lauantai, 5 syyskuun, 2020

Trendikäs Reppu 2020

Tarhaan, kouluun sekä töihin on usein kätevää hankkia reppu kirjoja, läppäriä ja muita kannettavia varten. Repun kanssa työ ja koulumatka taittuu kätevästi vaikka pyörällä ja paino tasoittuu molemmille harteille, joten ikäviltä niskakivuilta vältytään. Tässä muutama vinkki jos reppu on hankinnan alla. 

Perinteinen Fjällraven On Kestotrendikäs

Fjällravenin Kånken reppu on näkynyt katukuvassa jo usean vuosikymmenen, ja ihan syystä, sillä pieneltä vaikuttava reppu on oikea tilaihme, ja tämän lisäksi sateenpitävä. Malli pysyy samana, koska ei siinä ole juuri päivitettävää, mutta uusia printtejä sekä värejä tulee markkinoille vähän väliä, ja vaihtoehtoja on muutenkin lukemattomia. Valinnan vaikeus kyseistä reppua ostaessa voi siis olla suuri. (Teen Vogue 2020)

Monet saattavat unohtaa että Fjällravenilta löytyy myös muita reppumalleja, jotka ovat yhtä tyylikkäitä sekä käytännöllisiä kuin neliskanttinen Kånken. Muun muassa perinteisemmän repun mallinen Vardag reppu on käytännöllisen kokoinen jokapäivän reppu, josta löytyy elastinen läppäritasku sekä keskeltä reppua menevä vetoketju. Tavarat on tästä repusta todella helppo löytää. (Teen Vogue 2020)

 Nahkaiset reput aikuiseen makuun 

Reppuja näkyi ennen lähinnä vain koululaisilla, mutta nykyään löytyy tyylikkäitä malleja myös aikuiseen makuun. Muun muassa nahkaiset reput sekä tekonahka reput ovat olleet jo hetken suosittuja. Myös nahkarepuista löytyy niin eri mallisia, -kokoisia kuin -värisiäkin vaihtoehtoja. Erityisesti melko minimalistiset mallit ovat suosittuja tänä vuonna ja reppuja on suunniteltu käytännöllisyys edellä. Kannattaa siis tarkistaa, että repusta löytyy tarpeeksi säilytystaskuja omille tavaroille. (Marie Claire 2020)

Materiaalina nahka on kestävää ja melkein paranee käytön myötä, jos siitä pitää hyvää huolta ja huoltaa oikeilla aineilla. Jos nahka ei kuitenkaan tunnu omalta jutulta on markkinoille tullut keinonahkoja, jotka on usein valmistettu keinokuiduista. Ekologisia vaihtoehtoja on sellaiset, jotka on tehty kierrätysmateriaaleista, kuten 100-prosenttisesta kierrätys polyesteristä. (Marie Claire 2020)

Leikittele printeillä 

Erityisesti koululaisille sopivia vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi Jansport sekä Vans merkkien valikoimasta. Klassisen malliset repun ovat tilavia sekä niissä on hyvät pehmusteet, jotta koulumatkat sujuvat mukavasti. Tämän lisäksi printti vaihtoehtoja löytyy maasta taivaisiin, joista cooleimpia tänä vuonna ovat tie-dye-, mustavalkoruutu- sekä erilaiset värikkäät kukkaprintit.

Vaatteilla otetaan nykyään kantaa asioihin, jonka vuoksi repuista löytyy niin hauskoja kuin kantaa ottavia lausahduksia, mikä ei ole myöskään huono vaihtoehto reppu printtinä. (Seventeen 2020)

Käytännöllisyys ennen kaikkea

Syksyn takkitrendeissä tuli jo esiin käytännöllisyys, mikä pätee myös reppuihin. Repun ei tarvitse käydä vain yhteen tarkoitukseen vaan samaa reppua voi käyttää niin töissä, retkeillessä sekä matkustaessa. Kyseisissä repuissa löytyy usein monia taskuja, joista yksi on tarkoitettu läppärille sekä yksi tai useampi ulkoinen tasku, pehmustetut olkahihnat ja materiaali on vedenkestävä.

Käytännölliset reput ovat usein käytännöllisen värisiä, kuten mustia, harmaita tai ruskeita. Kyseinen reppu on usein miesten suosikki. (Gear Hungry 2020)

Reppumalleja on markkinoilla lukemattomia. Tässä muutama vinkki syksyn trendikkäimmistä vaihtoehdoista. Toivottavasti itselle sopiva ja trendikäs reppu 2020 malli löytyy näillä!

Lähteet:

https://www.teenvogue.com/gallery/back-to-school-backpacks

https://www.marieclaire.com/fashion/g21349082/best-backpacks-for-women/?slide=3

https://www.seventeen.com/fashion/style-advice/tips/g1008/best-backpacks-and-school-bags/