perjantai, 23 elokuun, 2019

Lasten Trendit Talvi 2019

Osa lapsista ei juurikaan välitä siitä, mitä he pukevat päälleen, kun taas toiset saattavat kiinnittää asiaan erityisen paljon huomiota. Oli tilanne ja mieltymykset mitkä tahansa, kannattaa lapsen mielipide ottaa huomioon, jotta hänellä on mahdollisimman mukava olo. Talvella on kuitenkin tärkeää, että vaatteet ovat tarpeeksi lämpimät ja sopivat lasten leikkeihin. Onneksi lasten trendit talvella 2019 antavat mahdollisuuden sekä lämmölle että tyylille.

Lasten ulkovaatteet

Ulkovaatteet ovat tärkeä osa lapsen arkea, koska välitunneilla ja tarhassa ollaan päivisin yleensä ulkona. Tällöin tarpeeseen tulevat toppavaatteet. Haalari on helppo vaihtoehto, jolloin ei erikseen tarvitse takkia ja housuja. Se toimii myös lasten kilpaillessa siitä, kuka on ensimmäisenä ulkona. Haalariin sujahtavalla on yleensä etulyömäasema!

Lasten toppahaalarin ei todellakaan tarvitse olla yksivärinen, vaan erilaiset printit ovat usein lasten suosikkeja. Printtiä voi olla koko haalarissa tai esimerkiksi vain takin vuoressa taikka hupussa. Myös erilaiset merkit tuovat talvivaatteisiin vaihtelua ja niiden avulla voi muuntaa jo vanhoja tylsiä asuja.

Erityisesti merkit, joissa on tekstuuria ja karvaa ovat tällä hetkellä todella trendikkäitä ja takuulla monen lapsen suosiossa. Kuten aikuisillakin, on myös lapsilla tänä vuonna tikkitakki kovassa huudossa. Leudompaan talvisäähän sellainen, ja erityisesti vielä neonväriset tikit, sopivat erinomaisesti. Muodissa ollaan palaamassa suoraan 1990-luvulle, ja tämä näkyy väreinä myös takeissa. (Ubmfashion 2018)

Neon värinen takki on lapselle hyvä valinta, onhan se väri, jonka takuulla erottaa liikenteessä. Heijastimia ei tietysti sovi unohtaa, ja niissäkin on nykyään vaikka ja millaista mallia sekä muotoa.

Neonväriset asusteet ovat myös oiva valinta, sillä myös ne auttavat lapsia erottumaan koulumatkalla liikkuessa. Neonvärinen villapipo tai -lapaset tuovat asuun piristystä (Ubmfashion 2018). Vaatekaupoissa on myös runsaasti muita värikkäitä vaihtoehtoja. Tsekkaa myös hauskat ja käytännölliset kypärämyssyt!

Printit, värit ja materiaalit lasten talvivaatteissa 2019

Lastenvaatteista ei värejä puutu tänäkään vuonna. Tyttöjen mallistoissa suosittuja ovat erityisesti eri sävyiset violetit yhdistettynä turkoosiin ja muihin sinisen sävyihin, sekä vastaväriin keltaiseen.

Poikien osastoilta löytyy samoja sinisen sävyjä yhdistettynä keltaiseen, punaiseen, oranssiin, mustaan ja harmaaseen. Printtejä on tarjolla monia erilaisia, mutta ylitse muiden nousee esiin koulu-aiheiset printit. Näistä löytyy esimerkiksi kynä-, penaali- ja kirjaprinttejä, jotka ovat enemmän kuin soveliaita kouluun.

Toinen mielenkiintoinen printti on ruumiinosa-printti, jolla tarkoitan yksinkertaistettuja printtejä muun muassa käsistä, nenistä tai vaikkapa silmistä. Kyseiset printit voivat olla todella yksinkertaisia, väritykseltään vaikka vain mustavalkoisia.

Suosittuja ovat myös kuninkaalliset printit, jotka sopivat erityisen hyvin juhlavaatteisiin. Kuvia on niin kuningattarista, kuninkaista, kruunuista, timanteista kuin valtikoistakin. Näitä löytyy yhdistettynä ylellisiin väreihin, kuten kultaiseen, vihreään ja viininpunaiseen.

Farkut on helppo vaihtoehto talvellakin, ja tästä syystä monille jopa vakioasuste. Tänä vuonna suosittu farkku on pesty musta farkku, joka sopii niin housuihin kuin farkku takkeihin. Myös värikkäät verkkokankaat ovat suosittuja talven mallistoissa. Niitä näkee yksityiskohtina eri vaatteissa tai jopa kokonaan T-paidassa, jonka voi yhdistää pitkähihaiseen. Näin on helppo leikitellä erilaisilla väriyhdistelmillä. (Ubmfashion 2018)

Lasten trendit talvella 2019 näyttävät melko herkullisilta, ja ennen kaikkea järkeviltä. Talvipukeutumisessa tärkeintä on lopulta lämpimät vaatteet. Pysytään siis tulevana talvena ennen kaikkea lämpiminä, ja pyritään tekemään se tyylillä!

-Roosa-

Lähteet:

Ubmfashion. 14.11.2018. Children’s Trend Direction | Fall-Winter 2019-2020: Dial Up. Viitattu 22.8.2019. Saatavilla: https://ubmfashion.com/blogs/childrens-trend-direction-fall-winter-2019-2020-dial.