tiistai, 28 tammikuun, 2020

Kevään 2020 trendit (miehet)

Vaikka elämmekin kylmintä aikaa vuodesta, kevät jo lähestyy hurjalla tahdilla, tai ainakin vaatekauppojen rekkejä katsellessa tuntuu siltä. Uudet ja freshit leikkaukset sekä printit täyttävät vaatekaupat. Millaisia kevään 2020 trendit miehet -osastolla ovat? Tässä postauksessa jaan muutaman vinkin kevään kuumimmista trendeistä miehille. 

Skeittityyli

Skeittivaatteet ovat olleet suosittuja jo muutaman vuoden niin naisten kuin miesten trendeissä, ja niin se on myös tänä keväänä. Tähän trendiin kuuluu oleellisena osana muutaman koon isommat vaatteet. T-paidat ja hupparit saavat olla siis suosiolla löysempiä malleja.

Printti- ja logo T-paidat, kankaiset skeittikengät sekä löysät housut kuuluvat takuulla kevään 2020 valikoimaan. (Fashionbeans)

Duunattu farkku ja tilkkupaidat

Farkku on materiaali, joka on ajaton sekä aina tyylikäs, ja sitä se on myös tänä keväänä. Erityisesti erilaiset duunaukset farkuissa ovat huipputrendikkäät. Muun muassa erilaiset kirjonnat esimerkiksi farkkutakkien selässä on pian kuuminta hottia.

Myös värjätyt, maalatut tai jollain tavalla korjatun näköiset farkut on todella in. Kyseiset farkkukappaleet kannattaa laittaa päälle rennolla asenteella. Todella viimeistellyn tyylin saat siis unohtaa. (Fashionbeans)

Tähän samaan kategoriaan kuuluvat niin sanotut tilkkupaidat. Niillä tarkoitetaan paitoja, jotka koostuvat erilaisista kangastilkuista. Ne tuovat mielenkiintoa klassisiin malleihin: paita voi muodostua erilaisista materiaaleista sekä printeistä. Tilkku paidat on helppo yhdistää yksivärisiin housuihin, tai jos itsevarmuutta riittää, voit vielä leikitellä printtihousuilla. (The Trend Spotter 2019)

Korkeavyötäröiset housut ja nahkaiset paidat

Myös klassisen tyylin ystäville löytyy tänä keväänä kaupoista useita vaihtoehtoja, kuten korkeavyötäröiset housut. Kyseiset housut voivat olla myös väljempää mallia, mutta ylettyvät korkealle vyötärölle. Neutraalit värit, kuten beige ja harmaa toimivat kyseisissä housuissa hyvin. Korkeavyötäröiset housut voit yhdistää esimerkiksi erilaisiin kauluspaitoihin tai valkoiseen T-paitaan. (GQ 2019) 

Nahkaa näkee tavallisesti miesten puolella vain takeissa, mutta tänä keväänä sitä löytyy myös paidoista. Yksi yllättävä trendi tänä keväänä on nahkaiset kauluspaidat! Kyseisen statement paita ei vaadi rinnalleen sen erikoisempaa kuin valkoisen T-paidan ja farkut. Nahkainen kauluspaita toimii myös esimerkiksi takkina kesän tulevilla festareilla, sikäli mikäli sellaisia järjestetään. (GQ 2019)

Alla näet tämän hetken tyylikkäimpiä nahkatakkeja, jotka soveltuvat erinomaisesti kevääseen.

Jofama Lucas Lamb Stonewash | Rockandblue Kieran 2 | Saki Lewis Musta | Samsoe and Samsoe Biker|

Pastellisävyt ja tavallisen näyttävät printit 

Pastellin sävyt ovat nyt saapuneet myös miesten puolelle. Keväällä on siis hyvä hetki astua hieman sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja testata hempeitä sävyjä. Esimerkiksi mintunvihreä ja pölyisen sävyinen vaaleanpunainen ovat kokeilun arvoisia. Koko asun ei välttämättä tarvitse koostua pastellin sävyistä, koska yksikin pastelli asuste antaa ilmettä asuun. (Fashionbeans)

Näyttävät sekä selkeät printit kuuluvat kevään tyylikkäimpiin printteihin. Kyseiset printit koostuvat tavallisista väreistä kuten puhtaan punaisesta, sinisestä sekä vihreästä. Kukat ja palmut tulevat olemaan suosittuja, ja sopivat erityisen hyvin lyhythihaisiin kuubalaistyylisiin kauluspaitoihin. (The Trend Spotter 2019)

Kevään 2020 trendit miehet -osastolla näyttävät vähintäänkin mielenkiintoisilta. Vaatekaapin uudistaminen ei vielä koskaan ole ollut näin jännittävää! Ja nyt, jos koskaan nettishoppailulle ainakin on aikaa.

-Roosa-

Lähteet:

Fashionbeans. 2020. The Best Spring Menswear Trends 2020. Viitattu 20.1.2020. Saatavilla: https://www.fashionbeans.com/article/best-spring-menswear-trends/.

Feiam. A. 2020. The Trend Spotter. 10 TOP FASHION TRENDS FROM MEN’S FASHION WEEK S/S 2020. Viitattu 23.1.2020. Saatavilla: https://www.thetrendspotter.net/street-style-trends-from-mens-fashion-week-s-s-2020/.

Goh. Y. 29.12.2019. GQ. Men’s Fashion Trends: 11 Wild Menswear Moves to Make in 2020. Viitattu 23.1.2020. Saatavilla: https://www.gq.com/story/2020-menswear-trends.