perjantai, 16 elokuun, 2019

Miehet Talvi 2019

Miesten trendit talvella 2019 ovat vähintäänkin mielenkiintoisia! Trendeihin kuuluu nimittäin niin maanläheisiä kuin kirkkaitakin värejä, printtejä toki unohtamatta. Lisäksi trendeissä on nähtävillä sekä tyköistuvaa että oversize vaatetta. Monipuolista meininkiä on siis luvassa. Näin muotimaailma yllättää meidät, ihan jokaisena sesonkina!

Talven 2019 takkitrendit miehille

Lämmin takki on talven ehdoton ykkösasuste, jota ilman ei pärjää. Yksinkertainen musta toppatakki on helppo valinta, mutta jos haluat yllättää, valitse statement untuvatakki. Kyseiset takit erottuvat joukosta jo yhdellä vilkaisulla! (Marain 2019)

Erilaiset räväkät printit ja värit tekevät tämän trendin. Sinun tehtäväksesi jää vain valita itsellesi sopivin monista erilaisista vaihtoehdoista. Mikäli joukosta erottuminen ei kuitenkaan ole sinun pala kakkua, yksi vaihtoehto on valita on niin sanottu “armeijatakki”. Näillä takeilla tarkoitan pitkiä villakangastakkeja kahdella nappirivillä.

Värivaihtoehtoja on monia, joista monet ovat melko maanläheisiä. Näitä ovat esimerkiksi vihreä, harmaa sekä musta (Wilson 2019).  Rennon sekä helpon muodin ystäville oversize untuvatakki on paras vaihtoehto. Se ei kaipaa rinnalleen muita asusteita ja on takuulla lämmin. (Marain 2019)

Asusta autuudella

Erityisesti huivi on asuste, joka tulee usein tarpeeseen talvipakkasilla. Leudommalle säälle tai sisätiloihin voi harkita hieman ohkaisempaa huivia, jolloin printillinen silkkihuivi kaivetaan esiin. Tämä trendi voi olla monille uusi ja ei välttämättä niin helposti lähestyttävä. Silkkihuivi on kuitenkin helppo tapa tuoda väriä ja piristystä yksinkertaisempaan asuun. (Wilson 2019).

Koska trendeissä mennään usein äärimmäisyyksiin, toinen talven trendi huivi on erittäin pitkä, neulottu huivi, joka saa roikkua melkein maassa asti. Hipster beanie hatut ovat tulleet jäädäkseen, mutta tulevana talvena sellaisen voi yhdistää tyylikäämpäänkin asuun, jolloin sleek ja rentous tekevät asukokonaisuuteen kivan kontrastin. Rennon ja huolitellun tyylin yhdistäminen on ylipäätänsä yksi trendeistä, jota tullaan näkemään tulevana talvena. (Wilson 2019)

Myös baseball lippalakki on talven päähinetrendi, joka toimii myös paremmin kuin hyvin huoliteltuihin vaatteisiin yhdistettynä. Silmä- ja aurinkolasien suhteen pyöreät muodot ovat in. Valintaa tehdessä on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota omiin kasvon muotoihin, ja etsiä siten itselleen parhaiten sopiva malli. (Wilson 2019)

Printit ja värit 

Värien suhteen talvella suositaan siis paljon maanläheisiä sävyjä. Tyylikäs asu voi koostua päästä varpaisiin samoista maanläheisistä väreistä, vaikka kyseisiä värejä onkin helppo yhdistää lähes kaiken kanssa. Toinen ääripää taas on neon pinkki. Tämä väri sopii uskaliaimmille pukeutujille, jotka eivät pelkää värejä.

Neon pinkkiä voi olla myös pienissä yksityiskohdissa. Värikkäät lenkkarit ovat yksi talven trendikkäimmistä kengistä, ja näistä voitkin bongata vaikkapa juuri neon pinkkejä detaljeja, mutta toki myös perinteiset värit ja niissä olevat pienet tehosteet toimivat aivan yhtä lailla (Marain 2019). Ylipäänsä rohkeat värit ja kuosit ovat nyt pinnalla.

Printtien suhteen kannattaa suosia tiedye-värjäyksiä sekä maalin roiskeita. Nämä mitään esittämättömät printit toimivat erinomaisesti esimerkiksi T-paidoissa sekä pitkähihaisissa. Neuleissa sen sijaan suositaan selkeitä kuvioita. Neuleissa nähdäänkin niin muotokuvia kuin kukkakimppuja. (Marain 2019)

Kuten huomaat, miesten trendit talvella 2019 ovat todellakin yllätyksiä täynnä. Postauksen vinkeillä on helppo pysyä lämpimänä ja trendikkäänä tulevan talven pakkasissa. Trendikkäitä miesten vaatteita voit käydä etsimässä myös listaamistamme vaatekaupoista. Hyviä shoppailuhetkiä!

Lähteet:

Marain. P. Vogue. Men’s Fashion: 23 top trends for Fall/Winter 2019-2020. Viitattu 15.8.2019. Saatavilla: https://www.vogue.fr/vogue-hommes-en/article/mens-fashion-23-top-trends-for-fallwinter-2019-2020.

Wilson. T. 2019. 11 Top Fashion Trends From Pitti Uomo A/W 2019. Viitattu 15.8.2019. Saatavilla: https://www.thetrendspotter.net/fashion-trends-from-pitti-uomo-aw2019/.