perjantai, 13 joulukuun, 2019

Muotibloggaajat nyt

Inspiraatiota pukeutumiseen on usein helppo hakea omien suosikki muotibloggaajien kuvista ja kirjoituksista. Heidän päivityksensä voivat myös auttaa monia kehittämään omaa tyyliään. Tässä kirjoituksessa mainitsen muutaman eri tyylisen, niin kansainvälisen kuin suomalaisen seurattavan. Mukaan mahtuu myös muutama tuntemattomampi, mutta sitäkin inspiroivampi tekijä. Tämän hetken kiinnostavimmat muotibloggaajat meidän mielestämme ovat tässä:

Sara Vanninen

Sara Tickle on Sara Vannisen lifestyleblogi, jota hän on kirjoittanut jo useita vuosia. Hänen tyylikästä ja urbaania tyyliään voit seurata niin hänen kotisivuiltaan saratickle.fi kuin hänen instagramistaan @saratickle.

Kuvissa kauniin yksinkertaista ja klassista tyyliä korostavat upeasti harkitut väriyhdistelmät sekä klassikko printit. Jokainen asu näyttää viimeistellyltä aina asusteisiin asti: pienintäkään yksityiskohtaa ei ole unohdettu laittaa merkille. Saran blogi ei pelkästään keskity trendeihin, vaan voit myös sukeltaa sen kautta muun muassa liikunnan, hyvinvoinnin sekä matkustelun pariin. Minulta lämmin suositus!

Janne Naakka 

Myös Janne Naakka on kirjoittanut Naag.fi -nimistä blogiaan jo useita vuosia. Hänellä on myös huippusuosion saavuttanut Youtube-kanavansa, jossa Naakka esittelee elämäänsä ja tyyliään erilaisten lifestyle videoiden kautta.

Omaperäinen ja uskalias tyyli on kerännyt Jannelle useita seuraajia ja faneja. Jannen tyyli on monipuolinen: se koostuu väreistä ja printeistä, mutta myös tumman harmaasta skandinaavisesta yksinkertaisuudesta. Voit seurata Jannen tyyliä ja asuja myös hänen instagramistaan @jannenaakka. 

Lindsey Holland

Rope of Holland -nimistä blogia kirjoittava Lindsey on kotoisin pohjoisesta, mutta asuu Lontoossa. Hän on perustanut bloginsa ropesofholland.com vuonna 2012 ja vuodesta 2016 lähtien se on ollut hänen kokopäivätyönsä.

Kaikki lähti siitä, kun tämä entinen fysioterapeutti halusi saada mielipiteitään ja rakkauttaan muotiin ja vaatteisiin esille blogissaan. Hänen tyylinsä on melko klassinen ja skandinaavinen. Yksinkertaisen kauniit asut, linjat ja värit kuvastavat hyvin hänen tyyliään, jota voi seurata myös Instagramista @ropesofholland. 

Esimerkki kuvasta, jollaisia muotibloggaajat käyttävät

ModestMira

ModestMira on blogi, jonka takana on Amira-niminen nuori nainen Manchesterista. Kysymyksessä on lifestyle blogi, joka tuo paljolti esiin hänen omaa tyyliänsä, mutta kerrotaan siinä myös muista aihealueista hänen elämässään.

Häneltä löytyy myös Youtube-kanava, jossa on lisää samantyylistä sisältöä. Amiran tyyli on värikäs, runsas, yllättävä sekä tunnistettava. Hänen asuistaan on helppo inspiroitua. Lisää inspiraatiota Instagramin puolelta @modestmira_.

PAQ official 

Paq Official on katumuotiin sekä vintageen keskittyvä neljän englantilaisen miehen Danny Lomasin, Dexter Blackin, Shaquille Keithin ja Elias Riadin luoma Youtube-kanava. Nämä kaikki muotibloggaajat esiintyvät videoilla erilaisissa katumuotiin liittyvissä haasteissa ja videoissa.

Mukana on usein myös vierailevia tyylikkäitä tähtiä. Videoista ei hauskuus ja vauhti puutu ja jokaisen oma tyyli ja persoona tuleekin niissä välittömästi esille. Kuvia miesten asuista, videoista ja muista projekteista voi seurata myös @paqofficial instagramissa.

Läppäri, joka on tärkein työväline, mitä muotibloggaajat käyttävät

Nousevat lifestyle- ja muotibloggaajat

Muoti- ja lifestylebloggaajien seuraaminen voi toisinaan olla haastavaa ihan jo siitä syystä, että uusia tekijöitä nousee esille jatkuvasti. Miten ehtiä tsekkaamaan kaikkien sisältö ja tyyli? Valitettavasti meillä ei ole tähän mitään selkeää kaavaa, vaan luotamme bloggaajan ja/tai Instagram-vaikuttajan kohdalla pääasiassa intuitioon: kun tili ja blogi on tehty alusta asti harkiten ja tyylillä, antaa se jo hyvää osviittaa tulevasta. Alla tällaisesta loistava esimerkki:

Muotibloggaajat: Camilla
Kuvakaappaus: @ccamillalinnea

Instagramin syövereistä on meidän fiidiin viime aikoina pompannut erityisesti Camilla, tai Cami. Hän on kotoisin Turusta, mutta asuu tällä hetkellä Helsingissä ja opiskelee sairaanhoitajaksi. Ihastuimme Camin tiliin heti ensimmäisellä silmäyksellä – se kun on varsin tyylikästä katseltavaa! Postatut kuvat on poikkeuksetta upeita ja viimeisteltyjä. Kaupallista yhteistyötä Camilla on jo jonkin verran, mutta ei silti mitenkään silmiinpistävästi.

Monet aloittelevat bloggaajathan sortuvat usein siihen, että kaikenlaiset yhteistyökuviot hyväksytään, mutta Camillalla on selkeästi oma, mielenkiintoinen ja valikoiva linjansa. Blogi on sekin kiinnostava monesta syystä – eikä vähiten kaksikielisyytensä johdosta! Camin löydät Instagramista @ccamillalinnea ja blogiin pääset vaikkapa tästä!

Kuvakaappaus: https://nouw.com/camillalinnea 2019

Toinen kiinnostava, jo hieman pidemmän aikaa Instagramia valloittanut tekijä on Veronika Wirtanen. Hänen erikoisosaamistaan ovat näyttävien ja laadukkaiden kuvien lisäksi myös viimeisen päälle hiotut videomateriaalit Storiesin puolella. Camillan toisena kielenä on ruotsi, ja Veronika tuottaa sisältöä myös venäjäksi – kaksikielisyys siis rokkaa tällä hetkellä! Veronikan tilin löydät Instagramista nimellä @veronika.wirtanen.

Käyhän tsekkaamassa olisiko tässä postauksessa esiteltyjen bloggaajien ja Instagram-vaikuttajien tyylissä jotakin, josta voit ammentaa myös omaan lookkiisi. Tsekkaa toki myös listaamamme parhaat vaatekaupat, joista voit lähteä metsästämään sitä omaa tyyliäsi! Mukavaa joulukuun alkua kaikille!

-Roosa-