Syleile syksyä maanläheisillä sävyillä, rikkailla kuvioilla ja statement-kappaleilla, jotka vangitsevat kauden olemuksen.

Nämä syksyn 2023 muotiasusteet auttavat sinua luomaan täydellisen kokonaisuuden mihin tahansa tilaisuuteen, olipa kyseessä sitten rento, boheemi, hienostunut tai kiillotettu tyyli. Tsekkaa tämän hetken parhaat nettivaatekaupat ja löydä sopivat asusteet!

Lue myös: