perjantai, 31 toukokuun, 2019

Naisten Trendit Kesä 2019

Kesän 2019 naisten trendit ovat äärettömän monipuoliset. Niistä löytyy takuulla jotain jokaiseen makuun: heille,  jotka haluavat erottua joukosta ja ilmaista itseään pukeutumisellaan, heille jotka tukeutuvat mustaan tilanteessa kuin tilanteessa sekä heille, jotka ovat ennen kaikkea hillittyjen mallien ja värien ystäviä.

Naisten trendit: pirtsakasta puvusta aina goottityyliin

Bleiserit kuuluvat edelleen osaksi trendikästä vaatekaappia. Tänä kesänä bleiserin ei kuitenkaan tarvitse olla tyköistuva, vaan mitä isompi sen parempi. Oversize bleiseri kannattaa yhdistää samanväriseen alaosaan ja mieluiten herkullisella tuttifrutti-värillä.

Mikäli alla esimerkkinä näkemäsi pinkki ei tunnu tarpeeksi erikoiselta, kokeile bleiseriasun värinä vaikkapa kreisiä sitruunaa! Se jos mikä kääntää takuulla katseita officella ja kaupungilla. Suorat housut eivät muuten ole enää ainut vaihtoehto bleiserin kaveriksi, vaan voit rohkeasti yhdistää siihen myös urheilulliset pyöräilyshortsit ja rokata supertrendikkäässä asuyhdistelmässä!

Mukavuus ja helppous ovat tämän kesän avainsanoja. Tästä kertoo mm. yksiväristen haalareiden paluu. Aamulla kiireessä voit vain heittää haalarin päälle, ja ilman sen suurempaa vaivaa pysyt trendikkäänä. Haalarin mallilla ei kesällä 2019 ole niinkään merkitystä, joten voit huoletta valita sinulle sopivimman ja mukavimman vaihtoehdon.

Jos haluat osoittaa, että kesän 2019 naisten trendit ovat sinulla täysin hallussa, unohda minimalismi ja valitse sen sijaan näyttävät röyhelöt ja muhkeat olkapäät! 1980-luvulta tutut elementit ovat tulleet takaisin ja nyt niitä yhdistellään moderneihin malleihin. Tämä näyttävä lookki ei vaadi huomiota herättäviä asusteita. Voit yhdistää röyhelöt sekä muhkeat olkapäät sisältävät mekot ja paidat yksinkertaisiin alaosiin ja asusteisiin. Näin et pukeudu ihan överisti.

Musta on helppo väri, joka on aina tyylikäs ja siihen on helppo tukeutua. Tänä kesänä on sallittua käyttää myös mustia vaatteita, sillä goottimainen pukeutuminen on tullut takaisin. Mystisyys ja synkkyys on nyt trendikästä. Voit yhdistää mustat suosikkisi keskenään ilman minkäänlaisia rajoituksia, kunhan asun tunnelma pysyy synkkänä. Ethän unohda tummaa tai värikästä huulipunaa!

Kesän 2019 värit sekä printit

Tuttifrutti -sävyjen lisäksi voit haalia vaatekaappiisi hillitympiä värejä, kuten beigeä. Jos kaapistasi ei vielä löydy perinteistä beigeä bleiseriä, on aika hankkia se. Pitkä trenssi toimii kesän viileinä päivinä, ja on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Trenssi palvelee sinua tyylikkyydellään ja ajattomuudellaan pitkään, ei vain kevään ja kesän korvalla.

Toinen hillitty kesän 2019 trendiväri on laventeli. Jos haluat, voit pukeutua laventelin violettiin päästä varpaisiin, tai yhdistää esimerkiksi laventelin värin puhtaaseen valkoiseen ja jopa leopardiprinttiin!

Erityisesti leopardiprintti sekä muut eläinprintit ovat edelleen osa kesän 2019 trendejä. Vaikka värit ovatkin tänä vuonna melko hillittyjä, printtien kanssa ei himmailla. Niiden yhdistelyssä ei ole sääntöjä: voit yhdistää värikkään leopardiprintin toisen eläinkuosin kanssa. Tämä sama koskee myös kukkaprinttejä. Yläosassa voi olla esimerkiksi sinistä kukkaa, ja sen kanssa voit yhdistää vaikkapa violettikukkaisen alaosan. Mitä villimpi yhdistelmä, sen parempi.

Koolla on väliä

Kun vaatteissa suositaan isoja kokoja ja muhkeita muotoja, laukku on kohtuullista pitää pienenä. Itse asiassa, mitä pienempi sen parempi. Pieneen laukkuun mahtuu tänä kesänä vain puhelin, pankkikortti sekä avaimet. Laukun mallilla ei ole merkitystä. Helpoin vaihtoehto on vyölaukku, joka pienen kokonsa ansiosta muistuttaa lähinnä vyötä.

Jos olet oikein uskalias, voit pukea päällesi näyttävän aurinkohatun. Pienen laukun kanssa voit yhdistää niin näyttävän hatun kuin vain uskallat. Aivan kuten kesän laukkutrendin kanssa, myöskään hattujen kohdalla mallilla ei ole niinkään merkitystä. Hatun näyttävyys ja koko on tärkeintä. Näyttävä hattu ei kaipaakaan rinnalleen muuta kuin itsevarman omistajan.

Myös kengissä näyttävyys on tärkeää tänä kesänä. Korolliset kengät antavat ryhtiä ja asu näyttää niiden ansiosta usein paremmalta. Pue biitsille tai altaalle korolliset flip flopit, tai jos tavoittelet mukavuutta voit käyttää paksupohjaisia lenkkareita. Jos koroilla kävely on sinulle helppoa, voit käyttää tyyli-ikoninasi Bratz-nukkea ja laittaa jalkaasi massiiviset tolppakorkoiset kengät.

Herkullinen ja kuuma kesä on tiedossa niin pukeutumisen kuin säidenkin puolesta. Nautitaan siitä!

-Roosa-

Lähteet:

Brewer. T. 2019. The Trend Spotter. TOP 10 FASHION TRENDS FROM SPRING/SUMMER 2019 FASHION WEEKS. Viitattu 30.5.2019. https://www.thetrendspotter.net/fashion-trends-spring-summer-2019/.

Vogue. 2019. The 12 Biggest Spring/Summer 2019 Fashion Trends. Viitattu 29.5.2019. https://www.vogue.co.uk/gallery/spring-summer-2019-trends.

Who What Wear. 25.5.2019. 7 Controversial Shoe Trends That Will Dominate Summer 2019. Viitattu 30.5.2019. https://www.whowhatwear.co.uk/summer-shoe-trends-2019.