Tietoa Meistä

Ravintolat Vaatekaupat.fi is a new website that makes it easier to
compare and find online stores that contain clothes, shoes and
accessories. Get up-to-date information through us. Unlike so
many other comparison sites, we do not focus on store prices
Instead, we aim to make the purchasing decision process easier
in other respects: you can see on our website with a few quick
glances the services that clothing stores offer online.

YHTEYDENOTTO
Voiko meiltä tilata tuotteita?

Parhaatvaatekaupat.fi ei itse myy tuotteita. Me siis vain keräämme tietoa eri verkkokaupoista, niiden tuotteista ja kampanjoista. Emme osallistu itse tilausprosessiin, emmekä näin myöskään osaa vastata tilaustasi koskeviin kysymyksiin.

Et voi tehdä kauttamme tilausta tai suorittaa maksuja. Jokaisella esittelemällämme yrityksellä on oma asiakaspalvelunsa, joka auttaa sinua mielellään.

Miten saat meihin yhteyden?

Meillä ei ole varsinaista asiakaspalvelua eikä aukioloaikoja. Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai haluat antaa meille palautetta, voit sen kuitenkin tehdä. Kaikki sivustoamme koskevat kysymykset ja ideat voit lähettää meille osoitteeseen:

yhteydenotto@traffiikki.fi

Olemmeko me kotimainen palvelu?

Kyllä, monesta muusta vastaavasta sivustosta poiketen Parhaatavaatekaupat.fi on täysin kotimainen palvelu. Sivustoamme hallinnoi Traffiikki Oy -niminen yritys, joka on keskittynyt erityisesti juuri affiliate-markkinointiin.

Affiliate-markkinointi on kumppanuusmarkkinointia. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tehdessä ostokset meidän sivustomme kautta kulkevasta linkistä, saamme siitä pienen komission. Tämä ei vaikuta sinun ostoksiesi hintaan verkkokaupoissa, vaan komission maksaa suoraan kumppanimme, eli vaatekauppa.