perjantai, 28 kesäkuun, 2019

Trendit Syksy 2019

Tulevan syksyn trendit eivät tule jättämään meitä kylmiksi, vaikka viileää muuten tulisikin. Trendien seasta löytyy nimittäin sekä väriä että näyttävyyttä. On sallittua pukeutua mukavasti ja kääriytyä peiton alle lämpimään, mutta kun lähdet töihin tai ulos on aika räväyttää. Trendit syksy 2019: eleganssia, pitsiä ja värejä!

Hamstraa kaappiisi kukkia ja värejä

Syksyn tullen puista ja pensaista putoaa lehdet ja samalla kesän ihanat värit haihtuvat pikku hiljaa pois. Vaatteiden suhteen on kuitenkin toisin. Muun muassa turkoosi, koboltinsininen ja  auringonkukan keltainen tulevat olemaan kovassa huudossa tulevana syksynä. Vaikka kuinka tekisi mieli laittaa jotain huomaamatonta päälle, piristä itseäsi ja muita näillä kirkkailla väreillä, joihin voit pukeutua ihan päästä varpaisiin. (Pithers 2019)

Näyttävät kukkaprintit pitävät pintansa myös syksyllä. Catwalkeilla on tänä vuonna nähty erityisesti romanttisia ja ylellisiä ruusuprinttejä. Tummalla pohjalla varustettu ruusuprintti sopii hyvin elegantin tyylin nimeen vannoville (Pithers 2019).  On meitä kuitenkin siunattu toisella kukkaisella vaihtoehdolla, joka on huomiokukkaprintti. Tässä trendissä ei pidätellä, vaan voit rokeasti yhdistellä kahta erilaista printtiä keskenään. Sääntöjä ei ole! (Teather 2019)

Trendit syksy 2019: Silkkiä ja nahkaa, sinä päätät

Silkkipaidat, huivit, hameet ja bleiserit kaikki kuuluvat hienon naisen vaatekaappiin. Syksyllä voimme kaikki olla tällaisia, koska se on trendikästä. Sensuelli ja naisellinen ovatkin tämän trendisuuntauksen avainsanoja. Jos tämä ei kuitenkaan tunnu omalta jutulta, se ei haittaa. (Teather 2019)

Vaihtoehtoja on nimittäin monia. Yksi niistä on harmaa puku. Ei ole väliä onko pukusi kuosi ja väritys liituraitaa, ruutua, yksiväristä, tyköistuvaa tai oversizea, kaikki toimivat yhtä lailla (Pithers 2019).

Jos haluat vastapainoksi jotain rajumpaa, pääset todella räväyttämään. Lyhyellä lomalla muodista olleet nahkahousut ovat nimittäin tulleet takaisin. Ne on helppo yhdistää melkein minkä kanssa vain! Aitoa nahkaa tai tekonahkaa – silläkään ei ole merkitystä. (Teather 2019)

Jotain suurta ja jotain terävää

Asusteet tulevana syksynä eivät todellakaan ole toissijaiset, vaan toimivat jopa joissain asuissa pääosassa. Unohda perinteiset mustat sukkikset ja lähde hassuttelemaan. Vaihtoehtoja on loputtomasti: muun muassa pitsiset, kuviolliset ja värilliset. Ne tuovat mielenkiintoa asuihin, vaikka vain näkyisivät vähän nilkoista, ja tämän lisäksi sukkikset toki myös lämmittävät. (Teather 2019)

Kengissä kannattaa valita teräväkärkiset kengät, joiden kärjet tulevat kauniisti esiin myös pitkien housujen alta. Kun kesällä olemme suosineet pieniä laukkuja on syksyllä aika siirtyä muutama koko isompaan. Tai oikeastaan niin isoon kuin mahdollista. Malli voi olla yksinkertainen ja minimalistinen, mutta laukku saa kantaa mukanaan koko omaisuuden. Ei paljon kätevämmäksi voisi enää trendi mennä! (Teather 2019)

Vaikka syksyyn onkin vielä aikaa, ei koskaan ole liian aikaista miettiä tulevia vaatekaapin täydennyksiä. Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle apua! Muista myös nauttia kesästä, sillä sitä on onneksi vielä jäljellä!

-Roosa-

Lähteet:

Pithers. E. Vogue. 12.3.2019. The Definite Trends of Autumn/Winter 2019. Viitattu 27.6.2019. Saatavilla: https://www.vogue.co.uk/gallery/autumn-winter-2019-trends.

Teather. C. Glamour Magazine. 27.2.2019. 12 Trends we’ll *all* be wearing by the end of the year, according to fashion week. Viitattu 25.6.2019. Saatavilla: https://www.glamourmagazine.co.uk/gallery/autumn-winter-2019-fashion-trends.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.