tiistai, 19 huhtikuun, 2022

Suosituimmat Asusteet Kesä 2022

Vaikka kevätkausi on vielä voimissaan, kesä on aivan nurkan takana. Ja sanotaanpa vain, että suosituimmat asusteet kesä 2022 ovat kuumia ja valmiita käytettäviksi. Tämä kesäkausi on täynnä asustetrendejä, jotka pitävät meidät viihdyttävinä ja muodikkaina tulevina vuodenaikoina, aina ötökkämallisista aurinkolaseista, rannekorun kokoisista laukuista ja kaikesta tavallisesta poikkeavasta. 

Suosituimmat asusteet kesä 2022 ovat päivitetyt klassikot ja rohkeat uudet suosikit. Viimeaikaiset muotinäytökset ovat osoittaneet, että muotisuunnittelijat ovat jo siirtäneet vaatekaappimme uuteen aikakauteen.

Verryttelypuvut ovat poissa, ja tilalle ovat tulleet hienostuneemmat, erittäin aistikkaat ja jopa ekstravagantit kappaleet, jotka merkitsevät lopullisesti – toivottavasti – paluuta normaaliin elämään. Tämä näkyy myös asusteissa. Suosituimmat asusteet kesä 2022 sisältää runsaasti lisävarusteita, ja niihin kuuluvat: hatut, korut, funky-kengät ja aurinkolasit, mutta asustetrendit 2022 ovat varsin vahvistettuja.

On aika lähteä kesäostoksille! Tässä tulevat asustetrendit 2022.

Trendikkäimmät Asusteet Kesä 2022 

Kevään tulo on usein synonyymi vaatekaapin päivittämiselle. Vaikka saatat jo nyt laittaa aurinkolasit useammin päähäsi, kalastajahattu, lippalakki ja hiuspanta ovat todellakin kesäkauden tähtiasusteita.

Nämä trendikkäimmät asusteet kesä 2022, joita vielä muutama vuosi sitten vältettiin ja pilkattiin, ovat nyt monien muoti-ikonien suosikkeja.

Hatut Ja Päähineet Ovat Suosituimpia Asusteita

Hattu on yksi suosituimmat asusteet kesä 2022 avainkappaleista. Hatut ovat sekä trendikkäitä että suojaavat erinomaisesti auringolta. Jos et ole tottunut käyttämään hattuja, tämä kesä on täydellinen kausi lisätä sellainen vaatekaappiisi. Äläkä huoli, hattuja löytyy jokaiseen tyyliin! 

Panamahattu Ja Fedora

Panamahattu on yksi tämän kesän huippuvalikoimista. Se on äärimmäisen monipuolinen, sillä voit luoda sillä tyylikkään lookin tai käyttää sitä vain rentoon ja rentoon lookkiin.

Mihin ikinä valitsetkin sen yhdistettäväksi, se tekee sinusta taatusti tyylikkäämmän ja houkuttelevamman näköisen. Kevyt ja hengittävä panamahattu sopii täydellisesti kuumaan kesäsäähän. Se on tyylikäs ja mukava yhdistettynä parhaalla mahdollisella tavalla!

Klassinen valkoinen tai kermanvärinen on tämän kesän trendikkäin valinta, mutta jos tuntuu, että vaaleat värit eivät sovi sinulle, löydät panamahattuja kaikissa ruskean sävyissä ja jopa mustana.

Fedora-hattu on aina tyylikäs valinta. Koska Fedora-hatut valmistetaan lähes aina huovasta, yleensä villasta, halusimme esitellä sinulle höyhenenkevyen kesäversion Fedora-hatusta, joka sopii täydellisesti helteiseen säähän. Tämä Fedora-hattu on valmistettu paperipaloista aivan kuten yllä oleva panamahattu, joten se on erittäin kevyt, hengittävä ja mukava käyttää. 

Lippis Ja Kalastajahattu

Rento lippis on klassinen valinta, joka ei koskaan mene pois muodista. Koska ne ovat jatkuvasti erittäin suosittuja, niitä löytyy lähes kaikissa mahdollisissa väreissä ja materiaaleissa. Lippis sopii myös täydellisesti kesään; kruunu estää lämpöhalvauksia ja lippa toimii silmien suojana. Useimmissa lippiksissä on myös pienet tuuletussilmukat, mikä tekee niistä erityisen mukavat ja hengittävät. 

Viimeinen silaus osaavan retkeilijän vaatekaapissa on kalastajahattu, joka teki merkittävän paluun pandemian aikana. Yllättäen, vaikka jotkut luulivat sitä ohimeneväksi mikrotrendiksi.

Vaikka räppärit ovat jo pitkään omaksuneet tämän trendin, vaikuttajat ja muoti-ikonit ottivat kalastajahatut käyttöönsä, kun nämä trendikkäimmät asusteet kesä 2022 saapuivat catwalkille. Nyt he vannovat tämän erityisen hattutyylin nimeen täydentääkseen trendikkäitä asujaan.

Päähuivi Ja Pääpanta

Jos haluat antaa vaikutelman, että todella tiedät mikä kuuluu trendikkäimmät asusteet kesä 2022 -kategoriaan, sinun kannattaa lisätä kokoelmaasi huivi. Klassinen bandana-ilme toimii aina hyvin, mutta voit ottaa mallia Grace Kellystä kietomalla päät leuan alle ja sitomalla ne kankaan alle niskan kohdalle. Vintagekaupoista löytyy laaja valikoima erilaisia kuvioita, värejä ja kokoja.

Pääpanta palaa myös muotikentälle. Hienostuneisuuden symboli, lapsuutemme tähtiasuste, on päässyt viimeisimmissä muotinäytöksissä huippuluokan luksusmerkkien catwalkeille, kuten Diorissa, joka varusti sen helmillä ja teki siitä todellisen korun näköisen, jotta se olisi entistäkin hienostuneempi ja kiillotetumpi. 

suosituimmat asusteet kesä 2022 hattu

Muodikkaimmat Asusteet Kesä 2022

Kesä on auringossa viihtymisen aikaa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää kuuma ja aurinkoinen päivä kuin rannalla tai uima-altaalla. On olemassa kourallinen perusasusteita, jotka kuuluvat muodikkaimmat asusteet kesä 2022 -kategoriaan, ja jotka jokaisen pitäisi omistaa.

Korut – Kaikkien Aikojen Suosikkiasusteet

Mitä koruihin tulee, ketjukoruja ja rannekoruja ei voi koskaan olla tarpeeksi. Niistä on tullut jokaisen muodin ystävän perusasusteita, eikä se ole muuttumassa tällä kaudella. Tänä vuonna kerrostamme useita ketjuja päällekkäin luodaksemme moniulotteisen ja tyylikkään lookin. Eri pituisten ketjujen käyttö luo illuusion pidemmästä kaulasta, ja ne näyttävät upeilta syvän kaula-aukon kanssa. 

Helmirannekkeet ovat olleet hyvin suosittuja jo jonkin aikaa. Hienoa helmirannekkeissa on se, että voit käyttää vain yhtä, jos haluat käyttää yksinkertaista ja hienovaraista ulkoasua, tai voit sekoittaa ja sovittaa yhteen pinon saadaksesi trendikkäämmän ja huomiota herättävämmän ulkoasun. Erityisesti pinotut rannekorut ovat olleet viime aikoina in, ja varmistamalla, että helmet on valmistettu luonnonkivestä, voit käyttää niitä missä tahansa tilaisuudessa ilman huolta. 

Monet materiaalit, joista muotikorut on valmistettu, ovat alttiita kulumaan tai menemään pilalle, kun ne joutuvat kosketuksiin veden, hien tai aurinkovoiteen kanssa. Sanomattakin on selvää, että tällaista kosketusta on erittäin vaikea välttää kesäaikaan. Suosittelemme materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä, titaania ja luonnonkiveä, jotka ovat kaikki upeita ja kestäviä materiaaleja, joten ne sopivat täydellisesti kesään.

Suosituimmat Vyöt Asusteina

Leveä vyötärövyö on loistava tapa luoda tiimalasimallinen siluetti tai rikkoa yksiväristä palettia. Voit käyttää tätä trendiä monella tavalla, mutta suosituin näkemämme vaihtoehto on pitkä bleiseri, villatakit, villapaidat tai vartalonmyötäiset mekot. Jos haluat saada kaiken irti tästä ylimitoitetusta asusteesta, valitse musta tai ruskea – näin voit käyttää sitä monenlaisissa asuissa ympäri vuoden.

Ketjuvyöt eivät yleensä ole fanien suosikkeja, mutta jotkut näistä kiitoradan näytöksistä ovat vakuuttaneet meidät siitä, että ne voivat olla loistava tapa koristaa vaatteita. Y2K:n elpyminen on voimakkaampaa kuin koskaan, ja nämä ketjuvyöt voivat olla helppo tapa sukeltaa aikakauden tyyliin, jos et ole jo sukeltanut. 

Trendikkäimmät Laukut

Tämän kauden muotinäytökset olivat täynnä vaihtelua ylisuurista laukuista mikrolaukkuihin ja laukkuihin, joita voit kirjaimellisesti käyttää rannekoruna. On vapauttavaa kantaa mukanaan vain huulikiiltoa ja henkilökortteja. Jos etsit suosituimmat asusteet kesä 2022 voittajaa ja tavoittelet sotkuista elämäntapaa, mikrolaukut ovat ehdottomasti oikea tapa tehdä se. 

Toisaalta toinen trendi, joka toistaa roolinsa viime kaudelta, on ylisuuri laukku. Näillä laukuilla on paljon käyttöä, ja vaikka ne ovatkin valtavia, ylisuuret laukut ovat täydellinen lisävaruste jokapäiväiseen elämään. Jos vielä opiskelet, vaihda vanhat pölyiset reppusi yhteen söpöistä ylisuurista laukuista, joihin mahtuu kaikki matkatavarasi. Ylimitoitettujen laukkujen tarjonta on loputon – hanki siis yksi.

Muodikkaimmat Aurinkolasit

Mitä olisikaan suosituimmat asusteet kesä 2022 lista ilman aurinkolaseja? 

Kaikki rakastavat hyviä aurinkolaseja – varsinkin kun ne ovat ylisuuret. Ne ovat siistit, trendikkäät ja ennen kaikkea ne suojaavat silmiäsi hyvin. Tänä kesänä näemme paljon vintage-sävyjä, unohtamatta kuitenkaan ajattomia, klassisia muotoja, kuten aviator- tai club master -aurinkolaseja. Pyöreät linssit ovat myös edelleen muodissa, ja jos haluat tehdä siitä hienon, voit valita parin, jossa on kääntyvät linssit. Klassiset aurinkolasit ovat aina muodissa. Ne sopivat mihin tahansa asuun ja tilaisuuteen, ja niitä kutsutaan klassikoiksi syystä. Muotoilu on yksinkertainen, tyylikäs ja suunniteltu sopimaan useimpiin kasvojen muotoihin.

Kengät

Valmistaudu luopumaan saappaista syksyyn asti, sillä tällä kaudella suosiossa ovat remmisandaalit, taivaalle ulottuvat korot ja kiilat. Valmistaudu omaksumaan myös urheilullinen puolesi: liukusandaalit ovat yhä siistimpiä – ja ne ovat helpommin muotoiltavissa kuin koskaan. Yhdistä omasi roikkuvien, lattiaan ulottuvien farkkujen kanssa.

Vanha on taas uutta, ja tämä pätee myös kesän espadrille-tyylisiin kenkiin. Nauhojen, solkien ja nilkkahihnojen ansiosta voit tehdä niistä niin tyylikkäitä tai rentoja kuin haluat.

Aivan kuten viime kaudella, platform-kengät ovat valtavia – kirjaimellisesti. Jos sinulla ei vielä ole paria, suosittelen investoimaan sellaiseen, jotta saat kaikki ne sentit, joita haluat tai et halua (tai tarvitset) elämääsi. Korkokenkiä käytetään kaikissa väreissä, muodoissa ja laajoissa kooissa – ne sopivat kenen tahansa estetiikkaan. 

Söpöt sandaalit ovat suosituimmat asusteet kesä 2022 se juttu. Kirkkautta, värejä ja kuoseja ei pelätä kesän 2022 kenkätrendissä. Erityisen trendikkäät ovat jalkaan sujautettavat sandaalit, joissa ei turhia kiinnikkeitä nähdä. 

Näyttävällä “neliökärjellä” varustetut nilkkurit näkyvät keväällä katukuvassa runsain mitoin. Kyseinen kenkämalli näyttää erityisen hyvältä farkkujen kanssa, mutta toimivat ne myös helmojen kaverina. 

Rennot, mukavat ja monikäyttöiset ballerinat tekevät paluun katukuvaan kesällä 2022. Tämä kenkämalli toimii keväästä syksyyn ja on monikäyttöisyytensä vuoksi erittäin hyvä hankinta.

Asustetrendit Kesä 2022

Kirkkaat värit ovat muodissa kesällä 2022, eivätkä asusteet tule olemaan poikkeus. Sukkahousut, kengät, laukut, korut ja kaikki siltä väliltä näyttävät iloisemmilta kuin koskaan. 

Kesän lähestyessä kirkkaat värit ovat juuri sitä, mitä tarvitsemme saadaksemme meidät aurinkoa ja uima-altaasta nauttivaan tunnelmaan. Rakastamme vaaleanpunaisia, oransseja, vihreitä ja muita värejä aivan yhtä paljon kuin muutkin trendinomaiset muodin ystävät. Käy tsekkaamassa lisää vaatekaupat netissä!

Vaikka nämä artikkelissa esitellyt asusteet eivät ehkä olekaan kaikkien mieleen, muista aina, että muodissa ja asusteissa on kyse hauskanpidosta ja tyylillä leikkimisestä!

Lue myös: Lomamatkalle pakkaaminen vinkit