Kesän 2023 Tärkeimmät Uimapuku Trendit

sunnuntai, 5 maaliskuun, 2023

Trendikkäät uimapuvut 2023

Kesä on ihan kohta, vaikka ei juuri nyt siltä välttämättä vielä tuntuisikaan. Ajatukset tuntuvat ainakin meillä silti jatkuvasti karkaavan vain yhä enemmän tulevaan kesään, biitseihin Suomessa ja lomareissuihin Euroopan parhaille rannoille.

Oli suuntana sitten Välimeren ranta, järvi Suomessa tai vaikkapa kotoisasti oman terassin palju tai poreallas, on aika hankkia trendikäs uimapuku nyt.

Kuten varmasti voit allekirjoittaa, on tärkeimmät ominaisuudet uikkareissa aina istuvuus ja mukavuus. Vain tätä kautta pikkupikku bikineissä voi tuntea olonsa mahdollisimman itsevarmaksi.

Tämän lisäksi trendikkyys on toki useimmille meistä ainakin jokseenkin tärkeää. Vaikka istuvuus ja materiaali vievätkin ostoprosessissa varmasti sen pisimmän korren, ei trendikkyydestä monikaan ole valmis tinkimään.

Jos rakastat trendikkäiden kokonaisuuksien luomista tai olet vain utelias siitä, mitkä trendit ohjaavat uimapukuja vuonna 2023, jatkahan lukemista. Tästä artikkelista toivomme saavasi inspiraatiota tulevaan kesään.

Leopardi tai gepardi printit uimapuvuissa

Näyttää siltä, että mihin suuntaan katsotkin kesällä 2023, on leopardi- tai gepardikuvioinen vaatekappale silmiesi ulottuvilla, myös siis uimapuvuissa. Emme todellakaan valita; eläimelliset printit ovat olleet ihanteellisia statementteja mm. hameissa, puseroissa ja moniss asuisteissa.

Eläinkuvioidut bikinit ovat todellinen ikoni uimapukujen joukossa ja myös kesällä 2023 eläinkuvioidut bikinit ovat valtavia hittejä. Käytännössä on varmaa, että mikäli kävelet tänä kesänä rannalla missä tahansa viidakkokuvioisissa bikineissä, olet kuumempi kuin kuuma!

Tuntuukin siis varsin luonnolliselta, että printteihin törmää myös rannalla ja maauimaloissa.

Värimaailmassa on tämänkin kuosin kohdalla silti hauskaa yllätyksellisyyttä, joten voit ilmentää omaa tyyliäsi varsin villisti ja vapaasti. 

Mikäli kaipaat hieman rauhallisempaa tyyliä tässä trendissä, valitse jaguaarikuvioiset biksut. Niissä on useimmiten pehmeämpiä maan sävyjä ja ne huokuvat enemmän rauhaa. Tämä painatus on äärimmäisen kaunis ja sen upeat yksityiskohdat tekevät ilmeestä huipputrendikkään. 

Minkä tahansa tavan valitsetkin tuodaksesi tämän kissapetojen inspiroiman lookin rannalle, uima-altaalle tai rantakadulle, voit luottaa siihen, että nämä kuviot ovat imartelevia lähes jokaisessa koossa. Ollaksesi kesän 2023 uimapukutrendien aallonharjalla, sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin laittaa leveälierinen aurinkohattu ja parhaat aurinkolasisi asusteiksi uimapuvun kanssa, ja tyyli on valmis.

Yksiosaiset uimapuvut

Mitä uimapukumalleihin tulee, yksiosaiset puvut ovat tänä vuonna täydellisessä renessanssissa. Sinun ei tarvitse kuin katsoa mitä tahansa 1950-luvun ikonista rantakuvaa, niin tyyli on jo hallussa.

ksiosaiset uimapuvut ovat monipuolisia, imartelevat kaikkia ja ne ovat myös mitä loistain tapa lisätä tyylikäs ja luonnostaan klassinen piirre mihin tahansa ranta- tai allaslookiin.

Jos haluat pysyä trendikkäänä mukavuudesta tinkimättä, valitse kloorinkestävä yksiosainen uimapuku, jossa on musta ja leopardikuvioinen värikuvio. Kissamaiset kuviot näkyvät siis myös tässä mallissa, tietenkin. 


Voit myös valita klassisen mustan sivuhihnamaisen uimapuvun, jossa on musta jossa on houkutteleva avaimenreikäleikkaus olkahihnassa.

Vaikka yksiosaiset puvut ovat trendikkäitä ja tyylikkäitä, ne ovat myös erittäin käytännöllisiä. Juuri tästä syystä olemmekin täysin vakuuttuneita siitä, että tämä 2023 uimapukutrendi ei ole menossa mihinkään ihan lähiaikoina.

Yksiosaiset puvut antavat lisäsuojaa auringolta, ja ne säilyttävät turvallisen istuvuutensa koko päivän huolimatta siitä, kuinka monta kertaa sukellat, uit tai surffaat aalloissa.

Kesä 2023 uimapukutrendit

Korkeavyötäröiset alaosat

Vaikka korkeavyötäröisissä bikinipöksyissä on jotain ajatonta, ne ovat myös äärimmäisen trendikkäitä kesällä 2023.Tämä on hyvä uutinen varmasti itse kullekin, sillä nämä alaosat luovat imartelevan siluetin minkä tahansa yläosan kanssa.

Tänä vuonna tarvitset rannoilla ja uima-altailla todennäköisesti useita pareja näitä alaosia, joita voit yhdistellä miten tahansa suosikkibikini- tai tankiniyläosien kanssa.

Valitse korkeavyötäröinen bikinialaosa, joka paljastaa hieman pakaroitasi ja jossa on mieluiten rypytetty sauma. Tällainen malli nimittäin näyttää kivalta ja tunnet olosi siinä taatusti mukavaksi.

Korkeavyötäröiset alaosat tarjoavat juuri oikean määrän peittävyyttä ja ovat samalla imartelevia, monipuolisia ja huolettomia hauskoja ja aurinkoisia päiviä varten!

Kukkakuvio pitää pintansa

Aivan kuten leopardi-ja gepardikuvio ovat kaikkialla vuonna 2023, sama pätee myös herkullisiin kukkakuvioihin. Tänä kesänä tulet huomaamaan, miten pinnalla on uima-asuissa hienovaraisempi versio suosikkikukkakuvioista. Suuremmat kuviot saavat nyt väistyäpienten nuppujen ja monipuolisten kukkakuvioiden tieltä.

Aurinkosuojatut uimapuvut, joissa on sekä UPF 50 suoja että imarteleva kukkakuvio, ovat täydellinen valinta kaikille rantaelämän ja tuulenpitävyyden tarpeille. Voit käyttää tätä kuviota yksiosaisen tai vaatimattoman tankinin kanssa, jotta saat oikean tasapainon peittävyyden ja trendikkään tyylin välillä.

Mix & Match -bikinit

Pastellibikinit, kuten liila, mintunvihreät, pastellinoranssit vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset bikinit ovat aivan järjettömän hyvännäköisiä ruskettuneella iholla.. Näetkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä tämän sävymaailman uima-asuja aivan kaikenlaisissa muodoissaan rannoilla ympäri Euroopan nyt kesällä 2023.

Valitse sopiva asu vartalollesi

Monet tuijottavat etenkin bikinien ja uimapukujen yläosaa valintaa tehdessään. Älä kuitenkaan jumiudu rintavarustuksesi syynäämiseen, sillä myös bikinien alaosalla on merkitystä valintasi kannalta.

Bikinien alaosat kannattaa valita vartalotyypin mukaisesti. Jos sinulla on lyhyet sääret suhteessa vartaloosi, kannattaa sinun valita esimerkiksi Cheeky Bikini alaosa. Se saa jalkasi näyttämään pidemmiltä. 

Jos taas vartalosi on enemmänkin mallia päärynä, valitse solmioidut bikinien alaosat. Näiden etuna on se, että voit käyttää niitä sekä korkeavyötäröisinä että matalavyötäröisinä.

Lue aiheesta lisää artikkelissamme: Täydellinen uimapuku eri vartalotyypeille

Lopuksi

Toivomme, että näiden vuoden 2023 uimapukutrendien lukeminen inspiroi sinua menemään ulos ja tekemään räiskettä! Näillä ajattomilla mutta trendikkäillä uimapukuvaihtoehdoilla näytät ja tunnet olosi parhaaksi riippumatta siitä, mitä seuraava aurinko- ja surffiseikkailusi tuo tullessaan.

Lue seuraavaksi:

Trendikkäät kesämekot 2023

Amazon Prime Day