tiistai, 20 lokakuun, 2020

Talven 2020 Trendit Lapset

Lapsilla voi usein olla vahvat mielipiteet mitä he haluavat tai eivät halua pukea päälleen. Tämän vuoksi on tärkeää kuunnella heidän mieltymyksiään omasta pukeutumisestaan, ja varmistaa että omat vaatteet ovat mieluisat sekä mukavat. 

Talven 2020 trendivärejä

Värit ovat usein tärkeä osa lasten pukeutumista, minkä vuoksi talven yllättävä trendiväri lapsille on musta. Mustaa löytyy niin takeista, T-paidoista, collegeista sekä farkuista, ja miksipä ei koska mustaan voi aina luottaa eikä siinä näy kaikki tahrat. (The Useful Ideas 2020)

Onneksi ei kuitenkaan tarvitse pukeutua koko mustaan, kun trendivärejä löytyy useampia. Muun muassa ruoste, veden sininen sekä kirkkaan keltainen ja vihreä ovat trendikkäitä värejä tuomassa väriä mustiin asusteisiin. Myös punaisen eri sävyt, kuten koralli ja viininpunainen tulevat olemaan suosiossa tänä talvena. (Oprny 2020)

Aina tyylikäs kuosi

Ruudut ovat nyt erittäin in. Niitä löytyy niin housuista, takeista sekä mekoista, ja erilaisilla väriyhdistelmillä. Musta, harmaa ja valkoinen ruutu on aina tyylikäs ja helppo yhdistää lähes kaiken kanssa.

Mutta myös tumman vihreä, sininen sekä punainen ovat tyylikkäitä värivaihtoehtoja ruudullisiin asuihin. Erilaisia ruutuja voi myös huoletta pukea yhteen, koska printtien yhdistely on hauskaa sekä trendikästä. (Pouted 2020)

Myös erilaiset logot ovat lasten kuoseissa suosittuja tänä talvena. Erityisen suosittuja ovat kirjoitukset, animaatiohahmot sekä hymiöt, mitä löytyy takuulla erilaisista trikoovaatteista. Myös massiiviset sekä näyttävät kukkakuviot ovat osa 2020 talven trendikuoseja, jossa kukat saavat loistaa kauniilla väreillään. (The Useful Idea 2020)

Paikkaukset kunniaan

Leikkien keskellä saattaa tapahtua repeämiä sekä muita tapaturmia vaatteille. Onneksi jo paikatut vaatteet ovat trendikkäitä talvella 2020. Kukaan ei siis saa tietää onko paikattu vaate täysin uusi vai onnettomuuden seuraus.

Nyt on siis aika käyttää luovuutta paikkauksia tehdessä tai etsiä kaupasta trendikkäitä uutuuksia, joissa erilaiset paikkaukset ja merkit ovat kiinni tarkoituksella. (Pouted 2020)

Yhdistä sporttista, katu-uskottavaa sekä klassista 

Tänä talvena suunnittelijat eivät ole osanneet päättää yhtä linjausta, vaan he ovat antaneet meille paljon vaihtoehtoja urheilullisista streetvaatteista klassisempiin malleihin. Myös lasten puolelta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Tämän vuoksi kannattaa tehdä valinnat käyttö tarkoitusta tarkasti mielessä pitäen ja varmistaa että lapsilla on vaatteissa mukava olla. Käytännöllisyys on muutenkin ollut tämän vuoden trendien avainsana, ja monet suunnittelijat ovat jopa yhdistäneet erilaisia teknologioita erityisesti lasten ulkovaatteisiin. (The Useful Idea 2020) 

Haalarit ovat yksi näistä käytännön trendeistä, jotka ovat tehneet paluun 90-luvulta. Vaihtoehtoja on monia, kuten neulottu versio ulkovaatteiden alle lämmittämään sekä mukava college olo asuksi. (Pouted 2020)

Tässä muutama vinkki talven 2020 trendeistä lasten puolella. Toivottavasti näistä on apua talven vaatekaapin kokoamiseen. 

https://www.oprny.com/color-portfolio-kids-colors-autumn-winter-2021-22-forecast/

https://www.pouted.com/15-cutest-kids-fashion-trends-for-winter/