perjantai, 21 kesäkuun, 2019

Miesten Trendit Kesä 2019

Neonväreistä beigeen tai räätälöidystä puvusta tie-dye paitaan – kesän 2019 miesten trendit ovat todella monipuolisia. Niistä löydät takuulla omaan tyyliisi sopivan suosikin. Myös Suomen kesän ilmaston vaihtelevuuden vuoksi on tärkeää että vaatekaapista löytyy sekä hengittäviä materiaaleja että vaatteita viileämpään kesäiltaan.

Perinteinen puku on historiaa

Vaate, joka sopii ja pukee kaikkia miehiä on hyvin räätälöity puku. Puku ei kuulu ainoastaan kesän valmistujais- ja rippijuhliin, vaan on täysin sallittua käyttää sitä myös arjessa. Perinteinen musta puku on tänä kesänä historiaa, koska on aika leikitellä erilaisilla leikkauksilla. Over-size puvun takki on supertrendikäs eikä siitä voi kasvaa pois, joten sitä voidaan pitää myös sijoituksena.

Kaksiriviset napit ovat myös perinteisestä mallista poikkeavat ja mielenkiintoinen yksityiskohta, mutta jos uskallat kokeilla jotain aivan uutta ja olla edelläkävijä, osta itsellesi kietaisumallinen puvuntakki. (Banham 2019)

Kesän 2019 miesten trendit mahdollistavat sen, että myös puvun materiaalilla on sallittua leikitellä. Kesän helteellä keinokuidusta valmistettu  musta puku ei varmasti houkuta ketään. Onneksi tänä kesänä vaihtoehdoksi on tullut kokonaan pellavasta valmistettu puku (Brewer 2019). Pellava ei ole ainoastaan hengittävä materiaali, vaan usein myös ekologinen vaihtoehto, joten tyyliin voidaan samalla yhdistää vastuullisuus.

Musta on aina tyylikäs ja elegantti vaihtoehto, mutta myös itsestäänselvä valinta. Nyt jos koskaan on aika vaihtelulle ja hankkia värikäs puku. Rohkeus värin suhteen on avain trendikkyyteen. Pistaasin vihreä, oranssi tai jopa neonvärit ovat kaikki oivia vaihtoehtoja. (Banham 2019)

Kesän 2019 värit ja printit

Neonväreistä puheenollen, väritrendeissä mennään takaisin 90-luvun rave-kulttuuriin. Voit yhdistää neonvärisen paidan mustiin housuihin tai toisin päin, jolloin väri toimii asun statementinä. Jos taas haluat olla itse statement, voit pukea neonvärejä päästä varpaisiin. (Banham 2019)

Rauhallisempien värien ystäville löytyy myös vaihtoehtoja, kuten beige, oliivin vihreä ja sagen vihreä. Näitä värejä on helppo yhdistää muihin väreihin ja ne pukevat lähes kaikkia. (Brewer 2019)

Printtien suhteen toimii sama sääntö kuin värienkin: päästä varpaisiinkaan puettuna printtiä ei ole lainkaan liikaa. Toki printeissä voi olla jotain yhtenäistä, mutta ei myöskään ole rikos yhdistää erilaisia printtejä keskenään. Päinvastoin, tämä jopa kuuluu kesän ykköstrendeihin. (Van Der Broeke 2019)

Huomioraidat ovat yksi vaihtoehto, ne näyttävät tyylikkäiltä niin yhdistettynä yksivärisiin housuihin kuin koko asun kattavana. Liituraidan saa kuitenkin unohtaa, koska näyttävyys tässä trendissä on tärkein. (Brewer 2019)

Myös tie-dye värjäys on in tänä kesänä, joka sopii hyvin rennomman tyylin ystäville. Voit esimerkiksi yhdistää tie-dye paidan lyhyisiin shortseihin, jotka näyttäytyivät meille jo aikaisempina vuosina ja ovat tulleet jäädäkseen. (Banham 2019)

Asusteet  kruunaavat asun

Jos haluat helteellä hengittävät kengät, hyvä valinta on niin kutsutut kiipeilysandaalit. Älä kuitenkaan tyydy perinteisiin “turistisandaaleihin”, vaan erilaiset materiaalit, modernit mallit sekä printit tuovat mielenkiintoa kenkiin (Van Der Broeke 2019).

Toinen tärkeä asuste kesään on aurinkolasit, jotka tänä vuonna ovat malliltaan kapeat. Ne antavat karismaa asulle; kiinnitä kuitenkin huomiota malliin ja valitse ne kasvon muotoosi sopiviksi.

Älä myöskään unohda hattua, joka ei ainoastaa estä auringonpistokselta, vaan kruunaa asun kuin asun. Tyylikäs ja elegantti straw boater olkihattu on tämän kesän hittituote, joka kääntää katseita hyvällä tavalla. (Banham 2019)

Kesä alkaa olla jo puolessa välissä, mutta vielä ehdit hyvin viimeisimpien trendien aallonharjalle! Tutki parhaita vaatekauppoja avullamme ja tee vaatekaappisi päivitys. Mikä tärkeintä, nauti kesästä!

Tsekkaa seuraavaksi: Miesten hiusväritrendit 2023

Lähteet:

Banham. T. 21.5.2019. Fashionbeans. 6 Easy Ways To Wear The Season’s Biggest Trends. Viitattu 20.6.2019. Saatavilla: https://www.fashionbeans.com/article/how-to-wear-ss19-fashion-trends/.

Brewer. T. 2019. The Trendsetter. Top 10 Fashion Trends Spotted at Pitti Uomo S/S 2019. Viitattu 20.6.2019. Saatavilla: https://www.thetrendspotter.net/best-fashion-trends-pitti-uomo-2019/.

Van Der Broeke. T. 31.5.2019. GQ Magazine. The Biggest Spring/Summer 2019 trends for men. Viitattu 19.6.2019. Saatavilla: https://www.gq-magazine.co.uk/gallery/spring-summer-2019-trends-for-men.