maanantai, 20 tammikuun, 2020

Kevään 2020 Trendit (lapset)

Lapsille ei ole niin tavanomaista pukeutua trendien mukaisesti, vaan vaatteet valitaan usein omien mieltymysten ja lempivärien mukaisesti. On kuitenkin tiettyjä vaatteita, joita tullaan näkemään paljon vaatekaupoissa. Kevään 2020 trendit lapset -osastolla ovat siis silti läsnä, ja hyvä niin. Lasten trendit kulkevat usein käsi kädessä aikuisten trendien kanssa, mutta eroavaisuus on kuitenkin olemassa: lasten vaatteissa ja trendeissä pääosaa näyttelee kaikesta huolimatta aina mukavuus sekä leikkimielisyys. 

Kevään takit lapsille

Klassiset mallit, kuten trenssin saa unohtaa keväällä lasten trenditakin suhteen. Mallit koostuvat nyt nimittäin kiristysnauhoista ja väljästä leikkauksesta. Kevyet ja läpinäkyvät materiaalit sopivat parhaiten kyseiseen malliin. Myös metallin hohtoa voidaan nähdä toisissa malleissa, mikä on takuulla lasten mieleen. Lasten kevät takit ovat usein myös vettä hylkiviä, joten sopivat hyvin pieneen kevät sateeseen. (Next136 2020)

Tsekkaa lastenvaatteet Lindexillä!

Hengittävämpi vaihtoehto vedenpitävälle takille on puuvillainen laatikko mallinen takki. Tämä takki sopii hyvin esimerkiksi juhlaan ja miksipä ei myös leikkikentälle jos sää meitä keväällä suosii. Maanläheiset värit kuten beige, maaston vihreä ja oranssi sopivat tähän takkiin parhaiten. (Next123 2020)

Farkku on ja pysyy myös skideillä

Farkku on ollut hittimateriaali jo pitkään, ja niin se tulee olemaan myös keväällä 2020 lasten maailmassa. Tällä kertaa trendikkäät farkkuasusteet on tehty pienistä tilkuista! Vaatteessa voikin siis olla useampaa eri väristä farkkua tai se voi koostua isommista kappaleista, jossa on käytetty vain kahta eri sävyistä farkkua. Myös erilaiset printit, kuten ruutukuvio yhdistettynä farkkuun on varsin toimiva vaihtoehto. (Next136 2020)

Pitsi, verkko ja kiristysnauhat 

Keväällä yksityiskohdat vaatteissa koostuvat muun muassa pitsistä ja verkosta. Niitä löytyy esimerkiksi paitojen ja takkien kauluksesta, taikka hihojen yksityiskohdista. Myös kokonaan pitsistä tai verkosta valmistettu vaate on oiva vaihtoehto esimerkiksi kouluun, tarhaan taikka juhlaan. (Next123)

Yksinkertaisiin malleihin saa lisää mielenkiintoa sekä muunneltavuutta erilaisilla kiristysnauhoilla. Niitä löytyy niin takkien helmoista, hihoista ja vyötäröltä sekä housujen lahkeista. Kiristysnauhojen avulla vaatteen malli on helposti muunneltavissa. Esimerkiksi suoran hihan saa kätevästi lyhyeksi ja rypytetyksi, kun kiristysnauha löytyy hihan saumasta. (Next123 2020)

Printit sekä värit lasten vaatteissa 2020

Lasten printtien ei välttämättä aina tarvitse olla niin värikkäitä. Myös yksinkertainen ja selkeä mustavalkoinen printti ja värimaailma toimii. Perinteinen polka dot sekä herkullinen raitaprintti kuuluvat monen vaateliikkeen kevään 2020 mallistoon, mutta myös yksityiskohtaisempia ylellisiä printtejä käytetään useissa vaatteissa. (Dolce&Gabbana 2020)

Tyttöjen mallistoissa värimaailma tulevana keväänä voi olla myös melko tyttömäinen. Eri väriset ja sävyiset punaiset toimivat hyvin yhdessä: kokeile yhdistää vaaleanpunainen viininpunaiseen, näyttää yllättävän hyvältä niin lapsella kuin itselläsikin! (Dolce&Gabbana 2020)

Vaikka kevään 2020 trendit lapset -osastolla ovatkin kiinnostavia ja kiehtovia on hyvä muistaa, että tärkeintä lastenvaatteita ostaessa on aina muistaa mukavuus sekä liikkuvuus.

-Roosa-

Lähteet:

Dolce&Gabbana. 2020. Children’s Spring Summer 2020 Collection. Viitattu 14.1.2020. Saatavilla: https://world.dolcegabbana.com/collections/child/.

Latestfashionnews. 14.3.2019. 2020 Spring Summer Silhouette Trend for Girl’s Clothing. Viitattu: 12.1.2020. Saatavilla: https://next136.com/tag/2020-ss-childrens-trend/.