sunnuntai, 25 lokakuun, 2020

Talven 2020 Trendit Miehet

Valmistaudu pukeutumaan lämpimästi, koska talven 2020 miesten trendit eivät jätä ketään kylmäksi. Sieltä löytyy nimittäin paljon perinteistä, kaivattuja malleja menneiltä vuosikymmeniltä sekä leikitteleviä yksityiskohtia. 

Perinteiset luottomateriaalit

Talven ehdoton ykköstrendi on farkut niiden perinteisessä muodossa. Kyseiset farkut eivät kaipaa sen kummempia kulutuksia tai reikiä vaan ne loistavat yksinkertaisuudellaan. Erityisesti vintage farkut, kuten Levikset sekä Wranglerit tulevat olemaan suosiossa. Mutta tyylikkäitä malleja löytyy myös muilta merkeiltä. Farkut saavat suosiolla olla löysää mallia, ja inspiraatiota voi hakea skeittareista. (Gq 2020)

Toinen monille tuttu sekä monessa tuotteessa käytännöllinen sekä kestävä materiaali on nahka, joka kuuluu myös talven trendeihin. Nahkaa löytyy niin takeista, paidoista kuin housuista. Erityisen tyylikäs takki on nahkainen trenssitakki, ja jos haluaa pistää kaiken peliin voi sen yhdistää nahkaisiin housuihin. Tässä trendissä suositaan perinteisiä värejä, kuten mustaa sekä ruskeaa, ja mallit ovat myös yksinkertaisia ja ajattomia. (Gq 2020)

Talven trendikkäin miesten takki

Nahkatakki voi olla hieman kylmä pahimmilla talvipakkasilla, jonka vuoksi kannattaa talveen varautua muutaman eri kauden takilla. Toinen super trendikäs vaihtoehto on oversize takki.

Takki saa näyttää huolella suurelta! Parhaimmillaan se on muutaman koon liian suuri, eikä istuvuutta todellakaan tarvitse miettiä. Tämä takki on käytännöllinen, koska alle mahtuu useampia kerroksia. (Vogue 2020)

Kerroksia, kerroksia

Puku on aina tyylikäs vaihtoehto lähes mihin tahansa tilaisuuteen. Perinteisesti puvun alle on puettu aluspaidaksi kaulus- tai T-paita. 2020 uusi villitys on pukea puvun takin alle neule, ja miksipä ei talven pakkasilta lämmittämään?

Erityisen hyvin puvun alle istuu poolokauluksinen neule, joka pitää kokonaisuuden siistinä ja asiallisena. Jos puku on väriltään yksinkertainen, tuo värikäs neule asuun vaihtelua. Kokeile siis esimerkiksi sinapinkeltaista vaihtoehtoa. (Fashionbeans 2020)

70-luvun huumaa

70-luvun mallit sekä leikkaukset ovat tehneet paluun miesten vaatekaappeihin. Housujen lahkeet voivat suosiolla leveät, ja parhaiten kyseiset housut yhdistyvät huutavan printin kanssa.

Tämän boheemin tyylin kruunaa kaulan ympärille sidottu huivi. Värimaailma on tyylissä vapaa, koska vaihtoehtoja löytyy mustasta ja valkoisesta punaiseen ja turkoosiin. (Vogue 2020)

Tyylikkäänä toimistolle 

Kauluspaita on asuste, joka löytyy lähes kaikkien miesten vaatekaapista. Harvemmin nykyään näkee arjessa kauluspaitoja yhdistettynä kravattiin, mutta talvella tähän on mahdollisesti tulossa muutos. Tämä trendi asuste tuo nimittäin elävyyttä ja yksityiskohtaisuutta perinteiseen kauluspaitaan.

Vaikka kauluspaita olisikin yksinkertainen, sitä suuremmalla syyllä kravatilla on syytä leikitellä, koska vaihtoehtoja on lukemattomia. Testaile huoletta erilaisia värejä, tekstuureja sekä materiaaleja, ja tee työkaverisi kateelliseksi. (Gq 2020)

Punaista päästä varpaisiin 

Punainen on talven trendikkäin väri, jota ei kannata jättää pelkästään yhteen yksityiskohtaan. Tyylikkäimmin punaisen eri sävyjä löytyy jokaisesta asusteesta, mutta sopii se myös erityisen hyvin harmaaseen yhdistettynä. Punaisen sävyjä on lukemattomia kirkkaan- ja viininpunaisesta pinkkiin. Valitse itse suosikkisi! (Gq 2020)

Tässä muutama vinkki talven vaatekaapin luomiseen. Toivottavasti ne lämmittävät teitä kylmillä säillä. 

Lähteet

https://www.gq-magazine.co.uk/fashion/article/autumn-winter-2020-trends-for-men

https://www.vogue.fr/vogue-hommes-en/article/mens-fashion-trends-fall-winter-2020-2021