tiistai, 27 lokakuun, 2020

Talven 2020 Trendit Naiset

Talvi tekee jo tuloaan kovaan tahtiin, ja sitä mukaan kerrokset lisääntyvät sekä muuttuvat lämpimimmiksi. Talvi on sinänsä mukavaa pukeutumisen aikaa, koska asu on usein monipuolinen kerrosten vuoksi, ja lookia voi hyvin vaihdella erilaisilla pipoilla sekä hansikkailla. 

Talven 2020 tyylikkäin arkiasu 

Joskus pukeutuminen arkeen voi tuntua vaikealta, eikä mikään vaate tunnu miellyttävän. Tämän vuoksi tässä yksi yksinkertainen asukokonaisuus, joka koostuu vain kahdesta talven trendi tuotteesta. Yhdistä siis buffy shoulder yläosa leveälahkeisiin housuihin, ja luot näin kauniin tasapainoisen yhdistelmän.

Buffy shoulder-paidan materiaalilla ei ole merkitystä, koska näyttävät hihat ovat pääosassa. Huippu trendikkäät leveälahkeiset housut ovat erityisen tyylikkäät farkkuina, mutta istuvuus on kuitenkin tärkein elementti mihin kannattaa kiinnittää huomiota. (Cosmopolitan 2020)

Oversize neuleet

Yksi talven ykköstuote on tietenkin neuleet, ja talvena 2020 se saa olla kookas. Oversize neuleet ovat nimittäin edelleen in. Neuleessa kuuluu tänä talvena olla vähän tekstuuria ja erittäin trendikäs onkin karvaneule.

Erilaisia printtejä neuleista löytyy joka lähtöön, mutta erityisesti ruudulliset vaihtoehdot valtaavat talvella vaatekauppojen hyllyt. Neule on helppo yhdistää asuun kuin asuun, mutta farkkuun yhdistettynä se toimii aina. (Cosmopolitan, 2020)

Talven trenditakit 

Viittamalliset takit ovat talven hauskoin takkitrendi. Kyseisessä mallissa hihojen sijasta löytyy vain aukot käsille. Suomen talveen parhaiten sopiva viitta takki on tarpeeksi pitkä sekä lämmin. Materiaalina toimii hyvin esimerkiksi villakangas, jolloin yksivärinen beige on ennen kaikkea tyylikäs vaihtoehto. Jos kaipaat tyyliisi jotain räväkkää valitse leopardi- tai jokin muu hauska eläinprinttiviitta. (Vogue 2020)

Toinen trendikäs takki on shearling takki, jossa vuorena toimii karvavuori. Koska vuori on takissa lämmittävä sekä näyttävä elementti, voi päällysmateriaali vaihdella nahasta erilaisiin ulkoilu materiaaleihin. Erityisen tyylikäs vaihtoehto on eri ruskean sävyiset nahkat, jotka ovat kulahtaneen näköisiä. Kyseinen takki saattaa siis jo löytyä isovanhempien vaatekaapista. (Vogue 2020)

Trendikkäät kuosit sekä värit

Pirteä sekä yllättävä trendiväri, joka ilmestyi vaatekauppoihin 2020 on voin keltainen. Tämä vaalean keltainen piristys väri sopii erityisen hyvin yhdistettynä mustaan sekä valkoiseen. (Cosmopolitan 2020) Talven juhlaan sopiva sävy on taas kultainen, joka tekee jokaisesta asusta arvokkaan näköisen. Erityisesti kultaiset mekot ovat olleet hyvin näkyvillä high end brändien runway lookeissa. (Vogue 2020)

Geometriset muodot ovat talven kuoseissa suosittuja. Erityisesti scottiruutu printtiä on bongattu paljon katumuoti staroilla, ja osa on vienyt kyseisen trendin äärimmäisyyksiin kun ruutua löytyy päästä varpaisiin. Toinen talven trendi printti on kukonaskel printti, joka onkin klassikkokuosi. Printti toimiii hyvin niin ylä- kuin alaosissa, ja on klassisimmillaan mustavalkoinen. (Vogue 2020) 

Tässä pääpiirteittäin talven 2020 tyylikkäimmät trendit, mistä kuten aina löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. 

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/g33586081/fashion-trends-winter-2020-2021/

https://www.vogue.fr/fashion/article/the-17-fashion-trends-you-need-to-know-for-fallwinter-2019-2020

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/g30256598/fashion-trends-2020/

https://www.vogue.co.uk/fashion/gallery/autumn-winter-2020-fashion-trends?image=5f2eca8caa24dc1768af7e21