torstai, 20 elokuun, 2020

Syksyn 2020 Trendit Miehet

Miesten syksyn trendit 2020 eivät jätä meitä kylmiksi tänäkään vuonna, ei niin yllättäjien kuin lämpimien vaatteiden ja materiaalien suhteen. Syksyllä on syytä lisätä kerroksia kylmien säiden koittaessa, ja on jo hakea lämpimät villapaidat varastosta. 

Syksyn trendikkäimmät villapaidat ja -takit

Uuden villapaidan tarpeessa tyylikkäitä vaihtoehtoja löytyy myös kaupoista. Syksyn tyylikkäin villapaita on raidallinen, oversize-mallinen sekä värikäs. Esimerkiksi punaisen ja sinisen yhdistelmä tuo villapaitaan mahtavan kontrastin, mutta myös perinteisemmät väriyhdistelmät toimivat hyvin.

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, kerrokset ovat edelleen in ja lämpimin vaihtoehto, minkä vuoksi villapaidan yhdistää parhaiten kauluspaidan tai poolopaidan pariksi. (The Trend Spotter 2020)

Myös villatakit ovat isokokoisia sekä värikkäitä, ja toimivat lämpimämmillä syys säillä päällystakkina. Niin raidat, ruudut kuin skottiruudut ovat toimivia printtejä, ja väreillä haetaan kontrastia. Villatakin napit voivat myös tuoda kontrastia ja olla statement yksityiskohta. Tylsät villapaidat sekä -takit voi siis suosiolla jättää kaapin pohjalle! (W Magazine 2020)

Lisää kerroksia 

Jos villatakki ei ole tarpeeksi lämmin ulos, voi sen päälle lisätä puffer liivin, joka on syksyn yksi ykkös trendeistä. Värikkään villapaidan päälle sopii hyvin neutraalin sävyinen ja yksinkertainen toppaliivi.

Uskaliaimmat pukeutujat voivat kuitenkin leikitellä puffer liivin värillä ja mallilla. Vaihtoehtoja on lukemattomia sateenkaaren kaikista väreistä cropattuihin ja oversize malleihin. (The Trend Spotter 2020)

Poolopaidat kunniaan

Rennot poolopaidat ovat tehneet paluun trendien kirjoihin, mikä varmasti ilahduttaa monia pukeutujia monikäyttöisyydellään. Myös poolopaitojen kirjo on monipuolinen, koska vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan.

Erityisesti vintage-tyyliset sekä neulotut printti poolot tulevat olemaan suosiossa, mutta myös yksinkertaiset perinteiset poolot täyttävät syksyllä vaatekaupat. (Gq 2020)

Slim fit vs oversize

Oversize on ollut suosittu trendi niin miesten kuin naisten puolella jo useamman vuoden, eikä kyseinen trendi ole vieläkään lähtenyt. Erityisesti syystakit tulevat olemaan entistä suurempi kokoisempia ja näyttäviä oli kyse sitten toppa- tai villakangastakista.

Oversize trendi on kuitenkin saanut tänä syksynä kilpailijan eli slim fitin. Ihonmyötäiset paidat, liivit sekä housut valtasivat tänä syksynä vaatemarkkinat. Voi olla, että joillekin tämä trendi vaatii totuttelua oversize vaatteiden jälkeen. (W magazine 2020) 

Sininen ja printtihousut 

Syksyn trendikkäin väri saattaa yllättää sillä se ei ole yksi syksyn sävyistä vaan kirkkaan sininen. Ei kannata kuitenkaan pelästyä, sillä koko asun ei tarvitse koostua tästä statement väristä vaan voit lisätä sitä asuusi asusteissa tai esimerkiksi pukea takin alle sinisen T-paidan. (The Trend Spotter 2020)

Erilaiset printit ovat valloittaneet miesten osastot, ja erityisesti housut. Syksyn trendikkäimmät housut ovat nimittäin printilliset. Hillitystä vaihtoehdosta pitävät voivat kokeilla esimerkiksi tiedye värjättyjä housuja. Printtihousuja löytyy kuitenkin lukemattomissa kuoseissa, ja kyseisen trendin kanssa saa hullutella. (The Trend Spotter 2020) 

Syksyn kuumimmat asusteet 

Sneaker kengät ovat useiden ihmisten kestosuosikit, ja ei suotta sillä niissä yhdistyy niin tyyli kuin mukavuus. Kestosuosikit pysyvät trendikkäinä myös tänä syksynä, kun moniväriset upeudet ovat vallanneet katumuoti pukeutujien kenkävarastot. Kuumia värejä ovat sinisen eri sävyt sekä punaisen ja mustan yhdistelmä. (The Trend Spotter 2020)

Miesten puolelle on eksynyt parikin uutuutta ja yksi niistä on crossbody laukku. Tämä käytännöllinen, pieni ja pitkähihnainen laukku kantaa kaiken tarpeellisen, kuten puhelimen, lompakon sekä avaimet. Musta vaihtoehto on helppo yhdistää asuun kuin asuun, ja sopii erityisen hyvin arkena. Aina ei kuitenkaan kannata turvautua turvalliseen vaihtoehtoon kun vaihtoehtoja on eri väreissä sekä materiaaleissa. (Vogue 2020) 

Syksyn trendit toivat meille kestosuosikkeja, yllättäviä uutuuksia sekä vanhoja tuttavuuksia. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua syksyn vaatekaapin päivitykseen! 

https://www.thetrendspotter.net/fashion-trends-men-a-w-2020/

https://www.wmagazine.com/gallery/mens-fashion-week-fall-2020-top-trends/

https://www.gq.com/story/best-stuff-polos

https://www.vogue.fr/vogue-hommes-en/article/mens-fashion-trends-fall-winter-2020-2021