perjantai, 5 heinäkuun, 2019

Syyskengät 2019

Yksi tärkeimmistä asusteista meille ovat kengät. Niiden päällä me vietämme suurimman osan elämästämme ja siksi onkin tärkeää, että valitset juuri oikean mallin oikeaan tilanteeseen. Kengät ovat aina eräänlainen sijoitus, mutta monille myös niiden ulkonäkö on yksi ostopäätökseen vaikuttavista tekijöistä. Meillä on sinulle hyviä uutisia: syyskengät 2019 ovat yhdistelmä näistä: niissä mukavuus ja trendikkyys kävelevät käsi kädessä. 

Kumia ja karvaa naisille

Kumia ja karvaa? Whaat? Kyllä, puhumme todellakin kenkätrendeistä ja nimenomaan naisille! Kumia tarvitset etenkin sadesäällä. Syksyllä ilma on usein vaihteleva ja, silloin jos joskus, on tärkeää että kengät ovat vedenpitävät. Et voi koskaan tietää milloin vesisade yllättää: kannattaa siis valita vedenpitävät kengät, jotka ovat samalla myös ultratyylikkäät.

Yksi tämän syksyn naisten vapaa-ajan kenkätrendi on paksut, kumipohjaiset kengät, jotka sopivat hyvin syksyn sateiseen säähän. Tässä trendissä kumipohja on pääosassa, eikä sen kanssa todellakaan kannata ujostella. Naisten tennareissakin kannattaa valita nimenomaan paksumpipohjaisia malleja. Ne tuovat ryhtiä ja ovat myös mukavat jalassa. Käytännöllistä, eikö?

Myös kylmyys saattaa yllättää lämpimän kesän jälkeen, jolloin karvavuorikengät kaivetaan jälleen esiin vaatekaapista. Tulevana syksynä karvavuorta nähdään kaikenlaisissa kengissä – niin saappaissa kuin korollisissakin kengissä. Mallilla ei siis ole väliä, karvat ovat pääosassa (Eggertsen 2019). Perinteikkäät Caterpillarit ovat in myös tänä syksynä ja talvena.

Värit ja printit 

Naisten juhlakengissä kannattaa kiinnittää huomiota väreihin ja printteihin, koska klassiset mallit toimivat aina. Syksyllä tulemme näkemään paljon smaragdin vihreää ja kirkkaan violettia. Nämä ovat hyvin juhlallisia ja ylellisiä värejä. Jos haluat leikitellä mallilla, suosi geometrisia muotoja. (Adhey 2019) 

Esimerkiksi neliön mallinen kengän kärki on yksi syksyn tulevista trendeistä. Kenkien printeissä suositaan kukka- ja eläinkuosia. Muun muassa tasakorkoiset kukalliset saappaat ja neutraali käärmeprintti ovat nappi valinta syksyn juhliin. (Adhey 2019) 

Kengät miehelle 

Kengät ovat sijoitus ja laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Laadukkaat miesten kengät syksyyn ovat esimerkiksi niin sanotut luksus retkeilykengät. Näillä tarkoitetaan retkeilykenkiä, jotka ovat esimerkiksi kiiltonahkaa tai muuten “luksusta”. Näissä kengissä yhdistyy niin mukavuus kuin tyylikin.

Toinen miesten varsikenkä vaihtoehto on klassiset saappaat uudella twistillä. Esimerkiksi materiaali, väri tai printti voi olla uusi yksityiskohta, joka saa sinut erottumaan massasta. Miesten tennareiden suhteen retro on avainsana. Tämän vuoksi ei kannata ujostella värien kanssa, vaan rohkeasti yhdistellä muun muassa punaista, sinistä, vihreää ja keltaista. (Maddison 2019)

Syyskengät 2019: Metallista hohtoa lapsille

Lapsille itselleen kenkien ulkonäöllä on harvoin merkitystä, vaan sitäkin enemmän jalkineissa kannattaa kiinnittää huomiota mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Vilkkaissa leikeissä parhaiten toimii lasten lenkkarit, joita löytyy tulevana syksynä esimerkiksi metallin sävyissä. (UBM Fashion 2019)

Metalliset lenkkarit ovat trendikkäät, mutta toimivat myös esimerkiksi lasten naamiaisleikeissä. Kaupunkikenkinä parhaiten toimivat lasten tennarit, joita syksyllä koristavat lasten suosikkiprintit. Jokaisen makuun löytyy takuulla oma suosikki.  (UBM Fashion 2019)

Nyt on aika alkaa valmistautumaan syksyyn uusilla kengillä. Jos et löydä sopivaa mallia paikallisista kaupoista, älä unohda mahdollisuutta tilata kenkiä netistä ulkomailta. Toisaalta suosittelemme suhtautumaan ulkomaisiin kauppapaikkoihin varauksella. parhaatvaatekaupat.tsmm20i8.beget.tech esittelee sinulle pelkästään luotettavia nettikauppoja!

Nautinnollisia shoppailuhetkiä!

-Roosa-

Lähteet:

Adhay. L. 18.2.2019. Cosmopolitan. 12 Fall 2019 Shoe Trends You Should Bookmark Because They’re Gonna be BIG. Viitattu 4.7.2019. Saatavilla: https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/g26359229/fall-shoe-trends-2019/.

Eggertsen. L. 27.3.2019. Who What Wear. These Are Officially the Most Imporatn Fall 2019 Shoe Trends. Viitattu 4.7.2019. Saatavilla: https://www.whowhatwear.co.uk/fall-winter-shoe-trends-2019/slide12.

Maddison. P. 5.9.2018. FashionBeans. The Best A/W Footwear Trends For Men 2019. Viitattu 4.7.2019. Saatavilla: https://www.fashionbeans.com/article/mens-aw-footwear-trends/ .

UMB Fashion. 14.11.2018. Children’s Trend Direction : Fall-Winter 2019-2020: Dial Up. Viitattu 3.7.2019. Saatavilla: https://www.ubmfashion.com/blogs/childrens-trend-direction-fall-winter-2019-2020-dial.